testing M75 a skvele chovani SIEMENSe

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 7. 2005 08:49

Tak to je pěkné :) . Kámoška se má...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 6. 7. 2005 13:57

Hondaq>SXG neni čistokrevnej?
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 6. 7. 2005 18:49

BEZY píše:Hondaq>SXG neni čistokrevnej??/quote]

No, o tom by se dalo diskutovat... Nicméně S75 a SL75 určitě "čistokrevné" jsou.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod popcorn 7. 7. 2005 16:15

Je to relativni. Pritelkyne to zkusila a vyslo to. Nevim, podle jakeho klice vybiraji testery, ale ji si proste vybrali. A muzu rict, ze v jejim pripade urcite udelali dobre:) Pilne pise komenty (dokonce ma na nastence SIEMENS TESTER CENTRUM nejvice uverejnenych prispevku a postrehu). Proste to bere vazne ... SIEMENS je k testovani velmi vstricny a ja nevidim duvod aby se to nepovedlo priste komukoliv jinemu. Jde jen o to stesti a vedomi, ze to neni jen vzit telefon a nazdar, ale je treba plnit i nejaky ty ukoly:)
popcorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 7. 7. 2005 16:58

Ja jsem se taky prihlasil jako tester ale bohuzel me nevybrali. Bral bych to hned.
Motorola AMIO (bez fw zásahu) -> Siemens m35i (kompletně fw přizpůsobený) -> Siemens m55 (začátek patchování) -> Siemens m65 (patches rulezzz), Twist -> Slyším Vás -> Odepiš + Twist
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 7. 7. 2005 19:35

popcorn> a kde se zobrazujou ty postřehy?
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Hondaq 8. 7. 2005 14:56

BEZY píše:Hondaq>SXG neni čistokrevnej??/quote]

ne já sem to myslel jako že x75 jsou poslední siemensové, ale pro mě je nejvhodnější M75 takže pro mě je to poslední siemens :wink:
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod Deg 8. 7. 2005 20:49

modry_banan píše:
Deg píše:Tak jak tohle vidim tak jsem se akorat nas..stval. Na oficialnich strankach Siemens slibuje ze M75 bude koncem cervna, ale pokud posle na testing mobil 29.6., a testing by mel byt tak 3 tydny, tak mobil bude nejdriv v pulce srpna (a to jsem velkej optimista)... Do ty doby se rozsype ten muj starej kram a budu si muset koupit neco jinyho. Sakra!

Na http://www.1m.cz maji skladem 7 kusu (alespon to tam pisou),tak si ho muzes objednat treba hned zitra;).
Diky moc za tip, hned ve ctvrtek jsem tam zasel (maji sidlo kousek myho bydliste) a uz mam telefon doma Je SQELEJ
Deg
Junior

Předchozí stránka