nejúspěšnější řada siemensů

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

nejúspěšnější řada/třída siemensu
5- 20 1 %  1%  [ 1 ]
25-30 2 %  2%  [ 2 ]
35- 40 13 %  15%  [ 13 ]
45- 50 22 %  26%  [ 22 ]
55- 60 13 %  15%  [ 13 ]
65- 70 23 %  27%  [ 23 ]
SX 10 %  11%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 84

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 4. 2005 19:02

radekm píše:řada 1 byla opravdu historií, a proto nemá cenu řadit ho mezi nejprodávanější telefony.e/quote]

Nemyslel BEZY řadou 1 jako tu řadu, do které spadá SX1...? To by ale asi spíše byla třída SX :hm . - No vidíš, přidám ji tam :idea: .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 4. 2005 19:05

Mu.mi píše:Ještě malý dodatek, musím uznat že postavení M65 je v současnosti naprosto vyjímečné a nevím jestli mu může konkurovat N8140.u/quote]

Třída 8xxx je u Nokie věnována stylovým telefonům, nemyslel jste spíše 5140?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 4. 2005 19:10

BMMB píše:c35 - ka bejvala taky relativně drahá..........a prodalo se jich moře.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 8. 4. 2005 21:15

Mel jsem S55 a udelal FAKT VELKOU chybu, ze jsem ji vymenil za S65...
S55 byla mega-super, at si kdo chce co chce rika.

Pak uz je jen SX1.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod BMMB 9. 4. 2005 00:20

radekm píše:Ohledně kabelu, koupil jsem si za 150 kč neoriginální kabel od aligator a nešel, tak ověřuj a prověřuj.o/quote]

ja prodaval origo siemens......... a ten prvni starší mi funguje dodnes......

(Editováno moderátorem. Na MobilManii mluvíme slušně, nepouštějte se, prosím, do zbytečných konfliktů. Děkujeme za pochopení.)
Naposledy upravil BMMB dne 9. 4. 2005 00:23, celkově upraveno 1
BMMB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BMMB 9. 4. 2005 00:22

M. píše:Mel jsem S55 a udelal FAKT VELKOU chybu, ze jsem ji vymenil za S65...
S55 byla mega-super, at si kdo chce co chce rika.

Pak uz je jen SX1.

a včem byla tak suprova???

upřimně, z prvotniho nadšení z S55, přišlo časem rozčarovani z kvality.....

zatim na S65 nedam dopustit a to ji mam cca: 7 měsíců
BMMB
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AmPedro 9. 4. 2005 01:12

Myslím že řada 45 byla nejvíce progresivní, no řekněte který jiný výrobce měl už tehdy v mobilu stereo přehrávač MP3, konektor na sluchátka a vyměnitelné paměťové karty :tleskani

Kéž by se té progresivity byl býval držel Siemens mobile dál, nemusel být teď v červených číslech :?
AmPedro
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 9. 4. 2005 08:09

AmPedro píše:Kéž by se té progresivity byl býval držel Siemens mobile dál, nemusel být teď v červených číslech :?

Máš pravdu, stejně tak s prvním barevným displejem. Ale v té době Siemens asi neočekával, kam se mobilní trh bude ubírat.
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 9. 4. 2005 08:41

Já si nemohu pomoci, ale nejúspěšnější a za nejlepší považuji řadu 35.... Podívejte se kolem sebe, kolik mobilů z této řady uvidíte... Mnohem více než řady 65... Schválně se projeďte metrem, tramvají apod... Měl jsem C25 a pak S35 a jsou to pro mně nejlepší mobily... Teď se mi třeba zamlouvá CX65, ale mám strach si ji koupit když se pořád říká že se seká, resetuje a kdo ví co ještě...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ATTOG 9. 4. 2005 08:54

AmPedro píše:Myslím že řada 45 byla nejvíce progresivní, no řekněte který jiný výrobce měl už tehdy v mobilu stereo přehrávač MP3, konektor na sluchátka a vyměnitelné paměťové karty :tleskani

//quote]

Souhlas..x45 byla velice povedena rada..x65 by byvala byla mnohem vetsi bomba,kdyby nebylo tech nestastnych chyb s FW :?
ATTOG
Junior

Odeslat příspěvekod Loco(smazano) 9. 4. 2005 08:59

Souhlas..x45 byla velice povedena rada..x65 by byvala byla mnohem vetsi bomba,kdyby nebylo tech nestastnych chyb s FW :?

V řadě x45 byly dobrý hlavně S45, ME45 a SL45. Hodně lidí u těchto telefonů zůstalo, protože jsou fakt skvělý. X65 řadu srazil fw to je fakt.

Taky kvůli tomu má Siemens v operátorských obchodech trochu horší pověst :oops: :oops:
Loco(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 9. 4. 2005 12:55

Mario píše:Teď se mi třeba zamlouvá CX65, ale mám strach si ji koupit když se pořád říká že se seká, resetuje a kdo ví co ještě...
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M. 9. 4. 2005 15:10

BMMB píše:a včem byla tak suprova???

upřimně, z prvotniho nadšení z S55, přišlo časem rozčarovani z kvality.....l/quote]

S55 mela totiz vsechno. :!:
Hlavne mi ted chybi hlasove ovladani. Kvalita byla super, S65 se vypina a dela jine podobne koniny, vrze, spatnej povrch...
Pamet sice nebyla ohromujici, ale me stacila. Synchronizace byla taky o fous lepsi.
Navic mela cenu za design a byla mensi.
Dalo se na ni vic spolehnout.

(Příspěvek zkrácen moderátorem - citujte prosím pouze tu část příspěvku, na který reagujete, ConPower.)
M.
Expert

Odeslat příspěvekod BEZY 9. 4. 2005 16:24

ConPower píše:Nemyslel BEZY řadou 1 jako tu řadu, do které spadá SX1...? To by ale asi spíše byla třída SX :hm . - No vidíš, přidám ji tam :idea: .:/quote]

Jo, myslel sem tohle :wink: Ale když už tam sou všude čísla, tak by SX1 taky měla bejt řada 1, ne?
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 9. 4. 2005 18:00

BEZY píše:Ale když už tam sou všude čísla, tak by SX1 taky měla bejt řada 1, ne? /quote]

Nechme tam SX - přecejen existuje SX1, SX45, SX66... Z "řady" 1 by tam mohl být pouze SX1. I na SiemensManii je to takto :) .
ConPower
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka