HTC TyTN II ~ HTC Kaiser ~ Orange SPV MXXXX ~ MDA Vario X

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod richardos 28. 1. 2008 02:46

ok,dik.Uz som si to precital. Takze je najlepsie ju uplne nevybit,ak som spravne pochopil a neprebijat. Je pravda, ze ked som na zaciatku urobil hard reset a zvolil potom len anglinu,ze som si navzdy vymazal prednastavenu cestinu od Sunny softu? Keby som zopakoval hard reset,tak mi uz neponukne cestinu,pripadne ponukne,ale uz nenajde ten subor v MY Documents a ju samozrejme nebude mat ako nainstalovat.?Ak je to pravda, posle mi niekto cestinu na moj email: r.andrassy@azet.sk a povie mi,kam si ju mam presne nahrat.? Dik
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod caliber 28. 1. 2008 07:15

mal som presne ten istý problém. Češtinu som aj od niekoho dostal ale bol to Shareware na 30 dní a tak som dal znovu Hard Reset. Aj hľa češtinu mi pri bootovaní z ROM ponúklo zase a zase ju tam aj mám. Takže kľudne HardReset. Vlastne som išiel cez Nastavení a na karte Systém som zvolil "Vymazať data". Ale je to asi ako HardReset.
Samsung SGH D600E, HTC 4550 TyTn II (Kaiser), HTC Touch HD.
caliber
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 28. 1. 2008 09:53

@richardos: cestinu mas v mobile ako subor *.cab - daj si vyhladat subory .cab a uvidis, nieje len nainstalovana.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod richardos 28. 1. 2008 22:02

Dakujem pekne za rady, ale ked si urobim backup a potom hard reset, zvolim cestinu, potom obnovim data z karty,opat tam bude anglictina,nie.?
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 28. 1. 2008 23:09

richardos píše:zvolim cestinu, potom obnovim data z karty,opat tam bude anglictina,nie.?

Ak zvolis CZ bude tam CZ, ak ju nezvolis bude tam EN 8)
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod peto01 29. 1. 2008 10:39

funguju vobec niekomu tie programi ktore spravia z kaisera flash disk?...a vobec ak ano ako rychlo sa kopiruju data?
peto01
Junior

Odeslat příspěvekod zmizik 29. 1. 2008 10:46

Pouzival som jeden rusky, kt. isiel ako USB2 - lenze rozlozil svojou cinnostou system, cize bol na ..... Teraz mam citacku a mam pokoj.
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod peto01 29. 1. 2008 11:11

aha, čitačku by som vedel zohnať,lenže je tam problem to vyťahovanie karty, mam taky blby pocit, že ked to budem furt otvarať tak zničim ten gumeny kryt
peto01
Junior

Odeslat příspěvekod richardos 29. 1. 2008 18:02

zmizik píše:
richardos píše:zvolim cestinu, potom obnovim data z karty,opat tam bude anglictina,nie.?

Ak zvolis CZ bude tam CZ, ak ju nezvolis bude tam EN 8)

Pytal som sa preto,lebo niektori tvrdia, ze ked po hard resete zvolim cestinu,sice tam bude,ale ked si obnovim do telefonu backup,ktory bol za anglictiny nahraty, tak sa z backupu opat nahra anglictina,prehra nainstalovanu cestinu. Co myslite? Pytam sa preto,aby som nemusel opat instalovat vsetky programy a aplikacie nanovo a upravovat ich podla seba,ale asi sa tomu nevyhnem,vsak? Asi bude lepsie tam nechat anglictinu.Cestinu som zamerne nedal kvoli rychlosti,som aj na nu zvyknuty z Tytna a dufam, ze info,ze to spomaluje system boli pravdive,lebo soft klavesnica je taka obycajna a bez diakritiky samozrejme. Dik :D
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod Davis24 6. 2. 2008 01:53

lidi potřebuju pomoooc :).... nainstaloval jsem si plugin na obrazovku dnes na hlídání WIFI(plus v tom byly nějaký přídavný tlačítka na displej, reset pda atd atd..nevzpomenu si jak se jmenoval) a nějak mi to blbnulo tak jsem to odinstaloval a od ty doby mi nechce jít wifi...když zapnu ve "správci komunikace" wifi tak mi nenajede ikonka hledání sítí nebo jakýkoliv stav...nevíte čím by to mohlo mít? pls poraďte jak z toho ven..
Davis24
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod undy 10. 2. 2008 23:28

Caute,

kupil som si toto PDA a zatial som vcelku spokojny. Mam ho od Orange a som tak trochu amater. Mam k vam otazky a prosim fakt o pomoc.

-kamera mi dost seka, ked fotim alebo nahravam, je to dost sekane
-rychlo minajuca sa baterka
-trosku sa mi zda pomaly
-ktoru rom a sa opalti pouzit a daky ten odkaz na stiahnutie

Vopred Vam dakujem :wink:
undy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richardos 11. 2. 2008 01:38

1.nahravanie videa nie je moc kvalitne a pri prezerani to niekedy seka aj mne,hlavne pri vacsom rozliseni ako 320 na 240.
2.ja mam ten isty pocit,ale vela telefonujem a stahujem emaily, nabijem kazdy den a niekedy aj 2 krat..
3. niekedy aj mne
4.Ja som na zaciatku urobil hard reset a vynechal som cestinu, aby bol rychlejsi.
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod undy 11. 2. 2008 06:11

citam vela o pouzity ineho rom, ked mam telefon od orange, ktory rom ma dobre vlastnosti a vsetko na nom funguje tak ako ma, co sa tyka kamery, seka aj ked mam v rezime foto, tak obraz na displey dost teda seka... to by podla mna nemalo robit
undy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oco1 11. 2. 2008 17:34

Tak teď jsem měl možnost vidět video na ETENu X500+

Jestli někdo říká, že Kaiser přehrává video děsně, tak se podívejte na tohle!!! Majitel je zklamaný.

Zvuk jede ale obraz je slide show, jen sek sek a měnící se obrázky :mrgreen:

přehráváno v Core Playeru
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod undy 11. 2. 2008 18:46

tak poviem inac, poradte daky dobry rom ktory je o nieco lepsi ako ma orange a je v proste v pohode :D
undy
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka