Dobrý den, po dlouhé době jsem se rozhodl si pořídit nový telefon. Na S65 jsem upgradoval z C35i - asi tolik rozumím mobilům. Zprovoznil jsem komunikaci s PC via Bluetooth a chtěl bych se zeptat, jestli na internetu najdu nějaké aplikace a hry zdarma a jestli se dají nahrát do S65 přes bluetooth. Také bych se chtěl zeptat, jak lze zjistit informace jako např.verzi FW (*#06# = IMEI). Děkuji všem za rady a doufám, že se budou hodit i dalším nováčkům.
Sice ho nemam,ale aplikace,hry,melodie,tapety atd. najdeš na entu všude,jenom zkus použít nějakej vyhledávač(Google)a přes Bletooth to poslat jde.S tim firmwarem nevim jak to je,to ti někdo poradí ...kdyžtak se můžeš zkusit kouknout na http://www.siemensmania.cz
Tak to jo,zkusim se mrknout jestli na nějakejch stránkách co hledam pro Sony Erocsson neni něco i na Siemens ...ale zejtra tu bdueš mít od ostatních uživatelů těch stránek plno
Vlasta asi myslel, ze clovek nemusi pouzit jen *#06#, ale muze jit i touto cestou: nastaveni -> nastaveni telefonu -> číslo přístroje. Plati pro cx65, ale pro s65 by to melo byt podobne. Je to slozitejsi, stejny vysledek, ale jde to ...