I-Mobile 310 - nejmensi telefon na svete

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod usersinfo 16. 5. 2007 22:33

jeník thx:
Já si ebay prolezl důkladně a nežiju v Rakousku nebo Německu asi jako ty, protože tam nikde není psáno, že posílají do ČR. Naopak tam výslovně píšou, že neposílají jinam než do daného výčtu zemí. Nebo jsou to ještě lidi s tak nízkým ratingem, že těm bych se bál poslat peníze.
eBay píše:We will ship to the following countries only: United States , Canada , Mexico , Australia , United Kingdom , Germany , Austria , Denmark , Finland , France , Greece , Ireland , Italy , Netherlands , Norway , Portugal , Spain , Sweden , Switzerland.
We will NOT ship to any other countries not listed above.

A myslíš si, že spousta lidí ma embosovanou kartu a nebo chuť cokoliv řešit s cizinou nebo posílat platební šeky?

Mám tyto možnosti a i přesto jsem si telefon raději dneska koupil hotově a mám ho okamžitě. Moc se mě líbí, absence MMS mě nevadí, protože ani s původním telefonem jsem je neposílal. Javu by to mít mohlo, ale zase si nedovedu představit, co bych tam používal, takže mě to taky nevadí. Trošičku mě vadí viditelnost displeje na přímém slunci, kdy je to doslova zrcadlo (mám černý).
viz foto.:
ObrázekObrázek
usersinfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomhrusk 17. 5. 2007 09:48

Můžu se zeptat, jesli ten prcek mám MMSky??? Popřípadě, jak si je nastavil???Dík :oboze
tomhrusk
Junior

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 17. 5. 2007 10:19

To je tip?? Vzdyt se tady asi 3x rikalo ze je nema!! Priste laskave radeji cti nez se na neco zeptas. Precijen velka pismena MMS se tak snadno nedaji prehlidnout.
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomhrusk 17. 5. 2007 10:54

Sorry, sorry, neměl jsem čas to pročítat :oops: ...Se Ti teda omlouvám :lol: , seš asi velkej drsoň, co? :hm
tomhrusk
Junior

Odeslat příspěvekod fido_cz 17. 5. 2007 13:46

Rozsirim to tady o svoje zkusenosti a postrehy. Mam ho na stole teprve 2 hodiny, tak kdyz tak prubezne doplnim nebo zodpovim pripadne dotazy.

Takze v krabici jsem mel krome telefonu a baterie nabijecku s redukci na nase zasuvky, datovy kabel, sluchatka s HF, snurku a navod.

Velice dobre hodnotim uroven zpracovani. Vse je pevne, nikde nic nevrze. Jedine ovladaci kolecko mohlo byt zpracovano o neco lepe (a hlavne bych ho uvital na leve strane). Puvodne jsem mel strach z male klavesnice, ale pise se na ni az prekvapive dobre.

MP3 player je hned na prvnim miste v menu. Neumi si poradit s tagy, ale umi prehravat podle adresaru. Muze bezet i na pozadi. Zvuk v repraku ala rozhlas po drate. Ve sluchatkach to neni spatny (zkousel jsem zatim jen ta pribalena), ale hlasitost by mohla byt tak o dva stupne vyssi. Na rusnou ulici nebo dopravni prostredky to bude asi malo.

Par postrehu ohledne funkci a nastaveni:
- opravdu nema MMS a zrejme ani Javu
- ma rychle menu, kde si muzete nastavit 4 nejpouzivanejsi funkce
- pohyb kolecka dolu vas dostane do menu, nahoru do zprav
- ma mod letadlo
- ma funkci automatickeho zapnuti i vypnuti telefonu ve zvoleny cas
- pamet na cisla v pristroji je 500 mist, u kazdeho jmena muzete mit 4 cisla
- na displeji se zobrazuje nazev site, cas a datum. V nastaveni si muzete zvolit, co se ma zobrazovat (jde i vse vypnout)
- jako pozadi si muzete dat vlastni obrazek
- MP3 jde nastavit na vyzvaneni i ton SMS

To je prozatim vse.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod usersinfo 17. 5. 2007 18:25

Já jsem dnes udělal takový test, několika nezávislým lidem jsem dal poslechnout MP3 přes tento telefon(a jeho dodávané sluchátka), v porovnání s Nokií N73.
Výsledek byl takový, že všichni jednoznačně tvrdili, že hudba je srovnatelná, spíše lepší, než z Nokie N73. ;)
usersinfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sweetie 18. 5. 2007 11:56

Jak je to se zarukou a pripadnou reklamaci?
sweetie
Junior

Odeslat příspěvekod medevil 18. 5. 2007 14:29

Do akej kapacity podporuje SD micro?? a kam sa vklada pod baterku alebo niekde z boku ?? lebo je to dost zaujimavy kusok :D :P
medevil
Junior

Odeslat příspěvekod usersinfo 18. 5. 2007 15:08

Ano, karta pod baterku. Nejspíš do velikosti 1GB (ověřeno).
usersinfo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nic.Nebude 18. 5. 2007 21:41

sweetie píše:Jak je to se zarukou a pripadnou reklamaci?

