Co vám v Mobilitách chybí?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kterou z těchto rubrik čtete v Mobilitách nejraději?
Mobilitky 5 %  9%  [ 5 ]
Mobile News 4 %  7%  [ 4 ]
První pohledy 3 %  5%  [ 3 ]
Recenze 34 %  61%  [ 34 ]
Jak na mobil 4 %  7%  [ 4 ]
Mobilní servis 5 %  9%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 55

Odeslat příspěvekod dalibor 20. 4. 2005 19:44

nepamatuji kdy se psalo o nějakém mp3 přehravači nebo notebooku
či dig.fotoaparatů
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 4. 2005 19:54

Já mám nejradši asi Mobilitky a Mobile news ("drby" ze světa mobilů :) ).
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 21:05

dalibor píše:nepamatuji kdy se psalo o nějakém mp3 přehravači nebo notebooku
či dig.fotoaparatůa/quote]

Již jsem to psal do jinam,
o MP3 přehrávači se psalo v čísle 01/2005 (Sony Vaio Pocket; str. 62)

O notebookách v 07/2004 (Toshiba Satellite Pro M30; str. 57), 08/2004 (Sony Vaio VGN-S1XP; str. 57) a menší zmínka byla také v čísle 11/2004 (Acer Ferrari 3400; str. 11)... ale to je jedno, důležité je, že teď se už o nich nepíše.
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 20. 4. 2005 22:55

Petr_Novak píše:... ale to je jedno, důležité je, že teď se už o nich nepíše.e/quote]
Konecne!!! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KouzelniCZech 21. 4. 2005 20:42

Gloe píše:2 vratu: to neni spatny napad, nazor redaktora, ktery recenzi napise a pote nazor pana Lutonskeho, jenze
- nezbyde misto na fotky,
- jestli zustanou fotky, tak se musi casopis zvetsit -> casopis bude
drazsi
- a jestli se nebude nafukovat, tak se ubere misto napr. na Mobil
news, ci nekde jinde, nebo by se vymazala rubrika: Jak na Mobil.

nezbyva nez souhlasit, je to presne jak rikas. Kdyby se tu napsala diskuze na tema "Co byste v Mobilitach byli ochotni ozelet? (krome reklam)", tak by chtel urcite kazdy neco jineho. Ale jinak musim uznat, ze ten napad s nazory dvou redaktoru urcite neni spatny. Ovsem redaktori v Mobilitach jsou dosti objektivni a posoudili by telefon temer stejne.
KouzelniCZech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grep 22. 4. 2005 09:31

Dával bych přehled všech telefonů do každého čísla, je to dobrá orientační pomůcka při nákupu.
grep
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 22. 4. 2005 11:22

k tomu ale slouží katalog mobilů ;)
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod grep 22. 4. 2005 14:58

ale kdyz si to clovek nahodne koupi jen proto aby si vybral aktualne mobil....
grep
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 22. 4. 2005 15:44

Ale to by zbytečně zabralo 8 (?) stránek v časopisu. Místo toho by se daly napsat 2 velké recenze!
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 22. 4. 2005 15:45

2 grep: Existuje internet a kdyby nekdo nemel moznost pripojeni k internetu doma, tak v dnesni dobe je uz net snad ve vsech skolach, knihovnach a nekteri zamestnaci maji pristup na net i v praci. Takhle se vejde do mobilit vice clanku.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod gree.n 23. 4. 2005 21:24

Mne sa velmi nepacia obalky na Mobilitach (od decembra) viem ze to ma prilakat muzskych citatelov ale na casopis o mobiloch je to velmi nevkusne. a vzdy ked k nam niekto pride domov, mysli si ze "jake casopisy to len ja citam". okrem toho sa mi velmi nepaci ze polovicu casopisu vyplnaju reklamy. inak mam casopis velmi rada ale neni tam nic co by som nenasla na internete. ale to je dobre, nie?
gree.n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 24. 4. 2005 09:32

2 gree.n: Koukni se na tenhle odkaz a na vysledky toho hlasovani. Ja si naopak myslim, ze tato obalka funguje a Mobilitam prosperuje. Rekl bych, ze se urcite zvysil prodej casopisu. To mas jako s auty, nejhezci pohled na ne je, kdyz jsou nablizskane a vylestene a jeste se na jejich kapote vali nake super top-modelka, tak proc tohle neudelat s mobilama? Naka super top-modelka - skoro naha :twisted: - bude mit v ruce napr. N 6680 (timto nehodlam uprednostnovat tento mobil). Myslis si, ze se jeho popuralita nezvedne?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod syrrius 24. 4. 2005 20:36

ja bych ocenil vice mobilniho příslušenství,a nebo vic tipu a triku k telefonum pouze navrh
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 21:08

syrrius píše:ja bych ocenil vice mobilniho příslušenství,a nebo vic tipu a triku k telefonum pouze navrha/quote]

Souhlasím, více tipů a triků by ocenil každý uživatel telefonu. :tleskani
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 25. 4. 2005 05:24

V Mobilitách se mi nelíbí reklamy. Už pár čísel sleduju jednu reklamu, kde je u Siemensu SX1 napsáno: MALÝ a LEHKÝ chytrý telefon. Každý může mít nějaký svůj názor, ale tohle už snad musí být překlep. Jinak celkově jsou Mobility nej-časák, jakej jsem kdy kupoval (Kačer Donald a Mateřídouška včetně :D ).
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka