TyTNII,TouchCruise - problémy HTC s grafickými ovladači

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EOSCompany 26. 3. 2008 08:38

A co to je presne za zarizeni? A das nam odkaz na forum, kde je o tom psano? Je mi jasne, ze je to orezana ROM a video v rozliseni QVGA.
Edit: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... dd=0&fi=60

Stoji za precteni.

Citace jednoho uzivatele: Ta videa jsou pěkná.. asi vyzkouším ten NetFront (na Kaiserovi jsem ho ještě nezkoušel - a na tvém videu vypadá, že reaguje svižně).
Co se týče přehrávání videí, Coreplayer 1.2.x sice hraje o něco líp než playery bez Qtv, ale pořád se to přece nedá srovnat s normálním zařízením. Nechci srovnávat s PDA s akcelerátorama, ale vždyť třeba looxy taky nepoužívají žádný akcelerátor, včechno počítá procesor, navíc musejí přepočítávat 4x tolik bodů (do VGA), mají poloviční RAM - a zvládají videa podstatně líp. Byl jsem zvyklej podívat se občas na nějakej film ze serveru přes wifi nebo si ho před cestou hodit na kartu.. ale abych kvůli tomu videa předem proháněl mediacoderem (nebo čimkoli jiným), na to nejsem zvědavej.
Od Kaisera žádný multimediální výkony nečekám, mám ho jenom dokud se neobjeví něco pořádnýho. Takže když pominu multimedia, konkrétní situace, kdy mi jeho pomalost vadí, jsou složitější křižovatky v TomTomu. Překreslování pozice a mapy v TomTomu je totiž minimálně 5x - 10x pomalejší než na jakémkoli jiném WM zařízení, co jsem viděl. Ve složitějších situacích je to až nepoužitelné: někdy už musím vybrat odbočku a křižovatka ještě není nakreslená.
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 26. 3. 2008 15:40

prosim vas nakopiroval sem kontakty do telefonu ze sim, ale ted kdyz dam KONTAKTY tak tam mam jmena po dvou (zobrazeny jak na sim tak v tel.) neda se to nekde filtrovat aby se zobrazovali jen jednou napr. v tel.?
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Burgy 26. 3. 2008 16:34

Zdar..koukni se SEM , stáhni si ten CAB-ík z druhého příspěvku a poděkuj za něj mistru RSTEINovi..:-).
HTC TyTN II
Burgy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mvp 28. 3. 2008 09:21

EOS : TomTom chodi uplne stejne blbe jako treba tohle video (odkaz nize) v plnem rozliseni bez konverze , fakt ukrutne , je to nepouzitelne :-D

http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... cketPC.avi

Nebo teda spise .... nekomu to jde , nekomu nejde . Blbej je ale ten komu to chodi , "borcum" to nebeha :-D
mvp
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 31. 3. 2008 19:24

Urcite stoji za precteni pro anglicky rozumici,je tam porovnani grafiky noveho HTC Sedna...podari se portovat drivery ze Sedny do Kaisera ci Cruise...
Jen pripomenu,ze HTC Sedna je osazena chipsetem Qualcomm MSM7200, 400 MHz,stejne jako problematicka zarizeni Kaiser.Cruise,Touch Dual apod.
Jedinym kdo tento upgrade nepotrebuje je zajiste MVP.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381254

SPB benchmarky jsou zkreslujici,ale zde je rozdil markantni.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod b.hobbit 1. 4. 2008 11:53

O2 nabízí službu Mobilní TV, kdy se můžeš přes datové připojení koukat na TV kanály. Dá se to aktivovat i jen na pár dní, takže když to člověk náhodou potřebuje...
b.hobbit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod delarock 8. 4. 2008 19:46

Cawte chcem sa spytat,podla vas.Vyriesi sa niekedy tento problem s grafickymi aplikaciami pri Kaiseroch.mam velky aujem o tento telefon a viem ho mat z usa za 15 000 ale som na vazkach po precitani vsetkych prispevkov
delarock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kodl 10. 5. 2008 11:16

Tak trochu přilejeme olej do ohně :-)) Nová ROM pro HTC TyTN II již brzy
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannnn 10. 5. 2008 13:47

kéž by...už tomu sice nevěřim, ale tak třeba překvapí .. na Diamond (než přijatelně zlevní) se mi čekat nechce... :-)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kibitz 10. 5. 2008 14:05

vzdycky se najde nekdo kdo htc obhajuje a tvrdi, ze vlastne zadny problem neni. podle toho co jsem vypozoroval, se dost pravdepodobne jedna o maly pocet osob, ktere na forech vystupuji pod ruznymi nicky... ja tento prispevek pisu na kaiseru, takze vim o cem mluvim kdyz rikam, ze vykon kaisera je tragicky. s origo rom to zarizeni prakticky neni pouzitelne! nastesti existuji alternativni rom, diky kterym se da se zarizenim jakz takz fungovat. ale htc u me skoncilo.
Kibitz
Junior

Odeslat příspěvekod ross.4 12. 6. 2008 21:20

tahle diskuze krásně vytuhla, že by nikdo nekupoval Cruise? Nebo už všem jede bez problémů? Nikde jsem nečetl o nápravném fixu?.....
ross.4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stevelino 14. 6. 2008 17:51

Mam jednu otazocku: Tento problem sa tyka len zariadeni Kaiser, Touch Dual a Touch Cruise, alebo aj klasickeho Touch (pripadne Touch II, ktory ma ten isty cpu len viac RAM)???
my phone: se p990i + 2oj gigovka
moja zbierka: nokia 5110, 7110, 3510, 3100
se: t 300, t 230, k 610, 2x siemens a35, 2x ericsson 2628
stevelino
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 18. 7. 2008 18:24

Neoficialni ovladace pro HTC Kaiser venku.Vice ZDE
anebo ZDE i s videem.
Pokud to tu uz nekde bylo tak me prosim neukamenujte.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zmizik 22. 7. 2008 13:59

Mne ovladace idu, v celku slusne.
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod iziczech 4. 8. 2008 23:28

ahoj, tytnII mám a opravdu má grafické problémy,stačí jen spustit režim videonahrávání a nastává veliký smích, protože, kde jaký kepl do 5000Kč ho zvládá lépe. O problému jsem před koupí nevědel,však po dobu používaní pár poznatků....Jsem zaregistrovaný u HTC e-clubu a mám možnost stahovat upgrady, zatím se jedná o pouhé fixy problémů kterých jsem si ani nevšimnul(2x fix 1x aktualizace Windows),přesto jsou stránky e-clubu v plenkách a stejně i tak vypadají!!...Chod přístroje je o málo lepší bez české lolkalizace.
Ale proč si koupit mob. za 14 000 Kč a využívat ho na 70%

Pokud máte někdo nějaké informace o nových grafických ovladačích, prosím kontaktujte mne na: Iziczech@seznam.cz

Díky Jirka.
iziczech
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka