Situace v Galerii + pokračování diskuze pod Bwianovou fotkou

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod drnebolito 14. 5. 2009 08:25

Seterův komet zněl "červiček", tady je profil Grimovi sestry, shodou okolností taky "červiček", což si uvědomili všichni do jednoho. Grim to jenom mázl a nerozpatlával, seter to tam jak ... přidal podruhý
http://galerie.mobilmania.cz/member.php ... &uid=64091
profil červička

Jinak hulváta u nás dělá už hodně dlouho, u fotky běžně píše "klapky pro koně" jako poznámku na velký brýle, apod. Z tohohle se skládaj jeho komenty. To fakt není zapotřebí, v galerii fotek.

Ohledně Greba a jeho výsměchu je to dlouhá historie, to si kdyžtak řeště s nima. Já si ho od jistý doby nevšímám vůbec - radši... Ale seter je hulvát
Nokia N73 plum & silver, Fw. 4.0812.4.0.1, Stereo Bt Headset BH-501, 2GB miniSD Kingston
drnebolito
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod Carismatico 14. 5. 2009 09:22

drnebolito - tak každý je holt nějaký no, taky jsem se zastavoval nad tím, když jsem vyfotitl ruinu domu a on k tomu napsal, tady bydlíte nebo něco v tom smyslu, ale prostě těžko to lámat přez koleno. Nikdo není dokonalý a zas umí dobře poradit :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 5. 2009 09:52

Carreaum: tak to se ti omlouvám :)

Dnes jsem byl v galerii naposled, už tam nebudu.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2009 10:10

Môžem sa opýtať, o čo ide tentoraz? Resp. o presný opis toho, čo tam seter napísal. Pretože to, čo tam je teraz alebo to, čo tu popisujete, sa za osobný útok považovať nedá.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 5. 2009 10:12

Pro mě jen o srandu, co jiného :mrgreen: Co tam taky za takové situace
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Carismatico 14. 5. 2009 13:01

seterwohipikule - ale neomlouvej se, bral jsem to jako srandu :) nebo pošťuchování :) bohužel tě neznám, tak nevím jak to myslíš :))

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 5. 2009 16:02

drnebolito: hrozně mě baví, jak hledáte chyby všude jinde, jen ne u sebe ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 5. 2009 18:03

Dyť to říkám, některé postavičky v galerce jsou k smíchu :lol:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drnebolito 14. 5. 2009 20:19

Ale já už to nemoderuju. Zajímavý, že před příchodem jednoho člověka se všechno zdálo být v pořádku a i nejzatvrzelejší současní reformátoři byli spokojení, ba dokonce přitakávali (Myslím vnitřek galerie, ne fórum). Fakt je, že se Seterwohipikule chová, jak se chová. Máte námitky proti mě? Můžeme to probrat. Nejdřív ale jedna věc, pak druhá...

Příště tu fotku slizkýho červa můžeme nazvat třeba "snowboarder". Sice to není tak příhodný, ale když se správně kopírujou velký písmena i diakritika červiček, namísto zdrobněliny Červíček, tak to vyjde stejně. To je jenom demonstrace.

Ale peču na to, celá galerie je pro smích. Takže nemá smysl dělat něco jinýho, než se smát :D
Nokia N73 plum & silver, Fw. 4.0812.4.0.1, Stereo Bt Headset BH-501, 2GB miniSD Kingston
drnebolito
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 5. 2009 21:05

Pokud je ti galerie k smíchu a pečeš na ní, proč do ní chodíš a neustále tu něco řešíš?
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drnebolito 14. 5. 2009 21:28

A proč se ty chytáš tý nejméně důležitý a bezpředmětný části mýho příspěvku? Ale máš pravdu. Proč? Ani ti nevím, asi protože to tu dřív bylo fajn.
drnebolito
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod snowboarder 14. 5. 2009 21:32

Protože mi celkově všechno, co všichni řešíte, přijde naprosto fádní, zbytečné a o ničem. Každý hledáte všude chybu (zejména tedy na někom), kdybyste každému nechali své, každý si všímal sebe a svého pohledu na fotky, nebyly by tu takové problémy motající se neustále dokola v začarovaném kruhu.

"Dřív to bylo fajn", to známe všichni. Jenže svět jde dál, přichází noví lidé, všechno se mění a mění se i okolí, které se kolem tebe motá. Galerka není uzavřená společnost. Někdy je to těžké překonat, ale my na fóru s tím máme také své zkušenosti. Prostě "svět se mění a my s ním".
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carismatico 15. 5. 2009 08:33

snowboarder - to je tak, když se vytratí slušnost, úcta k druhému a najde se někdo tvrdohlavý, kdo si myslí, že má pravdu :) Sám nepochopím, proč některé jedince se baví dohadovat nebo řešit hovn***. Když jdu na galerku, tak můj úmysl je dát fotku a získat odezvu, tím to hasne :)

Snad se to jednou zase vrátí do starých kolejí či normálu

Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Gloe 17. 5. 2009 21:55

Seter: Nejkrásnější Vánoční dárek, děkuji.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 5. 2009 13:36

Vánoční? :roll:

Ty bys lidem mohl prokázat podobnou laskavost.

Škoda, občas jsem se díky vám pobavil. Větší paka už asi neuvidím :oops:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka