takze objektivne at uz nemusim dlouho psat,je to tak - jsou 2 skupiny uzivatelu - jedne to samozrejme jede bez problemu,vse jak pisu - a pak je skupina druha,tzv. "pasivni" (diplomaticky receno

uzivatel ktery proste neumi zarizeni rozbehat a pak ma samozrejme problemy.Duvod proc to tak je uz jsem tu nekde i rozebral.Kdo ceka ze to prinese domu a ono bude vsechno super ma proste smulu.......

(tim nemyslim nic spatneho oproti lidem kteri si chteji koupit a uzivat,tak by to melo byt,ale realita u VSECH techto zarizeni je proste jina a to je potreba vzit na vedomi pri nakupu aby se dotycny nakonec nedivil,taky proto je a bude nekonecna debata co funguje korektne a co ne

dalsi vec je take zaplacani pristroje nadherami typu cube a touchflo,kdo potrebuje ohromovat spoluzacky otacejici se kostkou - v barvach - se 4 stenami a podobnou "uzitecnou" krasou,naistalovanim kdejakeho kradeneho softu,zapnutim milionu pluginu na today,pouzitim nadhernych efektnich screenu ..... pritom tomu neumi uzpusobit system ,ma smulu obzvlast,takhle nebude fungovat nic

to same lidi kteri nepochopi ze webova stranka lze scrolovat az po nacteni a ze na gprs to trochu trva ma take smulu a utrapi se

Navic kdyz nepomuze ani zcela trivialni a jednoducha rada (teda myslel jsem ze jednoducha,ale to jsem zase u zacatku-nekomu vse proste pobezi a nekomu ne

nainstalovvat alespon Operu , nebo to hlavni NetFront (ale zase muze byt problem,respektive vim ze byva,umet ho vubec zprovoznit a nastavit,ale to je zase kapitolka jina,ze

Takze resume - verim ze to vetsine lidi nejde - logicky , ale je potreba aby dotycni pochopili ze to proste JDE ale ne SAMO od sebe,tak to proste nefunguje .