problem s wavy

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod groove 16. 7. 2005 13:42

Nevite nekdo proc mi nefungujou wavy na S65? Kdyz tam naky dam pres datovy kabel a chci ho v mobilu otevrit tak mi to napise "nelze prehrat" nevite proc??? a este nevite jak maximalne velke karty S65 precte?? [/b]
groove
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod N6600 16. 7. 2005 16:08

Např. u mého Symb.S60(N6600) nejdou některé přehrát z důvodu nekompatibilních kodeků,ty stačí doinstalovat.Jak je to u ,,blbejch" telefonů netušim.
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 16. 7. 2005 16:18

No urcite to nebude vadny kus, kamosovi to udelalo taky, kdyz jsem prevedl mp3 do wawu a on to pak chtel otevrit. Ted nevim, kdyztak me opravte, ale nepouzivaji wawy taky kodeky? Mozna by to chtelo zjistit jaky pouziva ten siemens, kdyz nahrava nahravky, ty jsou myslim u siemensu ve wawu (alespon na mc60 byly).
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 17. 7. 2005 01:04

Wav musi byt 8 kHz, 8 bitu, mono - nekde jsem to cetl. Me wavy funguji.
Super program na delani wavu z MP3 je MP3_to_IMA_ADPCM
M.
Expert

Odeslat příspěvekod MoE 17. 7. 2005 08:44

Opravuji. Nejlepší kvalita je 8 bit 16kHz mono, kodek IMA ADPCM. Jiný kodek to nebere. Níže uvedená utilitka je docela dobrá. Lepší kvalitu konverze údajně dostaneš z Adobe Audition nebo z podobných programů.
MoE
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BillyBob 17. 7. 2005 08:54

no ja nevim.... i muj staricky Siemens M55 zvladl wav 16bit, 16KHz, mono, chce to proste zkouset co je nejlepsi....
BillyBob
Junior

Odeslat příspěvekod groove 17. 7. 2005 09:11

PRosim nemohl by my nekdo dat link kde stahnu ten programek MP3_to_IMA_ADPCM nebo poslat e-mailem???
groove
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 17. 7. 2005 09:35

snad nejak jeste upravit nastaveni wavu (bitrate, vzorkovaci frekvence..)
mousefromhouse