TyTNII,TouchCruise - problémy HTC s grafickými ovladači

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krmec 11. 8. 2008 16:02

Ahoj, nikdy jsem si nemohl stěžovat na navigaci v kasierovi. Tomtom mi běžel vždy bez problémů. Možná tomu spousta lidí tady nevěří, ale to je jejich problém. Ale nedávno jsem si na kaisera hodil novou romku. Konkrétně 1.83.462.0 CSY. Do té doby jsem jel na originální. A nainstaloval jsem tam zbytek programů. Po pár dnech jsem potřeboval použít navigaci a byla to hrůza. Samé cukání. Skoro nepoužitelné. Myslel jsem si, že je to novou romkou, nebo nějakým programem. Tak jsem postupně začal zkušet co by to mohlo být. Odinstaloval jsem pár programů a pořád to samé. Vždy jsem to zkoušel tak, že jsem si dal průlet trasou. A pokaždé takové cukání. Už jsem myslel, že budu znovu dávat jinou romku, když jsem si ještě vzpoměl, že jsem si z netu stáhl do Tomtoma spoustu bodů zájmů. Jsou volně ke stažení. A kopírují se na kartu do složky, kde je mapa. Tak jsem si je vyzálohoval a z karty smazal. Okamžitě po smazání jel průlet trasou nádherně plynule. A stejně i v autě. Tak si myslím, že výkon kaisera je taktak na hranici. A tím, že jsem si tam přidal body zájmu jsem ho zatížil tak, že už nestíhal. Nemám tam teď spoustu POI, ale zase je navigace použitelná.
HTC Kaiser
krmec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zmizik 11. 8. 2008 16:39

@krnec: skus si nahodit neofic. romku z http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378 napr od Romeosa alebo Laurentinusa. Potom skus TT
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Junior

Odeslat příspěvekod quarkie 14. 8. 2008 15:17

Zdravim, nekde u popisu noveho HTC Touch Pro sem cetl ze i toto nove ma udajne podle nejakych videii velmi pomale odezvy uz v menu, a cely system ze je nejaky liny.
Nevite jak je to v tomto pristroji s chipsetem, vyuzitim graf. chipu a ovladaci?
Nema to uz nekdo aby prispel praktickou skusenosti ?
quarkie
Kolemjdoucí

Předchozí stránka