Já si ebay prolezl důkladně a nežiju v Rakousku nebo Německu asi jako ty, protože tam nikde není psáno, že posílají do ČR. Naopak tam výslovně píšou, že neposílají jinam než do daného výčtu zemí. Nebo jsou to ještě lidi s tak nízkým ratingem, že těm bych se bál poslat peníze.
eBay píše:We will ship to the following countries only: United States , Canada , Mexico , Australia , United Kingdom , Germany , Austria , Denmark , Finland , France , Greece , Ireland , Italy , Netherlands , Norway , Portugal , Spain , Sweden , Switzerland.
We will NOT ship to any other countries not listed above.
A myslíš si, že spousta lidí ma embosovanou kartu a nebo chuť cokoliv řešit s cizinou nebo posílat platební šeky?
Mám tyto možnosti a i přesto jsem si telefon raději dneska koupil hotově a mám ho okamžitě. Moc se mě líbí, absence MMS mě nevadí, protože ani s původním telefonem jsem je neposílal. Javu by to mít mohlo, ale zase si nedovedu představit, co bych tam používal, takže mě to taky nevadí. Trošičku mě vadí viditelnost displeje na přímém slunci, kdy je to doslova zrcadlo (mám černý).
viz foto.: