@oco1
o tom fixu jsem tu psal před několika dny s tučným datumem, je tedy jasné jak tuto diskuzi sleduješ... plácáš hovadiny stejně jako mvp takže postupně:
1) Nikdy jsem "nebrečel", že nejde CoD nebo QuakeIII, pouze jsem konstatoval že nejde, což sice pro mě nebylo žádným překvapením, ale podle specifikací MSM72000 by měl chodit naprosto bez problémů.
2) + @mvp
EDIT: Ok, opravím se sám. Používal jsem NetFront 3.4. Verze NetFrontu 3.5 už je opravdu použitelná a plynulá. Zdá se, že to také není úplně release verze, ale je veřejně dostupná a jde odinstalovat
Na komfort s Operou9 bez jediného zásahu uživatele to sice nemá, ale zkusím si ještě jak říkáte "pohrát s nastavením".
3) Na TC jsem nové ROM nezkoušel, takový sebevrah nejsem. Časem zřejmě nějakou ROM která se bude tvářit stabilně a funkšně zkusím. Pro mě ale ztráta dat nebo občasné padání není problém, lidem co však chtějí používat zařízení jako pracovní nástroj bych podobný postup nedoporučil (viz předchozí příspěvky).
A už z toho, že si nainstalujete WM 6.1 který je v takovém stavu, že i MS se ho stydí vydat, je jasné, jak vážně vás člověk musí brát. Ještě teď se směju když jsi na ce4you doporučil ROMku s WM 6.1 načež přišla odpověď, že nejdou MMS (reagoval jsi že je nepoužíváš), pak že nejde touch klávesnice (tu taky nepoužíváš)

(zde tedy s nejvyšší pravděpodobností není chyba v systému WM6.1, ale přímo v ROM, aby mě zas mvp a spol. nepojmenovali nějakým nelichotivým výrazem)
Pokud budu 99procent věcí nepoužívat je TC/Kaiser apod. skvělé zařízení (to by bylo ale každé).
A to nemluvím o chybách přímo BETA verze systému, které nejsou na první pohled vidět nebo uživatelsky téměř neodhalitelných programátorkých chybách.