HTC TyTN II ~ HTC Kaiser ~ Orange SPV MXXXX ~ MDA Vario X

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zmizik 15. 3. 2008 10:08

Free soft klavesnicka: http://www.pocketcm.com/keyboard2.php + maju aj fajn contact manager
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod richardos 15. 3. 2008 11:50

DAkujem :o) . Zaujimave vecicky.
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod richmon 11. 5. 2008 11:36

Prosím o radu, ked sa prihlásimôj telefón TYTN II do siete Orange po chvíľke sa mi zobrazí hlásenie:
Connection Setup
The operator does not exist in the database. Please contact your operator for the connection settings.
Connection setup will redirect uou to the Connections screen.

kúpil som ten mobil cez predajcu anie cez operátora a volal som aj do orange ale márne.
richmon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JanaHlava 13. 5. 2008 19:30

mam taky problem:
w mojom kaiseri som mala doposial win mobile 6 (uz raz preinstalovany). Po nainstalovani jedneho softu a resete sa mi nejak zblbol system, tak som preinstalovala. Dala som tam tentoraz 6.1 a mam problem, ze mi nejde internet ani gps. Co sa netu tyka, pise ze sa nemoze napojit na server, ci uz ide o outlook alebo operu. Program GPStest sa tvari, ze nejaky signal chyta (cize driver je asi ok), ale TomTom ani Garmin sa nechytaju...
zeby necakane zabugovany windows?
dik za pomoc
JanaHlava
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rakeem 22. 5. 2008 09:38

Mně se stalo to, že jsem udělal hardreset, všechno v pohodě naběhlo, vybral jsem češtinu...no ale teď je kaiser napůl česky, napůl anglicky a ještě ke všemu mi nejde zobrazit nastavení, abych mohl udělat hardreset znovu. Evidentně se ten první nějak nepovedl:-(
Nevíte někdo jak udělat hardreset, když se nedostanu do nastavení?

Díky moc
rakeem
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod diam@nt 22. 5. 2008 18:06

Prosím o radu. Svokrovi som kúpil od Orange TyTN II a potreboval by som tam dostať ROM v češtine, aby tomu rozumel. Pri pokuse o nahratie ROM mi však proces vždy vytuhne na 0%. Poraďte prosím, ako to zvládnuť?
Fabia II 1,4 TSI
Audi Q5 2,0 TSI
Karosa ŠL 11
Karosa ŠD 11
Karosa ŠM 16,5 (vo výstavbe)
diam@nt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caliber 5. 6. 2008 11:54

Tak mi dnes priniesol kamoš Kaisera s Orange. Môže niekto poradiť, ako tam dať novu ROM od HTC s WM 6.1? Do svojho som ju dal bez problémov, ale ja som kupoval v obchode a nie u operátora. Dík moc.
Samsung SGH D600E, HTC 4550 TyTn II (Kaiser), HTC Touch HD.
caliber
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 7. 6. 2008 09:30

Novu ROM cez HardSPL 3.9 :)
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod caliber 7. 6. 2008 11:50

OK dík. Idem to pohľadať. Ja mám Hard-SPL-V7. A ešte som to s tým neskúšal.
caliber
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 28. 6. 2008 09:47

Oprava: nie HardSPL 3.9 ale Novu ROM cez HardSPL 3.29, pripadne najnovsi HardSPL 3.56
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod ranis 11. 7. 2008 19:16

haloo vie nikto kde sa da zohnat kryt na HTC TyTN II lebo som strail zadny kryt a teraz je to o drzku dakujeeeeeeeeeeem za pomoc
ranis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Peto02 22. 9. 2008 06:43

ORIGINAL Battery Back Cover HTC TyTN II P4550 KAISER http://www.ebay.co.uk za 8 libier aj s dovozom do SVK :-)
Intel Core 2 Quad Q9450|4x2.66GHz|8GB DDR3|1,64TB|9600GT Silent
Lenovo IdeaPad S12 ION|1.6GHz|3GB DDR2|250GB|6+3cl
Sony Ericsson Xperia Mini PRO|1GHz|512MB|8GB|Garmin HRM ANT+
Panasonic Lumix DMC-GF1|14-42|8GB
Peto02
Junior

Odeslat příspěvekod CaC3 24. 9. 2008 19:20

když si nahraju z ofic.stránky HTC fix fotoaparátu určený pro Kaisera do MDA Vario III co se stane?
zlepší se odezvy a kvalita foťáku?
dík za odpověď :-[
CaC3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zmizik 24. 9. 2008 20:13

Pravdepodobne ano :)
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod bali7777777 21. 10. 2008 10:21

zdravim
mam mobil HTC TyTN II ~ Kaiser
Chcem sa informovat ako sa viem priopjit k internetu cez wifi je to OK bez problemeo.
Je aj ina moznost?
Je mozne sa pripojit cez USB kabel ktore je napojene na PC ktory je napojeni k internete alebo cez GPRS?
Ako na to?
dik za info
bali7777777
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka