TyTNII,TouchCruise - problémy HTC s grafickými ovladači

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod krmec 24. 2. 2008 01:19

Je zajímavé tady sledovat, jak se tu dohadujete. Každý má svou hlavu a podle toho by se měl zachovat. Nemá význam nikoho přesvědčovat. Já osobně mám taky Kaisera a kdybych nenarazil na netu, že jsou nějaké problémy s grafickým ovladačem tak bych na to nepřišel. Video mi jede bez problému. Nainstaloval jsem si Coreplayer 1.2 a nepoznal jsem žádný rozdíl. A co se týká navigace tak bych řekl, že se nedá o nějakém cukání skoro vůbec mluvit. Když si dám průlet trasou tak mi to jede při jakékoliv rychlosti plynule. S videem co je tady ukázané se to nedá absolutně srovnat. Jestli někdo nevěří tak mu to klidně nahraju. Samozřejmě Kaiser má i svoje muchy. Po vysunutí klávesnice se musí pár vteřin čekat. Trochu mě to štve, ale řeším to tak, že začnu hned psát a ono se to dopíše. A foťák s videem taky za snížené viditelnosti za moc nestojí. Ale já jsem si ho nekoupil kvůli foťáku.
Celkově shrnuto koupě vůbec nelituji a osobně bych do staršího modelu nikdy nešel. Už jen kvůli RAM a GPS. Ale to je věc každého osobně. Berte vše, co jsem tady napsal jako můj osobní názor a nemyjte mi za to hlavu.
HTC Kaiser
krmec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inetMark 24. 2. 2008 09:21

Vidim, ze diskusia veselo pokracuje dalej (nejaku dobu som ju nesledoval). Prosim vas ludia citajte to po sebe. Aky zmysel ma osocovat jeden druheho? To neplati len pre mvp ale aj pre dalsich. Ked niekto nieco nevie, nieco mu nejde alebo na nieco sa stazuje, netreba ho hned udupat ze je 'dement'.

Ked som cital recenziu na TyTN (jedna) na ce4you davnejsie, tak som si vravel, ze no nic moc.... Lenze casom bola romka vyladena a bolo vsetko zrejme OK. Verim, ze u TyTN II tomu bude tiez tak. Aj keby ziadna oprava neprisla, tak ziadne ine zariadenie v tejto dobe nechcem (neexistuje take co by mi vyhovovalo - nevravim co bude o par mesiacov). Avsak 'schovavat' sa pred problemami s prekreslovanim (teda grafikou) a tvarit sa, ze tento problem nie je, je cudne. Tento problem proste EXISTUJE a pre kazdeho je dolezity inou mierou.

Ja nemam moc s cim zrovnavat, ale napriklad preklapanie obrazovky alebo pozeranie full videa cez WiFi na Kaiserovi je problem, ale na mojom starsom zaraideni (Loox 720) je preklopenie velmi rychle a video ide plynulo. Ak sa ale tento problem na Kaiserovi odstrani (Vratane obrovskych problemov s BT), tak to bude zariadenie, ktore bude na dnesnu dobu takmer dokonale.
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod Misha kulicka 24. 2. 2008 10:30

Tak taky něco připíšu. Kdybych se o nějakých problémech nedozvěděl na netu, tak o nich taky nevím.
Video mi to přehrává v pohodě, hry nějak nehraju, mám tam jenom jednu strategii(Machines at war) a jde úplně bez problémů. Foťák se za špatných světelných podmínek trhá, toho jsem si hned všimnul, ale kdo by při nich fotil, stejně by ta fotka nestála za nic. Jediné, co mi vadilo, je přetáčení displeje při vysunutí klávesnice. Jinak jsem spokojený
Teď: HTC Kaiser+ 8GB Sandisk+ SE MBW- 150
Předtím: Philips Fizz->Philips Savvy->Ericsson GF768->Siemens C25->Siemens C35->Siemens S35->Ericsson T65->Nokia 6210->Alcatel OT 501->Sony Ericsson T610->Nokia 6600->SE P990
Misha kulicka
Junior

Odeslat příspěvekod EOSCompany 24. 2. 2008 12:26

Co kdyby jste si vy, kteri problem nevidite, ci neakceptujete, zalozili nove tema - dokonale rychly a multimedialni Kaiser. My tu chceme diskutovat o problemu ktery pro nas a mnohe jine EXISTUJE, tak nas nemusite presvedcovat o opaku - nema to vyznamu.

