radekm píše:řada 1 byla opravdu historií, a proto nemá cenu řadit ho mezi nejprodávanější telefony.e/quote]
Nemyslel BEZY řadou 1 jako tu řadu, do které spadá SX1...? To by ale asi spíše byla třída SX . - No vidíš, přidám ji tam .
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
radekm píše:řada 1 byla opravdu historií, a proto nemá cenu řadit ho mezi nejprodávanější telefony.e/quote]
Mu.mi píše:Ještě malý dodatek, musím uznat že postavení M65 je v současnosti naprosto vyjímečné a nevím jestli mu může konkurovat N8140.u/quote]
BMMB píše:c35 - ka bejvala taky relativně drahá..........a prodalo se jich moře.
radekm píše:Ohledně kabelu, koupil jsem si za 150 kč neoriginální kabel od aligator a nešel, tak ověřuj a prověřuj.o/quote]
M. píše:Mel jsem S55 a udelal FAKT VELKOU chybu, ze jsem ji vymenil za S65...
S55 byla mega-super, at si kdo chce co chce rika.
Pak uz je jen SX1.
AmPedro píše:Kéž by se té progresivity byl býval držel Siemens mobile dál, nemusel být teď v červených číslech
Máš pravdu, stejně tak s prvním barevným displejem. Ale v té době Siemens asi neočekával, kam se mobilní trh bude ubírat.
AmPedro píše:Myslím že řada 45 byla nejvíce progresivní, no řekněte který jiný výrobce měl už tehdy v mobilu stereo přehrávač MP3, konektor na sluchátka a vyměnitelné paměťové karty
//quote]
Souhlas..x45 byla velice povedena rada..x65 by byvala byla mnohem vetsi bomba,kdyby nebylo tech nestastnych chyb s FW
Mario píše:Teď se mi třeba zamlouvá CX65, ale mám strach si ji koupit když se pořád říká že se seká, resetuje a kdo ví co ještě...
BMMB píše:a včem byla tak suprova???
upřimně, z prvotniho nadšení z S55, přišlo časem rozčarovani z kvality.....l/quote]
ConPower píše:Nemyslel BEZY řadou 1 jako tu řadu, do které spadá SX1...? To by ale asi spíše byla třída SX . - No vidíš, přidám ji tam .:/quote]
BEZY píše:Ale když už tam sou všude čísla, tak by SX1 taky měla bejt řada 1, ne? /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků