Pocet barev, zobrazeni - zavazny problem u novych Siemensu!

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod strny88 17. 11. 2006 14:03

četl jsem si vaší diskuzi a řek si že to taky vyzkouším na svý L7, a ejhle ten samý problém jak popisuje BEZY, na displeji to vypadá přesně tak Obrázek

Takže pochybuji že problém je jen u BQS, a že staré modely mají zobrazení v pořádku, nebude to tím, že mají hrozné rozlišení displeje?
Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8
strny88
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 17. 11. 2006 16:43

to bych nerek, podle me je to zalezitost firmwaru, bezyho poznatky to jasne ukazuji - ten BMP obrazek je vyfoceny displej telefonu pres PC, takze displej ukazuje dobre, protoze ukazuje pruhy ktere mu telefon preda
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 11. 2006 18:27

Podle mě to bude chyba platformy JSR75 (jestli se tomu tak říká - S75, E71, EL71 a asi i S68), BREW Siemensů (SXG75; zkoušel to někdo na EF81?) a minimálně i několika Motorol...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 11. 2006 18:30

Bonfire píše:to je zajimavy, v tom pripade to neni displejem ale firmwarem, pripadne aplikaci Media Album... zkus obrazek otevrit treba v Opera Mini nebo v PhotoEditor

Opera to ukazuje stejně
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 17. 11. 2006 18:36

ConPower píše:Podle mě to bude chyba platformy JSR75 (jestli se tomu tak říká - S75, E71, EL71 a asi i S68), BREW Siemensů (SXG75; zkoušel to někdo na EF81?) a minimálně i několika Motorol...M/quote]

platforma NEW S-GOLD a BREW :-)
JSR-75 je neco jineho
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bonfire 17. 11. 2006 18:38

BEZY píše:
Bonfire píše:to je zajimavy, v tom pripade to neni displejem ale firmwarem, pripadne aplikaci Media Album... zkus obrazek otevrit treba v Opera Mini nebo v PhotoEditor

Opera to ukazuje stejně
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mart22 23. 9. 2007 09:51

Všimli jste si toho že na přímém slunci při spořiči(já mám bílé pozadí) je vidět takový šum barevný při určitém úhlu(dokonce u mě dole je vidět trochu "Vodafone CZ" ač mám O2 a mám zrušený nápis operátora)
NOKIA E52
Sony Cybershit DSC-HX100
mart22
Junior

Odeslat příspěvekod mart22 23. 9. 2007 10:12

tak jsem to zkusil zobarazit jako normální obrázky PNG,GIF,BMP,JPG,potom jako PNG ikonu a ještě jako ikonu v GPN2 a výsledek hrůza.....

zkuste si vyrobit přechod černá-tmavě modrá- to jsou kruhy :shock:
NOKIA E52
Sony Cybershit DSC-HX100
mart22
Junior

Předchozí stránka