patchování

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BEZY 16. 4. 2005 21:20

zkusili jste už někdy vylepšit váš Siemens patchem? Já patchuji téměř každý den, pořád mám něco nového.
Co vy? Nebojíte se patchovat? Podělte se se zkušenostmi :)
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Standa 16. 4. 2005 21:24

Jsem na tom stejne jako ty, na hrani s patchema mam S55ku :)
Standa
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 17. 4. 2005 06:55

Upřímně řečeno, patchovat se docela bojím.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 11:27

Kdybych měl kabel, a ne infraport, tak bych klidně patchoval :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 4. 2005 11:36

ConPower píše:Kdybych měl kabel, a ne infraport, tak bych klidně patchoval :) . /quote]

Tak prodej infrák a kup si kábl :wink: Ikdyž tys ho vlastně dostal k vánocům co? To by bylo docela blbý :hm
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod Petroubek (novy) 17. 4. 2005 12:05

Zatím jsem nepatchoval, mám strach z umrtvení telefonu. Já vím, že by se teoreticky nemělo nic stát, mám přece fullflash,... ale zničit si telefon za několik tisíc by mě sakra mrzelo. Určitě někdy začnu, až dostanu dostatek odvahy.
Petroubek (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod guiksilver 17. 4. 2005 12:12

Já se patchování nebojim a proto patchuju skoro každej den... :twisted:
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 17. 4. 2005 12:25

Patchuju tim stylem, ze furt, FW si upravuju k obrazu svemu (v ramci moznosti teda), co se objevi noveho a zajimaveho, ted napr KDE MOD, tak to tam hned jde.... Jestle nikdy mi mobil pri patchi neumrel, ale uz jsem ho nim nekolikrat ozivil :) Mam SXko
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hondaq 17. 4. 2005 12:43

pokaždý když se dostanu na net zkontroluju jestli nejsou nějaký nový patche a když jo tak je hned zkusim... myslim systemový, grafický si dělám sám 8)
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 12:53

Petroubek píše:... ale zničit si telefon za několik tisíc by mě sakra mrzelo.e/quote]

Pokud děláš všechno pozorně podle návodu, nic by se nemělo stát (zvláště, když máš FF). Patchovat bez FF by byla sebevražda.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Filda 17. 4. 2005 13:09

patchoval jsem dokud šel kabel. Ted nejde a taky nepatchuju. (Ikonek z S65 už se asi nezbavím.
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 17. 4. 2005 15:15

Moje zkusenost s patchovanim zkoncila solidnim fiaskem, takze od te doby radeji nechavam patchovani na jinych. Snazil sem se zvetsit pamet v M55 a nahrat jine "graficke schema". Nimene se mi podarilo umrtvit telefon. Nastesti servis a 800 Kc za opravu to jistilo. :lol:

Zlata 35kova rada, kterou sem patchoval a patchoval a nikdy se nic nestalo... :oops:
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 4. 2005 18:12

dolnajs> jj, x35 byla nezničitelná řada.
To all> děláte i nějaké vlastní patche(grafické, pochybuju že tu někdo umí dělat systémové)? Pokud ano, v jakém programu vytváříte obrázky? Musim se přiznat, že leda stahuju obrázky z netu a pak je šoupnu do SPC, vlastní tvorba by moc nejede :(
BEZY
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 18:42

BEZY píše:... v jakém programu vytváříte obrázky?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BEZY 17. 4. 2005 19:27

ConPower> hm, v tom už nějakej ten pátek maluju, ale výsledky sou na p.. ehm, na nic
BEZY
Junior

Další stránka