dubnová obálka

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Murmi 25. 4. 2005 10:44

To andrei :
Ztrácejí snad serióznost časopisy, které se věnují automobilům, motocyklům, kde je doslova záplava žen? Vše je o mládí a o životě a krása ženy, jako jemný doplněk, je stejně vhodná, jako krása květiny. A zdůrazňuji - není zde řeč o laciné sexuální podbízivosti.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 26. 4. 2005 18:10

andrei píše:Je a bude to pekna nuda, jestli budou na obalce porad zensky. Zacinam mit z toho pocit, ze ze seriozniho casopisu se stava casopis pro pubertaky :hm

Tak mě napadlo... zkuste vytvořit (namalovat, nakreslit...) obálku Mobilit takovou, jak by dle vás měla vypadat!
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 26. 4. 2005 18:21

Myslíš že se ti s tím bude chtít někdo kreslit... to bys za to musel něco slíbit = ) :lol: tady jsme v čechách :lol:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod syrrius 26. 4. 2005 18:25

ja bych rek ze ta v tech dubnovych mobilitach je nejhezci ze vsech ktere na titukni strane byly a ne jen kvuli ....
me to prijde jako colkem pekna inovace vzdit jak pise Murmi slecny sou dneska skoro v kazdem casaku.
tak nas ve skole napadlo:-) ze kdys si koupim nejaky telefon např. Siemens SF65 jestli k tomu dostanu i tu slecnu:-) to bych si telefony kupoval mnohem casteji :-) :-)
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 27. 4. 2005 19:41

Dobrá, kdo namaluje fakt pěknou obálku, má u mě čestné uznání!

Pro redakci: Nenapadlo vás použít na obálce "páté barvy"? Čili stříbrnou, zlatou, svítivou oranžovou, zelenou...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 27. 4. 2005 19:43

Dobrá, kdo namaluje fakt pěknou obálku, má u mě čestné uznání!

Pro redakci: Nenapadlo vás použít na obálce "páté barvy"? Čili stříbrnou, zlatou, svítivou oranžovou, zelenou...
Petr_Novak
Junior

Předchozí stránka