Vyhovují vám recenze telefonů v Mobilitách?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 19. 4. 2005 18:45

Zdají se vám recenze mobilů v časopise Mobility moc dlouhé, nebo jsou naopak krátké? Chtěli byste recenze podrobnější? Dozvíte se v nich všechno, co potřebujete o mobilu vědět?
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deawo 19. 4. 2005 20:46

Recenze čtu, ale raději bych delší a podrobnější na úkor počtu recenzí. Podlední doboru je jich tam moc a na úkor délky je tam jen obecný popis telefonu.
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 19. 4. 2005 20:57

Já jsem s recenzemi celkem spokojený. Neříkám, že je občas nějaká "odfláknutá", ale v porovnání s recenzemi v ostatních časopisech Mobility vítězí.

Snad jedinou (zatím :) ) výtku mám k recenzím z čísla (tuším) 12/2004 kde jich bylo hodně přes 20, ale krátkých - to se mi moc nelíbilo. Ale je to jen můj názor. :)
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 19. 4. 2005 21:27

K recenzim nema co dodat, proste dostacujici. Sice mapodobne prectene uz z mobilmanie, ale recenze v mobilitach vzdy rad ctu.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod traveller 20. 4. 2005 09:17

Já bych měl připomínku k fotkám v recenzích. MNohdy jsou tam nic neříkající pohledy (výřezy) místo jedné pořádné fotky. Pokud se v recenzi rozplýváte nad nějakým konkrétním MT a třeba jeho klávesnicí, neuškodilo by, kdyby tam ta klávesnice byla vyfocená. U některých Véček dáte pohled z venku a to je vše. Přimlouval bych se pro standardní počet obrázků k recenzi: pohled zepředu (s kreditkou), z boku (nebo zespoda) kvůli tloušťce a pak otevřený mobil u véček. No a dál podle místa a uvážení - třeba podsvícení klávesnice a fotka displeje. Ty fotky nemusí být přes půl stránky... Dříve jste ty fotky tak neodbývali ...
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod M. 20. 4. 2005 09:47

Jsem pro delsi a podrobnejsi, ne jak v M&W.
Jinak u vecek bych dal obrazek i otevreneho telefonu.
A nepiste "Zajimave displeje" (nebo jak to tam je).
M.
Expert

Odeslat příspěvekod simpson(smazano) 20. 4. 2005 11:47

Recenzie sú v pohode, rozsah je vyhovujúci, radšej si prečítam recenziu o 7-8 mobiloch ako rozsiahle o 2-3. Ale je pravda, že 10 a viac recenzií by už bolo trochu veľa.

S tými fotkami súhlasím s názormi travellera.
simpson(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Murmi 20. 4. 2005 13:52

Recenze určitě moc dlouhé nejsou, ale někdy mi připadají příliž všeobecné a chybí jim trocha subjektivního posouzení.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Michal_Hron 20. 4. 2005 14:03

Čauky Terko. Takže, pokud mohu přidat i já svou trošku do vínku, tak začnu: Mobility jsem si kupoval poměrně často, společně i s časopisem Mobil (dnešní Mobil&Wireless) a tyto časopisy hodně porovnával. Mobil mi vždy vyhovoval více, právě díky rozsáhlosti recenzí a především ve formě přístupu ke čtenáři. Poté měl tento časopis slabou chvilku a přiklonil jsem se k Mobilitám - a hádej jaký názor mám teď? :) Mobility si rád koupím, když mě čaká delší cesta pro příjemné počtení, Mobil si koupím, abych se něco dověděl - nevím jestli je právě tento postoj Mobilitám vlastní, ale právě s tím přístupem bych něco udělal. Recenze jsou mnohdy přehnaně krátké, obrázková dokumentace téměř nulová, celý časopis až moc "laický". Neškodilo by rozšířit i pole působnosti, však slovo "Mobility" už samo o sobě dává tušit, že nejde jen o telefony...
::Michal Hron::
Michal_Hron
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 20. 4. 2005 14:34

všechno je O.K. akorát mi tam chybí sloupek Symbian :cry:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 16:36

Ještě jsem o tom chvíli přemýšlel a došel jsem k závěru:

Öpravdu málo fotek - hlavně u véček, kde mnohdy nejsou vidět záběry třeba na displej (LG C3300, MPx220, N7270...) Spíš by se mi líbilo, kdyby na stránce byl vidět celý rozevřený telefon - klávesy i displej a fotka by byla třeba v poměru 1:1... právě místo recenzí na JAVA hry.t/list:u]
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 20. 4. 2005 17:29

Recenze jsou celkem dobrý, mohli by být o drobet delsí, ale jinak OK.

jediny co se mi zdalo kratky byla recenze 6630, ty bylo hodne malo na to co je to za stroj.........
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 20. 4. 2005 17:31

Mě recenze vyhovujou maximálně!
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Osiris 20. 4. 2005 18:35

Já si taky myslím, že jsou recenze většinou super.Když chci podrobnou recenzi, tak se mrknu na Mobilmanii.Přece jenom časopis by měl být pro širší veřejnost, pro kterou to akorát stačí a na internetu si toho moc nepočtou,protože mají i jiné zájmy.
Acer TravelMate 4502lmi
One Touch Club>N5110:C35i>M50>T630
Osiris
Junior

Odeslat příspěvekod maenqo 20. 4. 2005 18:41

Jednoznacne podrobnejsie
maenqo
Kolemjdoucí

Další stránka