Siemens SX1 a firmware

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zdeník 3. 4. 2005 21:25

Ten firmware pro Siemens SX1 je katastrofální a to mám ještě nainstalovanou nejnovější verzi 14cz,bude to vůbec někdy lepší?Seká se mi to asi tisíckrát denně a už začínám být zoufalý... :cry:
Zdeník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 4. 2005 21:30

Reklamuj. To je jediná možnost. Narazil jsi na zmetka, což se ale může stát u každého výrobce... FW14CZ by měl už být dobrý, tak to bude nějaká jiná vada. Jak říkám: reklamuj.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zdeník 3. 4. 2005 21:39

No ja si spiš myslím,že je to vina firmware,tento problém už jsem měl i u FW12 a znám mnoho lidí,kteří s tím mají stejné zkušenosti,musím si asi počkat,co siemens přichystá nového...
Zdeník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 4. 2005 21:49

[quote="Zdeník";...tento problém už jsem měl i u FW12..../quote]

Tak ho fakt reklamuj! Tohle rozhodně není normální chování telefonu.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zdeník 3. 4. 2005 21:57

Měl bych to zkusit,aspoň dokud je v záruce...Připadá mi,že když si člověk koupí dráhý telefon,tak ta kvalita a spolehlivost neodpovídá té ceně toho telefonu.
Zdeník
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MASH 3. 4. 2005 21:59

Nevím, nebude to náhodou tím, že si instaluješ nekompatibilní, nebo nejake crackle aplikace nebo hry? Ja mam take FW14cz a nijak vyrazne se neseka (a pokud vim, tak ani vetsine uzivatelu se nijak vyrazne FW14 neseka...). Je to uplne nastejno, jako u N6600, kterou mam v praci (ktera je i s nejnovejsim FW porad o neco pomalejsi, nez SX1).
Navstiv Symbianforum.com (je česky). Tam jiste najdes radu!

P.S:Jinak na internezu je k dispozici FW15, ale jen v jiných jazycích. Je ještě o něco rychlejší a má pár vylepšení. Podle neoficiálních informací by se měla objevit (snad brzo) i FW16 v češtině. Uvidíme...
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 9. 4. 2005 12:45

Myslím že problém je jinde. Při spouštěnmí více aplikací a je jich neukončení se telefon začne sekat. proto doporučuji aplikace ukončovat. v pohotovostním menu dlouze zmáčkni tlačítko pro vstup do menu a tlačitkem C je můžeš ukončit.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 9. 4. 2005 13:05

I ja mel SX1, i ja mel FW14, i me se to sekalo neustale, navic ty bugy :x

Prvni reklamace - sekani zvlaste u radia a GPRS - prehrani na FW14

Druha reklamace - sekani MP3 playeru, GPRS - prehrani FW14 na FW 14 :(

Treti reklamace - znovu sekani, znovu u MP3, GPRS, navic problikavala tlacitka , spatny kontakt - vymena disp desky, o sekani se ani nezminili.

Zadost od odstoupeni od smlouvy z duvodu tri stejnych reklamaci - zamitnuto, jelikoz v treti reklamaci nebylo vyjadreni od servisu na "zasekavani.

Ctvrta reklamace - Zasekavani MP3 + reklamace me treti reklamace, kdy nebylo odstraneno zasekavani. - cekam na vyjadreni, pak vraceni penez a NIKDY NIC OD SIEMENSE NECHCI, SERVIS NEFUNKCNI, JEJICH TELEFONY = SROTY S FW MIXERU :hm
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Standa 9. 4. 2005 20:21

Sekani u mp3 prehravace je zname, celkove sekani telefonu taky, hodte si tam patnactku a mate to ;)
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod Standa 10. 4. 2005 08:15

15 je oficialni, jenom neni v cestine :mrgreen:
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 10. 4. 2005 12:14

Oficiální fw15 lze bez problému stáhnout na http://www.my-siemens.com.
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Standa 10. 4. 2005 12:19

Patnactka je ke stažení na stránkách Siemensu, z toho plyne že je oficiální, jenom není přeložený.

Update FW15 pro SX1

:!:

(Příspěvek upraven moderátorem. Prosím, skrývejte přespříliš dlouhé odlazy do tagu [url=ten_moc_dlouhy_odkaz]text pod odkazem[/url] - nepříjemně se totiž rozšiřuje stránka. Děkuji, ConPower.)
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod tomashl 10. 4. 2005 13:42

taky se připojuju, Fw15int je to nejlepší, co pro SX1 udělali, fw14 je težkej SUX!, snad se dočkáme tý fw16 v český lokalizaci :oboze

btw, když budete chtit nahrát fw15int update toolem(tj ofiko update od siemensu), tak si nejdřív musíte nahrát fw13int swupem, jinak vám to neflashne, ono by to šlo asi i přes fw14int swup :wink:
tomashl
Junior

Odeslat příspěvekod luk.krejci 10. 4. 2005 17:39

Jsou nekde informace o te 16 cerne na bilem?
Nerikam, ze neverim, ale rad bych nasel officialni informace a vubec se mi to nedari.
Dik
luk.krejci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J-o-U 10. 4. 2005 17:42

Standa píše:Sekani u mp3 prehravace je zname, celkove sekani telefonu taky, hodte si tam patnactku a mate to ;)
Nemam kabel, telefon byl zakoupen s customizaci T-mobile, ke ktere se kabel nedodava. Jenze ja jsem byl tak naivni a cekal jsem ze telefon co je na trhu uz xxx mesicu bude fungovat jak ma :oboze Ale tohle, co predvedl Siemens s SX1 je opravdu tezka nehoraznost :oboze Nedivim se ze je Siemens tam kde je, a dobre mu tak :hm
J-o-U
Mírně pokročilý

Další stránka