Přijdu nahráním nového firmwaru o záruku?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 10. 4. 2005 21:04

(Tato diskuse vznikla oddělením z fóra, ve kterém neměla co dělat. Tématem je, zdali Siemens po domácím přehrání firmwaru uzná záruku. Marek Lutonský)
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 11. 4. 2005 00:51

Nevim, jestli jsem neprehledl podstatu asi pulky teto diskuze,ale: Proboha proc se tu resi prehravani FW u C65? Vzdyt jakekoliv prehravani FW (update) u VSECH Siemensu je po celou dobu zaruky ZDARMA!!! Zaruka trva 2 roky a tak dlouho C65 jiste nemas!
Tech 500Kc je naprosta BLBOST! A pokud kupujes telefon bez zarucaku (tedy na 90% kradenej, nebo o par korun levnejsi sedivku buhvi odkud) tak je to taky BLBOST! Siemens krome originalnich, normalne uznava i zarucaky od vsech nasich operatoru!

Jinak dle meho nazoru byla asi kvalitou nejuspesnejsi rada "S" a to od S4 Power, pres S10 (S10Active) a S25 az do SL45. S55 byla pokazena velmi nekvalitnim displejem. Vybornej telefon je take SX1 a to predevsim funkčně a vybavou. Skoda jen, ze kvuli par stupidnim SW chybickam (hloupostí Siemensu) ho do sve nabidky nezaradil zadnej tuzemskej operator (ikdyz T-Mobile se na to velmi vazne chystal). Doslo by podle me k mnohem masivnejsimu rozsireni, nez ted!
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 11. 4. 2005 06:04

MASH píše:Nevim, jestli jsem neprehledl podstatu asi pulky teto diskuze,ale: Proboha proc se tu resi prehravani FW u C65? Vzdyt jakekoliv prehravani FW (update) u VSECH Siemensu je po celou dobu zaruky ZDARMA!!! Zaruka trva 2 roky a tak dlouho C65 jiste nemas!

to možná je, ale pouze v servisu. Přes internet je možné přijít o záruku, :lol:

:quote="MASH"]
Tech 500Kc je naprosta BLBOST!
!

ne to není b]blbost[/b] viděl jsem i dražší, ale te´d vím, že čím vyšší cena tím vyšší kvalita. Aspoň že u SX1 byl kabel v zákl. balení.

quote="MASH"]
Jinak dle meho nazoru byla asi kvalitou nejuspesnejsi rada "S" a to od S4 Power, pres S10 (S10Active) a S25 az do SL45. S55 byla pokazena velmi nekvalitnim displejem. Vybornej telefon je take SX1 a to predevsim funkčně a vybavou. Skoda jen, ze kvuli par stupidnim SW chybickam (hloupostí Siemensu) ho do sve nabidky nezaradil zadnej tuzemskej operator (ikdyz T-Mobile se na to velmi vazne chystal). Doslo by podle me k mnohem masivnejsimu rozsireni, nez ted!e/quote]
Naposledy upravil radekm (novy) dne 11. 4. 2005 15:53, celkově upraveno 1
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 11. 4. 2005 08:14

Tak ted Ti nerozumim. Jiste, ze v servisu, kde jinde? FW z netu si samozrejme muzes stahnout sam a nainstalovat. O zaruku neprichazis - pokud se jedna o oficialni FW. Pokud budes mit v tel. jinou jazykovou lokalizaci a nebo nejake patche, pak je moznost o zaruku prijit. To se da ale vyresit opetovnym nahranim "cisteho" swupu...
Tak ze porad nechapu!!!
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 11. 4. 2005 15:44

MASH píše:Tak ted Ti nerozumim. Jiste, ze v servisu, kde jinde? FW z netu si samozrejme muzes stahnout sam a nainstalovat. O zaruku neprichazis - pokud se jedna o oficialni FW.

ze servisu nepřicházíš o záruku, to je jasné.
z internetu také ne, pokud stahuješ oficiální fw.
Ale to do této diskuse napatří.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod MASH 11. 4. 2005 16:04

radekm píše:
MASH píše:Tak ted Ti nerozumim. Jiste, ze v servisu, kde jinde? FW z netu si samozrejme muzes stahnout sam a nainstalovat. O zaruku neprichazis - pokud se jedna o oficialni FW.

ze servisu nepřicházíš o záruku, to je jasné.
z internetu také ne, pokud stahuješ oficiální fw.
Ale to do této diskuse napatří.s/quote]

Tak ted jsi tomu dal korunku, se na me nezlob! Pul tohoto threadu je o nesmyslu, kterej jsi sem napsal a kdyz jsem chtel Tvou informaci upresnit, tak napises, ze to sem nepatri??? No, potes panbuh :oboze. Tomu se panečku rika diskuze...
MASH
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 15. 4. 2005 21:41

Ale no tak, pánové, uklidněte se, nebo to tu budu muset zamknout!
ConPower
VIP uživatel