Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
(CZ)Mirek píše:Myslím že řešíte kraviny, můj ME75 taky to ukazuje tento obrázek trochu divně, ale všimnul jsem si toho až jsem přečetl tuto diskuzi, to znamená, že běžný člověk na to nepříjde. Displej má jenom 65 tisíc barev, tak co čekáte, že kvalita zobrazení bude stejná jako na stolním LCD které má 16 miliónu barev?C/quote]
BEZY píše:Zkusil sem si do SXG cvičmo hodit ten druhej obrázek od ConPowera a přechody sou vidět docela nechutně po po celym obrázku - hlavně vpravo dolev/quote]
ConPower píše:No, jestli chcete, někdy minulý týden jsem udělal dalších pár přechodů. Některé jdou na mojí E71 lépe, některé hůře, tak jestli má někdo zájem...m/quote]
Diky, vecer zkusim...Bonfire píše:z toho co tak ctu se mi zda ze sice ty modely podporujou 262000 barev, ale najednou jich treba dokazou zobrazit jenom 4096 nebo 65000, zkuste nejake problemove misto vyriznout v PC a pak si jen to misto zobrazit v mobilu jestli to bude OK...
ale stejne - zabyvat se takovyma prkotinama...
MASH píše:BEZY píše:Zkusil sem si do SXG cvičmo hodit ten druhej obrázek od ConPowera a přechody sou vidět docela nechutně po po celym obrázku - hlavně vpravo dolev/quote]
To je divny... Hadam, ze mas posledni FW, ze jo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků