Situace v Galerii + pokračování diskuze pod Bwianovou fotkou

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 2. 2009 09:59

Odkaz na Bwianovu fotku ''Signály''
Pod touto fotku se rozjela celkem vášnivá debata. Která byla dnes ovšem promazána. Včera taky zamčena moderátorem Grimjaurem

S pár Galeristy jsme se shodli na tomm, že by nebylo špatné v diskuzi pokračovat tady, na fóru a nemršit diskuzi pod fotkami, vzhledem k autorům, kteří ocení spíše konstruktivní příspěvky k fotce ;-)

Téma je jasné: co říkáte na nynější situaci v Galerii a hlavně na na diskuzi, která se rozjela pod fotkou ''Signály''
A za další: moderátor Grimjaur. Zbytek nechám na Vás O:-)
Naposledy upravil seterwohipikule dne 27. 2. 2009 18:35, celkově upraveno 1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ricardo_tevéz 27. 2. 2009 10:41

Tak já jsem napsal svoje,bohužel to moderátoři trochu promazali,ale to se nedá nic dělat... :shock:
K situaci na galerii se vyjádřím později,ale není to takové jak to bývalo a to mě celkem dost štve... ]:-<
Ricardo_tevéz

Odeslat příspěvekod Jana15007 27. 2. 2009 10:55

Vítám,že diskuse bude pokračovat zde.
SE c903 :-)
Jana15007
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 27. 2. 2009 11:04

No, je to tam prečistené solídne, o čo tam šlo? :-D
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jana15007 27. 2. 2009 11:32

Během dneska zde bude původně smazaná diskuse ;)
Jana15007
Junior

Odeslat příspěvekod drnebolito 27. 2. 2009 11:50

Nebudu nikoho obhajovat a stavět se na ničí stranu, tyhle spory mě už nebaví řešit. Ale VÍC lidí by mělo začít s čistým štítem. Tady se vehementně kupí jeden názor vedle druhýho, každej je hned osobnost. Škoda, že to není občas vidět i v komentech pod fotkama...

A jo, smazal jsem to, protože to byl flame jako sviň, udělal bych to pod každou fotkou, ale chyba byla, že nikdo nezasáhl dřív, bohužel...

Jinak jsme s klukama vypracovali koncept novejch pravidel, který by ve vší krátkosti a jednoduchosti pokrývaly všechny neduhy, co jsou v galerii vidět. Žádný teda, "na základě úvahy jsme dospěli k tomu a k tomu...", ale na základě pravidel. Což by mělo výrazně přispět k liberálnímu chodu galerie, moderátoři jsou tu pro případ nouze, nebo pro pomoc ostatním. Aneb co není zakázáno, je povoleno. Taky doufám, že se adminům z fóra podaří vyvěsit do Galerie tu novou sekci, byla by to špica. Už tam máme navrženo několik přínosnejch sekcí :-)
Nokia N73 plum & silver, Fw. 4.0812.4.0.1, Stereo Bt Headset BH-501, 2GB miniSD Kingston
drnebolito
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod Janna 27. 2. 2009 12:39

Zdravím. Jsem v časovém presu, ale určitě se vyjádřím později. Mrzí mě, že to bylo smazáno...
Janna
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 2. 2009 12:51

drnebolito píše:Taky doufám, že se adminům z fóra podaří vyvěsit do Galerie tu novou sekci, byla by to špica. Už tam máme navrženo několik přínosnejch sekcí :-)

To jsem nějak špatně pochopil... měl jsem původně dojem, že chcete na fóru vlastní sekci týkající se galerie. Tak jak to je? :-)

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 2. 2009 13:47

MarinS65 píše:Nenapsal jsi, kteří partyzáni používají tohle maskování

odpověď:
Grimjaur píše:MartineS, vyjadřuj se k fotce! Nezdá se Ti, že už těch 'šibalských'' dotazů je drobátko víc než zdrávo?! Si tady chceš vybudovat nějaký FC?

Dost mi vadí, že na to Grimjaur jde tak zostra.. Zbytečně
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jana15007 27. 2. 2009 13:50

Jo,a tohle vadí i mne. A když jsem se tam ozvala a martina zastala tak mi byl koment smazán... Zastala bych se každého,kdyby byl bezdůvodně napadený,ne že si buduju fc,jak už jsem byla obviněná. Sorry za diakritiku,píšu z mobilu ;)
Jana15007
Junior

Odeslat příspěvekod christian 27. 2. 2009 13:52

Majkl vP. píše:
drnebolito píše:Taky doufám, že se adminům z fóra podaří vyvěsit do Galerie tu novou sekci, byla by to špica. Už tam máme navrženo několik přínosnejch sekcí :-)

To jsem nějak špatně pochopil... měl jsem původně dojem, že chcete na fóru vlastní sekci týkající se galerie. Tak jak to je? :-)

Já taky. Ale nakonec to chtějí v galerii.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 27. 2. 2009 13:53

Majkl vP. píše:

My už jsme si to vysvětlili, došlo k nedorozumění, chtějí jen novou kategorii v galerii ;-)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jannnn 27. 2. 2009 13:57

Jinak souhlas s seterem a Janou, Grimjaur na to jde hóóódně z ostra a alespoň mně to vadí do té míry, že do galerie radši nepřispívám (a jen koukám), než být zbytečně peskován a přicházet o nervy s někým takovým.
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 2. 2009 14:10

Taky jsem si toho všiml. Když jsem na Doktorův pokyn připichoval ranky, dost mě překvapilo, že je Grimjaur při svém přístupu vůbec moderátor... Tak vidím, že to nebyl jen můj dojem. :-)

Odeslat příspěvekod Gloe. 27. 2. 2009 14:49

Dobrý den přátelé fotografové,
nějaký pátek jsem se v galerii neukázal a proč jsem odešel tady rozebírat nebudu, je to má osobní věc, tak to prosím akceptujte (i to, co se týká RamManie). Poslední večery jsem párkrát zavítal do galerie jak z vlastní iniciativy tak na základě mailu od jednoho, dá se říci z TOP uživatelů. Nestačil sem se divit, co se semlelo pod již zmíněnou fotkou Bwiana, nezlobte se na mě, ale takhle by se rozhodně moderátor chovat neměl, zvláště když celou bouřlivou diskuzi očividně vyvolal on.
Co se týče jeho moderování, po dnešní diskuzi s jedním z moderátorů tomu dejte prosím pár dní čas, jistě se najde nějaké schůdné řešení vhodné pro obě dvě strany.
V poslední době uvažuji o tom, že bych se vrátil, tak snad to některým nebude vadit a budou brát můj názor na stejnou váhu, jako názory ostatních moderátorů.

S přáním příjemného zbytku dne

Pavel Průcha
Gloe.
Kolemjdoucí

Další stránka