Siemens-SX1-propojení s PC!

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sodik99 16. 7. 2005 22:14

jak nejlepé propojit SX1 s PC? Kabel (USB)? Infra nebo BT? Nebo přes kartu-nahravaní MP3!!Díky za rada!!
sodik99
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 16. 7. 2005 23:17

Používám dodaný USB data kabel,s tímto lze také přehrávat fw přístroje,výměna dat přes BT by měla být rychlejší,infraport je vhodný na komunikaci mezi dvěma telefony,pro přenos dat malých velikostí.BT jsem zatím nezkoušel,nebylo potřeba,dodaný kabel mi vyhovuje,pokud chceš tahat na MMC kartu větší objemy dat,pak kabel i BT jsou velmi pomalé,nejlépe je využít čtečky karet!!!
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BillyBob 17. 7. 2005 08:52

BT je pomalejsi nez kabel (BT ma cca 10 KB/s).... nejlepsi je mit ctecku (1,8 MB/s)....na male soubory pouzivam BT na vetsi ctecku a kabel jen na prehravani a upravu firmware....
BillyBob
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 17. 7. 2005 09:39

jestli chces nahravat mp3, tak ctecku
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod borsuk 20. 7. 2005 23:28

Dle mého(kromě čtečky-nechcete li investovat) se mi nejlépe osvědčila kombinace Total Commanderu+pluginu SymbFS+data kabel,tato kombinace kopíruje třeba MP3 průměrnou rychlostí 50kB/S,co se týče rychlosti a správy souborů v telefonu nemá chybu,vřele doporučuji všem co jej ještě nezkusili a proklínají Siemens Data Suite. :tleskani
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 21. 7. 2005 07:45

Tak mě se zase osvědčila kombinace Total commander+čtečka karet, průměrnou rychlostí 2 MB/s, ovšem přes to není možná správa soubrů.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod MITA 21. 7. 2005 13:03

Každopádně Total Commander + čtečka karet
MITA
Junior