HTC TyTN II ~ HTC Kaiser ~ Orange SPV MXXXX ~ MDA Vario X

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod richardos 2. 10. 2007 20:37

Ahojte. Chcem sa spytat, ci budem moct na Tytn II tak isto, ako teraz na mojom SPV M3100-vke, pouzivat aj I GO 2006, ak ho budem mat na karte, s externym GPS ADAPT SIRF III, ktore pouzivam, a funguje to perfektne a ten externy GPS modul je skvely a som zvyknuty na I GO EUROPE. Dik za odpoved.
PS: Myslite si, ze je to lepsia volba ako ist do Nokie N95 8 giga.? Predpokladam, ze v decembri budu uz obidve u operatorov. Dakujem
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 2. 10. 2007 20:52

Mapy samozrejme muzes pouzivat jake chces , hlavne nechapu proc chces na pristroji s integrovanym gps pouzivat externi BT ???? :-D
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 2. 10. 2007 22:05

mvp: Možná protože Kaiser nemá GPS Sirf III ;-)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod majjjo 2. 10. 2007 22:09

No SIRF nema, ale ma vynikajuci fix, 5-10 sek. Nechcem porovnavat, ale nieco podobne mal nestastny E Ten X500+. Podla mna je v tomto pripade ext. BT GPS zbytocny :pozor2
majjjo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mvp 2. 10. 2007 22:30

kodl : mozna proto ze gps chipu v kaiserovi nesaha ten adapt ani po paty ??
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 3. 10. 2007 00:28

mvp: Neznám ADAPT. Možná nestojí za nic. Obecně se ale tvdí, že Sirf III je mnohem citlivější. Což se třeba při Geocashingu hodí. Z toho jsem vycházel při psaní mého postu.
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mvp 3. 10. 2007 07:05

Vidis,ja vychazim z toho ze Kaisera 14 dni pouzivam a mohu srovnat s prakticky vsemi SiRF III na trhu .... Qualcom se svym casem fixace satelitu 5-15 sec a chycenim satelitu v mistech kde bezny SiRF III vubec nevi k cemu slouzi de-facto nema konkurenci ... Na geocaching pristroj vhodny zatim neni , nelze vypnout statickou navigaci .
Nechapu jak se muze "obecne" tvrdit ze SiRF III je mnohem citlivejsi ... obecne o tom vi diky tomu ze Kaiser s Qualcomem teprve vylezl vi kazdy ho..o . (Nota bene kdyz neni znama specifikace chipu a neni mozno ji porovnat ani papirove)
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod Swifty 3. 10. 2007 09:07

Jak se projevuje ta statická navigace při navigování při chůzi (normální navigace, ne geocaching)? To se musí člověk občas rozběhnout aby chytl aktuální polohu? :)
Swifty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richardos 3. 10. 2007 11:58

Dakujem za prispevky a uvediem moju otazku na pravu mieru, lebo niektori z Vas maju hned stiplave komentare.. Kedze som si pred 2 mesiacmi kupil za 4200 sk " vraj " jeden z najlepsich ext BT GPS modulov ADAPT AD 800, Sirf III, ktory pracuje aj v miestach,kde ostatne gps su nepouzitelne a zlyhavaju,dokaze pracovat az 16 hod., tak je pochopitelne, ze sa pytam, kedze pochybujem, ze gps v TyTn II je konkurencie schopne s tymto,ale nevylucujem to, kedze to nikto este neporovnal. A kedze funguje perfektne a tiez sa do 10 sekund s nim spojim, tak neviem, v com niektori z Vas vidia problem v mojej otazke. Dakujem,
Mgr. Richard Andrassy
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod N6600 3. 10. 2007 13:47

Mně asi trefí. Provedl jsem u Kaisera master reset a čeština je fuč. Já myslel že už bude v ROMce! Jestli si to někdo přijde koupit tak nevim co budu dělat. Na stránkách SF sem jí nenašel. Můžete mi jí prosím někdo poslat? Díky moc. Jinak jsem mrtvej muž.
mgp@centrum.cz
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod mvp 3. 10. 2007 13:56

Problem v tvojej otazke je asi takovy jako kdyz si koupis mercedesa a budes s nim jezdit tak ze ho nalozis na valnik a budes ho tahat :-D
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod N6600 3. 10. 2007 22:00

Češtinu už mám. Dík
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 3. 10. 2007 22:55

Prosim vie uz niekto modelove oznacenie Kaisera v podani Orange? Pripadne ma niekto nejake fotky, alebo blizssie informacie kedy ma prist na Slovensko? Ktory den tohto mesiaca?
Dakujem.
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod richardos 4. 10. 2007 11:05

mvp píše:Problem v tvojej otazke je asi takovy jako kdyz si koupis mercedesa a budes s nim jezdit tak ze ho nalozis na valnik a budes ho tahat :-D

Myslim, ze okrem Teba to ostatni pochopili..
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 4. 10. 2007 11:33

to richardos:
Ten Adapt GPS nepoznam, ale snad poznas Navilock BT-338 (pripadne iTec BT-339). Vela uzivatelov vravi, ze integrovane GPS v TyTN II je s tymto zrovnatelne a ze ho prekonava. Samozrejme to sa netyka vydrzi (pretoze ten Navilock ma vyssiu vydrz aj ako ten Adapt, ktory spominas).
Vraj je problem vypnut staticku navigaciu (tak ako na Artemisovi). Uvidime ci sa to niekomu podari a ak ano, bolo by to fajn. Ja ju mam na externom GPS vypnutu a neskusal som, ake je to snou, takze neviem ake to bude navigovat sa s Kaiserom pri chodzi, ale vsetko sa v cas dozvieme :) .
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka