SW na CX70

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Samotinka 28. 9. 2005 12:55

Ahojik, neznáte někdo nějaký sowftware, který je volně stažitelný, nejlépe podporující češtinu, něco jako je MobilEdit? :?:
Samotinka
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 28. 9. 2005 13:39

dulezite je evdet, co od toho softu ocekavas
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod Samotinka 28. 9. 2005 16:47

Abych pomocí jej mohla převádět z mobilu do PC treba fotky, melodie, aplikace a samo zpet.
Samotinka
Junior

Odeslat příspěvekod Jerry 28. 9. 2005 17:05

Na strankach siemense by mel byt volne ke stazeni Mobile Phone Manager. Nekde byva jen zkratka MPM.
Neznam MobilEdit, ale zakladni veci by to umet melo. U siemensu je stejne podstatne akorat, aby se clovek dostal z pocitace na data, ktera se objevi jako disk a pak uz jde kopirovat data odkud chce kamkoliv.
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod Ares952 28. 9. 2005 17:13

Na strance:

Download MPM

je ke stazeni MPM pro radu x65, ktera pochopitelne funguje o pro radu x70

//ConPower: Dlouhý odkaz zkrácen.
Ares952
Junior

Odeslat příspěvekod bovaj 4. 10. 2005 19:26

Zkoušel jsem program MPM na CX 70 a nefunguje.Při otevírání souborů mi ukazuje chybu. Není něco jiného?
bovaj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod proview 4. 10. 2005 19:31

Potom ještě je SiMoCo ale ten je jenom na měsíc potom musíš zaplatit 250Kč. Já používám Total Commander. Když nepotřebuješ adresář a outlook tak je nejrychlejší. Musíš si do něho stáhnou plugin a už to jede.
proview
Junior

Odeslat příspěvekod Jiri.Sko 4. 10. 2005 20:34

Prosím Tě, napíšeš mi, kde seženu ten plugin? (Adresář a Outlook nepotřebuju...)
Jiri.Sko
Junior

Odeslat příspěvekod proview 4. 10. 2005 20:38

Na Siemensmanii si najdeš VSOFS (ten nejnovější) a je tam i návod. Jestli to nenajdeš tak napiš.
proview
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 4. 10. 2005 21:15

Odzkoušený(jede s C65,CT70,CX65,CX70,C75 přes USB) soft ke komunikaci stahuj zde

musíš poté ještě instalovat drivery(tzv.USB modem),které stáhneš zde

Touto kombinací a data kabelem DCA510(SX1),se mi podařilo bez problémů naučit s PC všechny výše uvedené modely,onen soft umožňuje také synchronizaci s otlookem(přidává záložku Smart Sync do microsoftího outlooku),takže to musí jet,pokud bude problém,napiš mi na SZ,rád pomůžu!!
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý