nejúspěšnější řada siemensů

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

nejúspěšnější řada/třída siemensu
5- 20 1 %  1%  [ 1 ]
25-30 2 %  2%  [ 2 ]
35- 40 13 %  15%  [ 13 ]
45- 50 22 %  26%  [ 22 ]
55- 60 13 %  15%  [ 13 ]
65- 70 23 %  27%  [ 23 ]
SX 10 %  11%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 84

Odeslat příspěvekod Wishmaster 9. 4. 2005 22:49

Každá řada Siemensu byla vždy něčím výjimečná a překonávala konkureci ve své třídě:
M35 - určitě lepší než N3310 (i v recenzích), ostatní byly poměrně za nima.
S45i - 32MB na javu byla tehdy naprostá bomba + mp3.
MT50 - jeden z prvních cenově dostupných telefonů s javou (navíc bez stupidního omezení na 30kB).
M55 - také lepší než konkurence. V pozdější době jeden z nejlepších low-endů. (nelze opomenout S55, ale z mého pohledu byla M55 dostupnější).
SX1 - vynikající Symbianový telefon za vynikající cenu.
CX65 - jednoznačný vítěz - konkurenci válcuje jak funkčně, tak cenově. Navíc ten display a LED diody - paráda.
CX75 - možná koupím, ale dost mě odrazuje ten menší display.
Pro mě nejúspěšnější řada je x65 - konečně telefon, co má vše, co mě vždy chybělo u mojích dřívějších telefonů a ještě něco navíc.
Z každé řady jsem vybral jednoho zástupce, tak mě nekamenujte.
PC, Esi Juli@ ► Denon DVD-A1 opamp mod ► Sapphire SE amplifier + Direct audio AF-1 MK2 supply filter ► Denon AH-MM400
Notebook ► iBasso DX90 ► Pro-Ject Head Box SE mod ► Denon AH-MM400
Wishmaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murmi 9. 4. 2005 22:59

Velmi dobré srovnání, rozhodně souhlasím s M35, protože v té době byl vyjímečný, ale trochu mi tam chybí ME45, když se objevil, byl naprosto skvělý a jedinečný a s ním zároveň SL45.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 10. 4. 2005 06:58

Murmi píše:ale trochu mi tam chybí ME455/quote]

Me45 byl jedním z nejlepších odolných telefonů, pamatuji jak s ním kámoš vyváděl, ale furt držel pohromadě, navíc ty funkce... 8)
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Standa 10. 4. 2005 07:21

Z meho pohledu bych to označil takhle -> 35 - 50
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod Wishmaster 10. 4. 2005 09:35

Murmi píše:Velmi dobré srovnání, rozhodně souhlasím s M35, protože v té době byl vyjímečný, ale trochu mi tam chybí ME45, když se objevil, byl naprosto skvělý a jedinečný a s ním zároveň SL45.n/quote]

Sorry, samozřejmě jsem myslel SL45i a ne S45i - ta neměla mp3 ani javu.
PC, Esi Juli@ ► Denon DVD-A1 opamp mod ► Sapphire SE amplifier + Direct audio AF-1 MK2 supply filter ► Denon AH-MM400
Notebook ► iBasso DX90 ► Pro-Ject Head Box SE mod ► Denon AH-MM400
Wishmaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Užovka 11. 4. 2005 10:03

Ja bych rekl ze takova zlomova byla rada 35, C melo vybrace, M bylo outdoorove a S s brutalnim dispajem, s lion-baterkou, diktafonem jo to byli casy......
Užovka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standa_pochcalpadlo 11. 4. 2005 11:57

Ja mel m35 pak m55 a ted mam m65. A pokud uvazuju uzitnou hodnotu kazdyho z nich, tak samozrejme vede m65 protoze za malo penez hodne muziky. Pokud bych to ale vzal historicky tak myslim ze rada 35 byla pro Siemens nejuspesnejsi. C35ku (resp m35ku) mel svyho casu kdekdo a na svoji dobu byla velmi dobre vybavana. Co se tyka chybovosti tak si neuvedomuju, ze by se v rade 35 nejaka chyba vyskytovala.
Na opacnym konci podle me stoji rada 55 protoze to bylo neco hroznyho. Telefon se mi porad sekal, na pasivnim barevnym displeji nebylo na dennim svetle skoro nic videt a telefon mi pripadal celej takovej nejakej krehkej a nedodelanej. Rada 65 mi prijde ze je o poznani lepsi. Jindra jindrisek@wo.cz
standa_pochcalpadlo
Junior

Odeslat příspěvekod stanis 11. 4. 2005 14:19

Wishmaster píše:S45i - 32MB na javu byla tehdy naprostá bomba + mp3.

