Nová řada Siemens 75

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MobilMania 26. 3. 2005 21:12

Co si myslíte o nový řadě siemensů? Vyplatí se na ně čekat? Kdy mají být na trhu? Nezná někdo odhadovou cenu jednotlivých modelů?

Má se na ně čekat nebo jít do K700?
MobilMania
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 28. 3. 2005 17:12

já myslim, že se nová řada Siemensu povedla. Jediné co schází je lepší displej. Já se sám rozhoduju jestli pudu do CX nebo M 75. Tyhle dva telefony mě prostě dostali :D
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 28. 3. 2005 20:06

BEZY píše:CX nebo M 75. Tyhle dva telefony mě prostě dostali :D-/quote]

Já jsem osobně zvědavej na S75. Na 100 procent bude funkčně lepší než tyhle dva telefony. Mohla by mít lepší displej a vetší pamět´.
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 30. 3. 2005 16:00

Loco píše:
BEZY píše:CX nebo M 75. Tyhle dva telefony mě prostě dostali :D-/quote]

Já jsem osobně zvědavej na S75. Na 100 procent bude funkčně lepší než tyhle dva telefony. Mohla by mít lepší displej a vetší pamět´.t/quote]

Doufejme. Ale pokud je S75 Minos a ty fc odpovídaj, tak potěš koště :( Doufám, že bude lepší a že bude taková bomba, jako byla S55.
Jinak sem zvědav na symbian. Nemusí to bejt SX2, prostě symbian-třeba wolf4 nevypadá špatně 8)
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 30. 3. 2005 19:56

Osobně jsem zvědavý spíš na CF75. Líbila by se mi CX75, ale to by musela vypadat líp a mít EDGE. Co do vzhledu mě bohužel dost zklamala. Přitom CX65 je pěknej foun.
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 31. 3. 2005 16:55

Jsem na tom stejně jako bezy. Taky se mezi těmito dvěma stroji rozhoduju. jeden z nich určitě koupím.
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 31. 3. 2005 21:37

Jo jo, mně se taky líbí jak CX tak M75. Šel bych spíš ale do CX-ka. Nejspíš ale tuhle řadu vynechám (ne, že by se mi nelíbily, to jo, ale teď bude na řadě asi kolo :twisted: ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lexxey 1. 4. 2005 18:28

vpřípadě CF75 se na informace skoupý Siemens rozhodl, že ho v plné kráse uvidíme v srpnu přibližně za 5000Kč.
lexxey
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 1. 4. 2005 20:41

O nových Siemensech si jako Siemensák myslím, že už včera bylo pozdě. Řada 75 je nádherná a nemůžu se jí dočkat. S K700 bych ji asi nesrovnával.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 2. 4. 2005 10:10

Mu.mi píše:O nových Siemensech si jako Siemensák myslím, že už včera bylo pozdě. Řada 75 je nádherná a nemůžu se jí dočkat. S K700 bych ji asi nesrovnával.i/quote]

No jo, škoda, že tam nenacpali EDGE, páč i když to lidi nebudou používat, aspoň ho tam budou mít a právě tohle rozhodně přidává na prodejnosti :roll: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pavel Kubela 2. 4. 2005 11:36

:shock: Už se moc těsím na nové siemensi mam každou novinku a doufám že mě řada 75 nazklame, hlavmně M75
Pavel Kubela
Junior

Odeslat příspěvekod wizaard 2. 4. 2005 14:44

No, řada x75 mě neuchvátila. Jediné, o co jsem se zajímal, byla CX75, která má sice docela svérázný design a lezou mi na nervy trapné chromované plochy, ale displejem mě neuchvátila. Pro mě je na mobilu displej hodně důležitý, takže oproti CX65 je to slabá změna... 262k barev je jenom takový trapný marketingový tah. :roll:
Lenovo ThinkPad T420s | HTC 8X | Xbox 360

Lenovo Blog CZ
wizaard
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 3. 4. 2005 14:09

wizaard píše:262k barev je jenom takový trapný marketingový tah. :roll:-/quote]

V tomhle s Tebou rozhodně souhlasím, ale zas těch 262k barev bude v očích laické veřejnosti velice lákavé :twisted: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mu.mi 3. 4. 2005 16:26

SXG75 - to bude bomba. Škoda že se s ní počítá až v druhé polovině roku.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod Renegade 3. 4. 2005 20:55

Jistě se na ně vyplatí čekat (funkčně budou určitě zas mnohem lepší než minulá řada 65) Velice mě zauajl článek co vyšel na MobilManii asi tak před měsícem a kde se mluvilo o dalšín "chytrém" jakémsi Siemensu "SX 2"
Renegade
Junior

Další stránka