Reklamace SX1

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lisoun 5. 8. 2005 16:15

Ahoj, mam 4 uznanou reklamaci u tohoto telefonu. Chtel bych se zeptat, zda nekdo nevite, dokdy musim od posledni uznane reklamace zadat u prodejce vraceni penez nebo vymenu telefonu(coz u tohodle typu asi uz nepripada v uvahu). Protoze zatim nevim ktery jiny telefon si misto tohodle vzit, tak bych si ho chtel zatim nechat a treba za mesic nebo dva bych ho chtel jit vratit. diky za pomoc
Savvy->Alc303->S35i->S45->SX1->hw6915
Lisoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 5. 8. 2005 16:20

No je to tak ze jak jsi jdes pro telefon mel by se te prodejce zeptat jestli chces ten samy pristroj nebo penize. Nejde telefon prevzit a pak za mesic ho tam prinest a rict, ze chces penize to je blbost. jen pri ty 4 mas podepsat protokol a vzit si penize jinak to nejde aspon co mam ja zkusenosti a pokud nechces hned penize tak ho tam nech lezet na prodejne a neprebirej to po mesici dojdi a vem si penize!
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lisoun 5. 8. 2005 16:25

Ja ten telefon reklamoval primo v Siemensu, prodejce vlastne o tom vubec nevi. Tam mi rekli, ze si mam dojit k prodejci, ktery mi vrati penize nebo mi to vymeni za jiny telefon. Takze me zajimalo, jetsli je nejaka lhuta od posledni reklamace, do ktere se mam u prodejce zastavit a domluvit si s nim dalsi postup.
Lisoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 5. 8. 2005 19:26

Tak to je neco jinyho v tom pripade ti neporadim! zkus se zeptat prodejce, kde jsi to koupil
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod big.alda (novy) 5. 8. 2005 19:29

Vezmi si všechna potvrzení o opravě (účet nebo něco...) a zajdi za prodejcem.
To boldly go where no man has gone before.
big.alda (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Lisoun 5. 8. 2005 19:49

Diky za radu, jen jsem spis chtel vedet, jestli je stanovena nejaka doba dokdy musim dojit k prodejci. Telefon mam 3 mesice a jelikoz ted fakt nevim co jineho si koupit, tak jsem chtel pockat nez se ukaze nejaky zajimavy telefon. Klidne si pockam 2-3 mesice, jen nevim jestli je stanovena doba mezi posledni reklamaci a neslednym vracenim telefonu prodejci.
Lisoun
Kolemjdoucí