Kde stáhnu Jimm ICQ pro Siemens S55 z funkčních wap stránek?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mario 8. 4. 2005 13:32

Nemám datový kabel ani infra, potřebuji to stáhnout z wapstránek...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 8. 4. 2005 20:35

Napsal bych ti adresu pro stažení, ale nemůžu zde progragovat cizí stránky. Takže ti asi nepomůžu :?

wap.beinspired.cz/dl.php?id=java-171-2
Naposledy upravil Loco(smazano) dne 9. 4. 2005 10:44, celkově upraveno 1
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 9. 4. 2005 10:02

Tak mi to prosím napiš, když teda můžeš... Nevím čím to je, ale já si ty potřebné soubory dal na free wap server nebo jak se tomu říká, ale přes GPRS nemohu stáhnout žádný soubor... Normálně wapuju, ale když dám něco stáhnout, tak se mi akorát ukáže ETA 3:15 třeba, a po chvíli chyba GPRS spojení... To může být chybou operátora, nebo mojí, že mám něco špatně nastavené? To by mi ale pak wap nefungoval vůbec, ne? Mám Oskara paušál, a Siemens S55.
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 9. 4. 2005 10:55

Podívej se, jestli máš dobře nastavený J2ME profil.
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 9. 4. 2005 11:53

to Loco: Tak mu tu adresu pošli na SZ, ne?

Jestli umi S55 maily s prilohama (jestli ma vubec mailovyho klienta), tak si toho jimma posli mailem a stahni do telefonu.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 9. 4. 2005 13:56

To Loco: No jasně že nemám... Nemám vytvořený žádný takový profil... Teď jsem se pokoušel jej nastavit podle nějakých stránek, a nejde to - ten návod (nebo já) je nějaký zmatený - používá jiné názvy profilů apod. GPRS a MMS jsem nastavoval podle Oskareny, to šlo, ale to j2me je problém.... Poradíte mi prosím někdo? Hlavně kde najdu nějaký návod, když ne na Oskarově webu.. :-(
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 9. 4. 2005 14:05

No přesně podle toho jsem to dělal... Nastavil jsem ten j2me profil, ale pak u http profilu, nechápu jak mohu vybrat provozovatele "oskar", když žádného takového nemám vytvořeného... Vytvořil jsem přeci "j2me", ne oskar... To mě trochu mate... Nemůžeš prosím na chvilku na ICQ?

Vidím, že předchozí příspěvek se ztratil???
Mario
Mírně pokročilý