T-Mobile MDA Compact III

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sajm0n 2. 1. 2008 16:00

Zdravim som majitel tohoto telefonu a chcem sa spytat skusenejsich uzivatelov resp. vlastnikov co maju tento telefo dlhsie ci by mi poradili.

1. su na tento telefon rozne aplikacie na stiahnutie ?
2. Nejak som zmazal polozku Nastaveni, ktora sa ukazavala ked som klikol na START, kde sa to da vratit do povodneho stavu prosim ?
3. da sa stiahnut nejaka tema ? alebo muusim trpet tu skaredu modru co tam je pri STARTE ? :
Sajm0n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yotis123 5. 1. 2008 16:05

Dobry den,
bohuzel nemam odpoved,ale mam tez problem s timto telefonem.Nemam cestinu,protoze telefon jsem dovezl z Rakouska a chtel bych poprosit o seriove cislo,protoze pro nahrani cestiny je zapotrebi zadar seriove cislo telefonu koupeneho u nas ci na Slovensku.Budu Vam vdecen pokud mi ho poslete.Pokud ne,tak se na Vas stejne zlobit nebudu.

Mejte se fajn a nezlobte se .

Zdravi Vas

Yotis
yotis123
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 5. 1. 2008 19:37

1. Ano je ich vela, staci pozriet tu: http://forum.mobilmania.sk/viewforum.php?f=14 a tam WM - Software, Forums
2. Tam asi uz len hrd reset pomoze, ktory vsetko vrati do povodneho stavu, preto je dobre vopred zalohovat vsetko na pamatovu kartu, maily staci cez outlook takisto aj kontakty a kalendar, sms cez Jeyo mobile companion
3. temy su tiez v WM - Software, Forums su tam odkazy, staci trosku sa tam poobzerat a skusat linky, urcite najdete toho vela a je tam niekde aj stranka s aplikaciou na odbloovanie wi-fi modulu, ktoryje v telefone ale zablokovany, ale uz si nespominam kde....
vela stastia pri hladani a takisto aj vela stastia s Vasim Pocket PC
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior