Co vám v Mobilitách chybí?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kterou z těchto rubrik čtete v Mobilitách nejraději?
Mobilitky 5 %  9%  [ 5 ]
Mobile News 4 %  7%  [ 4 ]
První pohledy 3 %  5%  [ 3 ]
Recenze 34 %  61%  [ 34 ]
Jak na mobil 4 %  7%  [ 4 ]
Mobilní servis 5 %  9%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 55

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 19. 4. 2005 18:47

Máte nápad na novou rubriku? Zajímá vás nějaké téma, o kterém byste si chtěli v Mobilitách přečíst?

Budeme rádi, když přidáte svůj hlas do anketa na této stránce (jen pro registrované).
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cake 19. 4. 2005 19:00

Docela se mi líbila rubrika o výrobcích telefonů, které jste postupně představovali. Napadlo mě, že byste mohli zařadit podobnou rubriku o tom, jak to vypadá s mobilními telefony v jednotlivých zemích (např. jaká značka má převahu na trhu, jací operátoři se vyskytují v zemi, různé zajímavosti atd. - takový celkový mobilní přehled o dané zemi). Toť můj návrh. :)
Cake
Junior

Odeslat příspěvekod Osiris 19. 4. 2005 20:16

Co vám v Mobilitách chybí?
Když by se něco našlo,tak by to bylo minimální.Myslím si,že je to vidět i na prodejnosti časopisu (popř.navštěvovanosti Mobilmanie).A teď když konkurence se hroutí,tak mají Mobility zaděláno na výbornou budoucnost.Ať se Mobilitám vede.
Acer TravelMate 4502lmi
One Touch Club>N5110:C35i>M50>T630
Osiris
Junior

Odeslat příspěvekod Nesa 19. 4. 2005 20:44

Spíš přebývá...

Vtíravá reklama na každé druhé stránce, chápu, že množství nemůžete moc ovlivnit, ale nějaká cenzůra vkusnosti by byla vhodná. Kdyby to papír dovoloval, tak ten reklamu bude blikat a zvětšovat se :)
Dřív ty reklamy byly lepší (a tráva samozřejmě zelenější) . Nehledě na to, že čtenář mobilit si prostě nekoupí zvonění, nebo obrázek za 50Kč.
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 19. 4. 2005 20:58

Nesa píše:Nehledě na to, že čtenář mobilit si prostě nekoupí zvonění, nebo obrázek za 50Kč.k/quote]

A to byste se divil :)
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 19. 4. 2005 21:07

Já jsem rád za datový kabel :)

Také bych přidal rubriku "Mobilní cestopis", nebo tak něco - v každém čísle by byl jeden stát (Polsko, Rwanda...) a ve článku bychom nalezli tamní operátory (+něco o nich), jakým způsobem se tam třeba dobíjejí předplacenky, ceny v poměru na výdělek, nejprodávenější telefony...

... ale na to asi můžeme zapomenout. Je to totiž vysoce náročné na čas a moc lidí to asi číst nebude :( Každopádně by to bylo zajímavé!
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Nesa 19. 4. 2005 21:32

Marek L. píše:A to byste se divil :)

Hmm, tak to by pak chtělo článek, jak nebýt mamlas a sehnat si zábavu levněji. Pokud ovšem nejste majitel takové nějaké "zásilkové" služby. :roll:
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 19. 4. 2005 21:35

"Co vám v Mobilitách chybí?"
Chybi?! Spise prebejva! Posledni dobou to je sama otravna reklama na tapety, melodie, Java hry...
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 16:16

Gloe, bohužel musím souhlasit! :(

Dřívější reklama (prodej telefonů, servis...) byla mnohem lepší a užitečnější! Ale chápu, že si něčím vydělat musíte... :(
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 20. 4. 2005 17:37

hmmm, ty se mi taky moc nelíběj...
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 20. 4. 2005 17:39

vratu píše:hmmm, ty se mi taky moc nelíběj..../quote]

To si musi vybrat: bud prezijes otravnou reklamu nebo budes za Mobility platit 100 korun...
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 20. 4. 2005 18:20

no.. to je asi pravda
MILUJU REKLAMY :)

Haleďte, co kdyby byl u každý recenze mobilu osobní názor dvou redaktorů... Takový DUEL - myslíte, že by se dva redaktoři měli stejný názor na jeden mobilní telefon?
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 20. 4. 2005 18:40

2 vratu: to neni spatny napad, nazor redaktora, ktery recenzi napise a pote nazor pana Lutonskeho, jenze
- nezbyde misto na fotky,
- jestli zustanou fotky, tak se musi casopis zvetsit -> casopis bude
drazsi
- a jestli se nebude nafukovat, tak se ubere misto napr. na Mobil
news, ci nekde jinde, nebo by se vymazala rubrika: Jak na Mobil.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalibor 20. 4. 2005 19:38

Marek L. píše:
Nesa píše:Nehledě na to, že čtenář mobilit si prostě nekoupí zvonění, nebo obrázek za 50Kč.k/quote]

A to byste se divil :)

to maš pravdu
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 20. 4. 2005 19:41

Nemůžu říct že bych byl k reklamám lhostejný, ale asi to jinak nejde. Mobility jsem několik měsíců nekupoval a teď jsem zjistil, že se za tu dobu velmi zlepšily. A přiznám se že mne zaujala na první letmý pohled modelka na titulní straně, která téměř jakoby ani nepatřila do stránek časopisu technické úrovně. Ale na druhou stranu, jsou technické informace podávány prostřednictvím Mobilit populární formou, tak proč ne?
Murmi
Junior

Další stránka