To mvp: Jen chci vedet, v cem vezi ten nedotazeny e-mail. Protoze mi to jinak neda spat.
Jinak k tve reakci na hloupy telefon : Pro hlupaka kazdy hloupy :mrgreen:
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod Burgy 29. 2. 2008 00:08

Zdar..další článek k postoji firmy HTC k problému s grafickým ovladačem naleznete ZDE.
HTC TyTN II
Burgy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ross.4 4. 3. 2008 20:42

díky všem za tyto příspěvky :D a hlavně jsem rád, že jste se už přestali hádat :tleskani. Touch Cruise hodnotím jako skvělé zařízení. Ještě bych v něm uvítal DVB tuner pro příjem digitálního tv vysílání. Tak jak to bude mít E-TEN glofiish V900. Nevíte náhodou o jiných zařízeních, které ho maj? Zatím všem přeju: Pijme, žijme a hlavně mějme se rádi :oboze
ross.4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod uiqjirka 8. 3. 2008 10:11

Na oficialnich strankach je k dispozici cab(Tytn II photo quality.cab) ktery by mel eliminovat problemy s kvalitou fotek(ktery se v teto sekci take dost hojne resil).Musite byt zaregistrovani na http://www.htc.com

Prvni ohlasy jsou pozitivni napr. z fora ce4you.cz

Tak jediné co jsem zatím zpozoroval, je že ve větším šeru, kdy dříve Kaiser nehorázně zaškubával, tak teď mi to připadá lepší.... I fotka vypadá lépe...t/quote]
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kodl 8. 3. 2008 10:13

Mě z Vás hrábne. Týden odjedu na služebku a vy tohle... Samozřejmě se to týká jen pár jedinců.
Jestli jsem smazal někomu příspěvek,který si to nezasloužil, omlouvám se. Ale nehodlám znovu pročítat 3OO příspěvků o tom, zda problém je nebo nikoli. Už jsem to psal dříve: ZDE AŤ DISKUTUJÍ POUZE TI, KTEŘÍ JSOU PŘESVĚDČENI, ŽE NĚJAKÝ PROBLÉM EXISTUJE. Já Kaisera zatím nemám, nemohu to regulérně posoudit. Ale jelikož si vzpomínám na diskuze o "šílené pomalosti" MDA Vario, se kerým nemám nejmenší problém, myslím si o tom své... Každopádně to budu tímhle stylem mazat dál, dokud to nezamknu komplet...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod EOSCompany 8. 3. 2008 12:49

Kodl: S tim Variem mas pravdu. Opravdu se rikalo, ze je pomale a kdesi cosi. Ale me po ctvrt roce neprislo pomale a zvladalo, co jsem potreboval. Ale u Kaisera me to bohuzel i po ctvrt roce proste stvalo. To prekreslovani, internet(nyni uz opravene), fotak. Proste celkove na me to zarizeni pusobilo strasne nedoladene. Urcite se situace jeste zlepsi a urcite je to mnohem dal, nez pred pul rokem, kdy jsem se s Kaiserem trapil. Ja bych doporucil Kaisera pred koupi vyzkouset, aby pak nenasledovalo zklamani.
EOSCompany
Junior

Odeslat příspěvekod kodl 8. 3. 2008 13:59

Ano, to je tvůj názor. Já jsem tím chtěl říci, že jsou lidé, kteří problém vidí a ti, kterým to nevadí. Chtěl bych, aby diskuse byla k něčemu, aby se zde dohadovali na řešení "problému" ti, kterým to vadí. Ti, kteří jsou přesvědčeni, že jejich Kaiser je bezproblému jen stále omílají totéž dokola. A mě to nebaví číst a promazávat... Jen dnes jsem odstranil asi 6 stran dohadů a ataků...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bjirka 8. 3. 2008 21:14

Pro kodl: 300 není to samé jako 3OO. Než zase začneš někoho poučovat, tak si to po sobě nejdříve přečti. ČusBus.
bjirka
Junior

Odeslat příspěvekod Ferro 12. 3. 2008 00:01

Tak to je luxus!
http://iphonemania.mobilmania.cz/node/114
pritom HW Cruise a Kaisera by tohle mel zmaknout dle popisu take, az na ten senzor na naklon.
Siemens S6, C35, S45, S55, Motorola V600, Mpx200+256MB, Mpx220+2GB, HTC Touch Cruise + 8GB
Ferro
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 25. 3. 2008 20:33

Je dobre,ze jsi sem ten odkaz dal.Cituji z nej par veci,pro txy kteri to nechteji cit cele:

Ono papírové parametry vypadají velmi slibně, ale co je to platné, když veškerý vítr z plachet novým HTC bere grafický čip? O ten je použitá čipová sada Qualcomm MSM7200 buď úplně ochuzena, nebo není zajištěna adekvátní softwarová podpora. Je tedy jasné, že procesor Qualcomm s taktem 400 MHz za asistence 128 MB RAM excelentní grafický výkon podávat nemůže. Bohužel nejde jen o škobrtnutí při přehrávání videa, nižší rychlost je cítit i při listováním seznamem programů nebo v nastavení.

Horší to už ale bylo s odezvou přístroje. Stačí jen stisknout sluchátko ke vstupu do aplikace telefonu a již je patrný hlavní nedostatek – překreslování displeje je prostě pomalé a i samotné zadávání číslic z virtuální klávesnice není nic komfortního. Bohužel je to tak a patálie s vykreslováním grafiky se zdaleka netýkají pouze přehrávání videa nebo hraní her.

Tolik pravdiva citace z clanku...
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mvp 25. 3. 2008 22:43

Jistě,je to zcela zřejmé se záběrů práce jednoho s těchto lenochů :-D
http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... ruise2.avi
http://www.ce4you.cz/forums/download_fi ... ruise1.avi
mvp
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka