A co to je presne za zarizeni? A das nam odkaz na forum, kde je o tom psano? Je mi jasne, ze je to orezana ROM a video v rozliseni QVGA.
Edit: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... dd=0&fi=60
Stoji za precteni.
Citace jednoho uzivatele: Ta videa jsou pěkná.. asi vyzkouším ten NetFront (na Kaiserovi jsem ho ještě nezkoušel - a na tvém videu vypadá, že reaguje svižně).
Co se týče přehrávání videí, Coreplayer 1.2.x sice hraje o něco líp než playery bez Qtv, ale pořád se to přece nedá srovnat s normálním zařízením. Nechci srovnávat s PDA s akcelerátorama, ale vždyť třeba looxy taky nepoužívají žádný akcelerátor, včechno počítá procesor, navíc musejí přepočítávat 4x tolik bodů (do VGA), mají poloviční RAM - a zvládají videa podstatně líp. Byl jsem zvyklej podívat se občas na nějakej film ze serveru přes wifi nebo si ho před cestou hodit na kartu.. ale abych kvůli tomu videa předem proháněl mediacoderem (nebo čimkoli jiným), na to nejsem zvědavej.
Od Kaisera žádný multimediální výkony nečekám, mám ho jenom dokud se neobjeví něco pořádnýho. Takže když pominu multimedia, konkrétní situace, kdy mi jeho pomalost vadí, jsou složitější křižovatky v TomTomu. Překreslování pozice a mapy v TomTomu je totiž minimálně 5x - 10x pomalejší než na jakémkoli jiném WM zařízení, co jsem viděl. Ve složitějších situacích je to až nepoužitelné: někdy už musím vybrat odbočku a křižovatka ještě není nakreslená.