HTC TyTN II ~ HTC Kaiser ~ Orange SPV MXXXX ~ MDA Vario X

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zmizik 21. 10. 2008 12:34

USB kablom cez active synch a GPRS si nastav v nastaveniach-pripojenia.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod bali7777777 21. 10. 2008 17:28

active synch jak skusam tak skusam a pozeram rozne nastavenia nechce sa pripojit. Mobil ma pripojeny cez USB k laptopu cey Microsoft ActiveSync a laptom cez wireles do internetu.
netreba neco nastavit v laptome ako .. neaky protokol,IP,alebo neco ine???

A stim nastav v nastaveniach-pripojenia nema ani paru co tam treba nastavit.

Nieje neaky navod na tieto veci pre lajikov.

Dik Milan
bali7777777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zmizik 21. 10. 2008 21:31

milan sory, ale ja teraz nebudem mat cas ti to vysvetlit, prezri si dobre http://www.ce4you.cz/ tam najdes vela odpovedi a kludne sa tam opytaj.

ActiveSync mas aktivne (zelene) ked pripojis PDA? Ja ked pripojim PDA cez Activesync, potom mam moznost hned vyuzivat net kompu v PDA. No a gprs skus nastavit podla tohto navodu: http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=160402

z
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod Ondro 6. 11. 2008 21:06

Da sa niekde zapnut moznost aby bol automaticky zapnuty speaker vysunutim klavesnice pocas hovoru? Takto to fungovalo na Nokiach 9 radu, proste ste otvorili phone a zapol sa speaker.
Dik
Ondro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bali7777777 7. 12. 2008 22:48

Tak som to neak rozbehol cez Microsoft ActiveSync, ani neviem ako ale ide to.

Mam dalsi problem a to s Wifi: u nas dome je otvorena siet na mojom laptope sa pripojim bez problemov bez hesla bez vsetkeho ale ked sa pripajem cez Kaser siet najde snazi sa pripojit ale stale ma vyhodi.
Toto sa my stalo uz pri viacerych sietach bez hesla.
Dokaze ma len pripojit do siete kde odoman pozaduje heslo.
Co vy nato ako to poriesil????
dik za odpoved
bali7777777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalgas 21. 12. 2008 22:29

cafte potrebujem helfnut, mam SPV M3100 a dal som tvrdy reset, no od vtedy mi nejde wifi, teda ide ale ked zapnem explorer tak mi vypise hlasku "check the name" proste mi nenacita stranku neviem kde by som to mal nastavit
michalgas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Janka86 28. 5. 2009 19:45

Chci se zeptat, jestli se do Varia III dá doinstalovat nějaká gps navigace, která se neplatí?
Janka86
Kolemjdoucí

Předchozí stránka