Typek od ktereho jsem ho kupoval ja mi zadnej papir nedal, ale rikal ze pripadne mi vymeni kus za kus. Zatim jsem s mobilem nemel prolem a pokud by nastal, nezbyva mi nez doufat ze bude cestny...

usersinfo píše:Ano, karta pod baterku. Nejspíš do velikosti 1GB (ověřeno).n/quote]

Ale viz muj prvni prizpevek-bacha na znacku kingstone. Cteni z karty je v pohode,ale zapis je nepouzitelnej (kartu proto prehazuju do/z 6233).

//matho83: prispevky spojene a odstranena citacia
Mín keců = víc spaní.

Bart Simpson
Nic.Nebude
Junior

Odeslat příspěvekod steinham 20. 5. 2007 09:22

Prispeju take svoji troskou do mlyna. Budu tu psat predevsim o vecech ktere mi vadi, zaskocili me, nebo jen proste nejsou pekne. Neznamena to ale ze že telefon neni skvely, a ze z nej nejsem nadsen. Naopak ho doporucuju vsem kdo o nem vahaji a nemohou se rozhodnout! :-)

Tak tedy:

- v realu vypada telefon moc pekne, i kdyz se velmi rychle "upatla", ale s tim se u takoveho povrchu musi pocitat...

- krytka usb konektoru jde dost spatne sundat a "ouskoů na kterem visi je na muj vkus dost kratke, takze dost prekazi

- kombinace cernych a stribrnych klaves me osobne dost mate. porad "hledam" tl. 2,5 a 8

- radio se mi nepovedlo "naladit" ani "automaticky naladit" protoze skace po 0,5 MHz. Nastesti jde primo zadat frekvence (viz napr http://www.radiotv.cz/vysilace/)

- ovladaci kolecko vpravo mi vyhovuje, ale do svych tlap bych potreboval aby bylo mnohem vys nahore - takhle si dost lamu palec.

- pro bezne pouziti bych asi uvital aby pohubem joysticku dolu se oteviral tel. seznam a ne menu. To by pak mohlo nahradit napr. quick menu.

- absence redukce na nabijecku (v mem baleni nebyla) ale lze nabijet cimkoli co ma mini usb takze zadny problem a predpokladam ze redukci nebo jinou nabijecku snadno sezenu.

Jeste jednou projistotu opakuji ze telefon jako celek je naprosto super a jsem s nim spokojen. Predchozi body jsou pro me tedu jen necim jako pihami na krase...

Naopak me velmi tesi:

- velikost telefonu,ktera spolu s jeho tvarem a hmotnosti z nej dela "takovou prijemnu vec do kapsy i ruky"

- kvalita prijmu radia (srovnavam s S-E P990i ktery mam pujceny

- kvalita klavesnice (srovnavam napr s Nokia E60 a Qtek8310 ktere jsem mel v rukou predtim)

- zrejme i vydrz baterie - po nabiti a celodennim hrani si a hrani radia je pry stale plne nabita

- par drobnosti jako velmi snadno pristupne nahravani hovoru (Options - jog nahoru - potvrdit), automaticke vypnuti i zapnuti v dany cas apod.

PS. osobne mi absolutne nechybi ani JAVA ani MMS... :-)
steinham
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fido_cz 21. 5. 2007 14:09

Mam jeden dotaz. Pamet byla temer plna hudebnich souboru ve formatu ery. Zda se mi, ze tyto soubory pri nastaveni na vyzvaneni hrajou lepe. Nevite nekdo, cim prevest mp3 na tento format?
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod l.i.b.r.a 22. 5. 2007 18:18

tomhrusk píše:Sorry, sorry, neměl jsem čas to pročítat :oops: ...Se Ti teda omlouvám :lol: , seš asi velkej drsoň, co? :hm:/quote]

Zadnej drson nejsem. Nerekla bych ani ň kdyby to nebylo jeste psany v predchozim prispevku.. 8)
3310 -> OT 311 -> C62 -> 3410 -> C55 -> 3220 -> mpx200 -> gx29 -> E50 -> KM900 Arena - > ? :-P

š.ť.á.p.i ví :wink:
l.i.b.r.a
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fido_cz 23. 5. 2007 14:14

MicroSD Pretec 1GB - funguje bez problemu.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod leňuška 23. 5. 2007 18:33

tak já nevím telefon se mi moc líbí, ale mám trošku strach hlavně kvůli tomu, že mi na něj nikdo nedá záruku :pozor2 co když se za měsíc poláme?
leňuška
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka