Je zajímavé tady sledovat, jak se tu dohadujete. Každý má svou hlavu a podle toho by se měl zachovat. Nemá význam nikoho přesvědčovat. Já osobně mám taky Kaisera a kdybych nenarazil na netu, že jsou nějaké problémy s grafickým ovladačem tak bych na to nepřišel. Video mi jede bez problému. Nainstaloval jsem si Coreplayer 1.2 a nepoznal jsem žádný rozdíl. A co se týká navigace tak bych řekl, že se nedá o nějakém cukání skoro vůbec mluvit. Když si dám průlet trasou tak mi to jede při jakékoliv rychlosti plynule. S videem co je tady ukázané se to nedá absolutně srovnat. Jestli někdo nevěří tak mu to klidně nahraju. Samozřejmě Kaiser má i svoje muchy. Po vysunutí klávesnice se musí pár vteřin čekat. Trochu mě to štve, ale řeším to tak, že začnu hned psát a ono se to dopíše. A foťák s videem taky za snížené viditelnosti za moc nestojí. Ale já jsem si ho nekoupil kvůli foťáku.
Celkově shrnuto koupě vůbec nelituji a osobně bych do staršího modelu nikdy nešel. Už jen kvůli RAM a GPS. Ale to je věc každého osobně. Berte vše, co jsem tady napsal jako můj osobní názor a nemyjte mi za to hlavu.