Kvalita videa SX1

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod syky02 17. 4. 2005 10:58

chci se zeptat jak je to s kvalitou videa na SX1? kolik fps atd... :?:
syky02
Junior

Odeslat příspěvekod Leszek 17. 4. 2005 11:25

No, po pravde receno, ono to video nestoji za nic. I na displeji jsou patrny velky kosticky a objekt vzdalenej cca metr od objektivu se velice spatne rozeznava. Jinak je to video standardu 3gp - takze 15 fps a rozliseni abych nekecal neco kolem 170x200 bodu...
Ale v porovnani s ostatnimi mobily je SX1 na podobne urovni - vic od mobilu zatim cekat nemuzem, alespon v Evrope :|
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 11:58

2 Leszek: V čem na PC přehráváš video? Pokud v MPEGable X4 Live, hoď sem screenshot Movie info :wink: . U mojí CX65 to vypadá takto:

Obrázek

Takže bitrate je patrný 64 kBit/s.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 17. 4. 2005 12:23

Ja to reknu jednoduse: Kvalita je mizerna... sice nevim kolik ma FPS apod, jako tu psal ConPower, ale video je tezko koukatelny na mobilu, natoz na PC, nemluve o 3gp..... Takze video nic moc, ja video na mobil z duvodu kvality a velice mylyho rozliseni netocim vubec
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 12:51

A tak, jako nouzovka je to dostačující. Nahrané video je celkem nic moc (zvláště pokud s mobilem hýbeš), ale převedené do nejlepší telefonem podporované kvality (jako krátké funny filmečky), je dost dobré. Netrhá se, je vcelku detailní a nekostkované.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod syky02 17. 4. 2005 14:34

díky za informace. Od videa na mobilu se toho asi fakt moc čekat nedá je fakt že ostatní mobily na tom nejsou o nic líp snad jen novinky z Japonska :?
syky02
Junior

Odeslat příspěvekod Oskar Burizon 17. 4. 2005 14:36

No video nic moc,každopádně lepší než na Nokii 7610 :-)
Prodám Octavii 2, r.v. 2005, 2.0TDI, najeto 2400km, černá metalíza, 17´ alu kola, kouřové okna, NÁDHERNÁ (možnost poslat foto), původní cena 730.000kč, nyní 549.000kč.
Oskar Burizon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syky02 17. 4. 2005 14:40

chci si totiž SX1 koupit tak mě zajímalo jestli můžu brát video jako další + ?
ale i když to nebude za moc stát je to určitě skvělej foun. tak doufám že všichni co ho maj nebo měli mi ho doporučí ??? nebo ne?
Let's Go Jump It!
syky02
Junior

Odeslat příspěvekod guiksilver 17. 4. 2005 15:05

Jasně že ti ho doporučim je to skvělej foun.. :o
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod syky02 17. 4. 2005 15:11

Díky to rád slyším.
Let's Go Jump It!
syky02
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 17. 4. 2005 16:19

guiksilver píše:Jasně že ti ho doporučim je to skvělej foun.. :o /quote]

To je sice pěkné, ale ještě lepší by bylo, kdybys vyjmenoval dobré vlastnosti, kvůli kterým se vyplatí SX-ko koupit :wink:
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod guiksilver 17. 4. 2005 16:53

ConPower píše:To je sice pěkné, ale ještě lepší by bylo, kdybys vyjmenoval dobré vlastnosti, kvůli kterým se vyplatí SX-ko koupit :wink::/quote]

Co se mi líbí na sx1:
    1- Vzhled- někomu se nemusí líbit tklačítka po stranách, ale já si myslim že se na ně dá v pohodě zvyknout.
    2- Cena- smartphouna pod 6000 nikde neseženeš
    3- Mp3- můžu to používat jako mp3 player
    4-Rádio- nemam co dodat
    5- Paměťovky- nemam co dodat 8)
    6- patchování- můžu si ho kdikoliv doma přepatchovat
    7- Display- na to jak je to starej foun tak má dobrej displeyo/list:u]
    A co se mi nelíbí na sx1:1list]1- Při starším FW se mi často sekal
    2-Malá výdržv/list:u]

Jinak všem doporučuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Editováno. - Citujte prosím pouze příspěvek, na který reagujete. Děkuji, ConPower.)
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fbio 17. 4. 2005 17:25

co se týká výdrže tak já jsem spokojenej hodně pooslouchám radio a mp3 a ty 3 dny mi vydrží
fbio...tak trochu hovado
fbio
Junior

Odeslat příspěvekod guiksilver 17. 4. 2005 17:48

fbio píše:co se týká výdrže tak já jsem spokojenej hodně pooslouchám radio a mp3 a ty 3 dny mi vydrží /quote]

Mno mně vydrží tak den :cry:
guiksilver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 18. 4. 2005 06:11

Ohledně výdrže, mě vydrží 2 dny, když píšu Sms, občas hraju, wapuju :D to video je nejlepší na mobilech co jsem kdy viděl. znám lidi co mají siemense a nokie co natáčí video a SX1 je absolutně nejlepší. ta kvalita se dá ochudit. přece jenom je to jenom pro zábavu.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Další stránka