Bude mit cf75 edge?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod shady-b_ing(smazano) 5. 8. 2005 15:49

Nevite nahodou nekdo, jestli bude mit cf75 edge? V puvodni specifikaci pri predstavovani rady 75 byla, ale ted sem zaslechl zvesti, ze snad edge mit nebude.. Jo a kdy se vubec zacne prodavat?

Predem moc diky za info..

Jo a omlouvam se, ze jsem otazku nepolozil v tematu "diskuze o prichazejici rade..", delam to proto, ze by evidentne zapadla.

Mimochodem, prijde mi dost nesikovny (diplomaticky receno) soustredit diskuzi o mobilech cely rady do jednoho threadu. Myslim ze ted uz to prave nema smysl, nektere z techto mobilu se uz prodavaji a co pak clovek, kterej bude chtit resit nejakou konkretni otazku nebo problem kolem konkretniho modelu? To ji ma polozit v salodlouhym threadu kde si ji nikdo nevsimne?
by shady-b_ing
shady-b_ing(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 5. 8. 2005 15:55

Neodpovím ti na otízku, ale připojím se k druhé části. Některé thready jsou až absurdně dlouhé a naprosto nepřehledné...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod shady-b_ing(smazano) 5. 8. 2005 15:59

Diky za podporu.. :wink:

Jenom doufam, ze se odpovedi dockam driv, nez mi to tu ConPower zamkne :)
by shady-b_ing
shady-b_ing(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod kukin 5. 8. 2005 16:11

já se obávám, že benq už siemens poslal do věčných lovišť... :cry:
kukin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 5. 8. 2005 16:30

shady-b_ing píše:)Jenom doufam, ze se odpovedi dockam driv, nez mi to tu ConPower zamkne :)

:mrgreen:

Podle mě asi EDGE mít nebude... V datasheetu sice uvedeno bylo, ale přijde mi to dosti nepravděpodobné.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BillyBob 5. 8. 2005 16:41

jo bude mit EDGE (podle casopisu mobile & wireless)
BillyBob
Junior

Odeslat příspěvekod Agent 5. 8. 2005 16:55

Ale jestli jo, tak max. třídu 6
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod shady-b_ing(smazano) 5. 8. 2005 18:16

No to v tom casopisu mobile&wireless jsem cetl taky, ale pochybuju, ze ten telefon skutecne meli v ruce, ze ho opravdu testovali. Je to kratoulicky clanecek, nikoli primo recenze, podle me to obslehli z ty puvodni technicky specifikace.

Priznam se, ze mi to taky trochu neslo do hlavy, ze by ho dali do stylovky a ne treba do cx75.. Ale doufal jsem ze to tak bude, jako cenove velmi dostupnej edge/gprs modem by to bylo luxusni, obzvlast pokud by edge bylo v plnej palbe :mrgreen:

Ale tusim, ze budu muset polknout slinu a zacit setrit na s75. Kouknete na tohle, nejsem z toho moc moudrej - vsimnete si polozky skoro az uplne dole, v odstavci Data. pokud to dobre chapu, tak bude mit jenom gprs a to jeste ani ne tridu 10.. :cry:

Technické specifikace CF75

//ConPower: Zkryt odkaz.
by shady-b_ing
shady-b_ing(smazano)
Junior