/quote]

S45i mela Javu? Pokud se nepletu, tak to "i" znamenalo jen e-mailoveho klienta...
stanis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tlumex 11. 4. 2005 16:05

No zacinal sem na S25 v dobach kdy letely 5110 to bylo delo paxem si poridil ME45 mazlik dva roky me verne slouzil kdyby se mi nezrizene nevypinal mam ho doted :cry: Paxem si u Oskara objednal S65 a cekal sem jaky to bude super delo no klavesnice mi krajne nevyhovovala a pri psani sms sem se porad pripojoval na internet newim kery igelit vymyslel to blby tlacitko po joistikem/kurna jaxe to asi pise :oops: / No a po zasunuti karty telefone zamrucel a probehl brutus factory reset :shock: byl sem bez veskerych dat proste telefon v panenskym stavu! A tim byl jeho osud speceten vratil sem ho a koupil sem si CX65! No nic proti tomuto modelu pajsl byl stejny coz me prijemne prekvapilo :tleskani nichcmene sem po case uz skoro,kvuli prachu newidel na displej coz me docela znervoznovalo! No a kdyz sem na netu objevil M65 verze rescue s naaaaaaaaaadhernym modrym podsvicenim bylo jasne kdo bude dalsi nastupce :mrgreen: A musim uznat ze po mesici uzivani sem s timto modelem asi nejvice spokojeny!
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Just_me 11. 4. 2005 16:46

No, zatim sem měl Siemense jenom jednoho. Dřív sem používal jenom Nokie a pak sem si koupil S65 a s tim sem měl velký problémy. Tak sem používal muj druhej telefoun - N-gage. Ted se chystam na E398 !!! V úterý ho mám :lol:
Just_me
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MMartinek 11. 4. 2005 17:10

Jako nej. řadu považuji 35 a 45... Ty na svou dobu měli takový funkce, asi jako když na trh přišel SX1 a porovnával se s 7650 nebo 3650... A ten firm. tam byl(na rozdíl od SX1) naprosto bezproblémovej....
Tenkrát sem však ještě měl ten svůj starej Philips, a bylo mi asi 11, takže mě např. e-mailovej klient moc nevzrušoval....
Jinak, k řadě 65 moc výhrad mít nemůžu-až na ty firmwary(už zase) a chyby u S65(ten se podle mě naprosto nepoved-na telefonu se chci dívat na slušný klípky a chci poslouchat MP3....).
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 11. 4. 2005 17:10

Just_me píše:No, zatim sem měl Siemense jenom jednoho. Dřív sem používal jenom Nokie a pak sem si koupil S65 a s tim sem měl velký problémy. :lol:l/quote]

s S65 jsou velké problémy (hrubý displej, absence multimediál. funkcí...)
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bonfire 11. 4. 2005 19:01

urcite rada x45,x50, vzpomente na vynikajici telefony SL45,S45,ME45 a konecne i MT50
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
Bonfire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BEZY 11. 4. 2005 19:12

radekm píše:s S65 jsou velké problémy (hrubý displej, absence multimediál. funkcí...)
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Pivin 11. 4. 2005 19:25

radekm píše:Vím, měl jsem taky 65. Přesněji C65. po přehrání fw se telefon trochu zrychlil, ale přehrání stojí 500 kč. :cry:-/quote]

Za 500 to může dělat jen zloděj.U nás neznám víc jak 100,- a když tam koupím tak zadarmo.Slušný jednání. :tleskani

(Zkráceno moderátorem. Citujte prosím pouze ty příspěvky, na které reagujete. Děkuji, ConPower.)
Pivin
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka