Marek L. píše:Trochu se divím, proč si ženy stěžují na ženský prvek na obálce. Vždyť jakýkoli časopis určený výhradně pro ně vypadá v podstatě stejně. Podívejte se třeba .url=http://www.stratosfera.cz/cosmopolitan/cos.clanek.php3?clID=36757]na aktuální Cosmpolitana/url].
No, srovnavat titulky Cosmopolitanu a Mobilit, to je jako kdybyste srovnaval TV zpravodajstvi BBC a zpravodajstvi TV Nova!?! Muzete mi uvest nejakou titulni obalku Cosmo. /anebo podob. magazinu ELLE, BAZAAR, apod.,/ kde by byla na titulni obalce nejaka modelka v podprsence a prsila tam ty svoje ctyrky!?!?!?! Kdyztak tady tu titulku uvedte, verim, ze i ostatni panove se radi pokochaji!?!?! Pokud ji teda najdete....
Tady nejde o zensky prvek, jestli vadi, nebo ne, ale o tom, jak se zpracuje. Nezlobte se na me, ale tyhle magaziny to rozhodne delaji na vetsi profesionalnejsi urovni, nez to co predvadite na Mobilitach, at uz se to tyka prace vizazistu, nebo fotografa. Nejsem zastance techto magazinu, ani je nectu, protoze me nezajima, jake sexualni uchylky mam provadet v posteli, ani jak si zije Paris Hilton, ale u Mobilit mi to pripada, jak lacina podbizivost a stejne lacine na me pusobi i to zpracovani. Z tematickych casopisu ctu treba Lide&Zeme, Koktejl, anebo NG a pri predstave, ze by mi na titulku vrazili modelku v podprsence, se ctyrkama a omlouvali to tim, ze jim to zvysi prodejnost, tak si o nich budu myslet, ze se redakce prestehovala do Bohnic, anebo ze se sjeli na koksu.
Rozhodne si o sobe nemyslim, ze jsem puritanka, ani zadna prehnana intelektualka, Blesk ctu obcas taky, tohle je jenom muj nazor. Asi jak patri k sobe pekny holky + auta, tak asi k tem autum pribudou i mobily. Vetsine se ty vase titulky libi, tak stejne neni co resit.....