Siemens E71 sms

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tejvl 27. 4. 2007 09:42

Zdravim, mam dotaz ohledne zvuku a vibrace u prichozi sms - kdyz mi prijde sms, telefon vibruje cca 10 vterim a zvuk se 2x opakuje. Mam to spatne nastavene, nebo je to normalni? Diky

Tak uz vim, nastavuje je tam i doba :))
Tejvl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Szapet 6. 5. 2007 10:35

Já mám tenhle telefon od O2 a když v něm vyměním kartu za Vodafone předplacenku, načtou se mi všechny SMS, které jsem, ještě přihlášený do sítě O2 vymazal - děje se to někomu z vás taky ? Mazat ručně třeba 70 SMS, každou zvlášť, je docela úmorné ... :-( přemýšlím o reklamaci ...
A nejhorsi ze vseho jsou trpaslici - ty potvory vam vlezou vsude ...
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod mates.75 6. 5. 2007 20:26

Já to nevidim na reklamaci,je to prostě neduh telefonu...Možná by byla dobrá aktualizace FW... :)
M55(FW91),CSL65(FW53),CX75(FW25),..
mates.75
Junior

Odeslat příspěvekod Szapet 7. 5. 2007 06:07

No, já to na reklamaci vidím - když chci něco vymazat, má se to vymazat, a né že si třeba v servisu, po vložení jejich SIM karty, budou číst moje všechny smsky !!! Ještě zkusím tu aktualizaci FW a pak se uvidí ... mám fw 39 kouknu na siemensmanii, jestli je něco čerstvějšího ...
Tak fw 41 to dělá taky a 45 zřejmě ještě není v CZ ... :-(
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 9. 5. 2007 17:48

Szapet píše:Já mám tenhle telefon od O2 a když v něm vyměním kartu za Vodafone předplacenku, načtou se mi všechny SMS, které jsem, ještě přihlášený do sítě O2 vymazal - děje se to někomu z vás taky ? Mazat ručně třeba 70 SMS, každou zvlášť, je docela úmorné ... :-( přemýšlím o reklamaci ...-/quote]

Vím, že to není nic moc rada, ale aspoň něco: Najeď to zpráv, u jakékoliv vlez do Možností, tam Označit, pak Označit vše a Smazat označené. Pořád to mazat musí být otrava, ale takhle to je přecejenom o něco ekonomičtější než po jedné. :)
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Szapet 9. 5. 2007 18:39

Díky - na to už jsem přišel ... a mimochodem mi to dělá ten samý problém s odchozími hovory ! To snad nemyslí vážně ? Navíc mi začíná blbnout ten směrový ovladač - jakoby se tam občas ten kontakt slepil a nabídka v menu pak běhá jak zběsilá pořád dokola ... :-(
Szapet
Junior

Odeslat příspěvekod flemo 12. 5. 2007 18:12

Ja som mal S65,CX75,E71. To obcasne "zaseknutie" sa ovladaca (obvykle pri pohybe smerom nadol) sa vyskytlo na vsetkych, ide skor o dedicnu softverovu chybu. Staci stlacit opacny smer a napravi sa to.
Huawei P20 Pro / Lumia 950
flemo
Junior