Co vám v Mobilitách chybí?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Kterou z těchto rubrik čtete v Mobilitách nejraději?
Mobilitky 5 %  9%  [ 5 ]
Mobile News 4 %  7%  [ 4 ]
První pohledy 3 %  5%  [ 3 ]
Recenze 34 %  61%  [ 34 ]
Jak na mobil 4 %  7%  [ 4 ]
Mobilní servis 5 %  9%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 55

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 25. 4. 2005 06:09

Riddick píše:V Mobilitách se mi nelíbí reklamy. Už pár čísel sleduju jednu reklamu, kde je u Siemensu SX1 napsáno: MALÝ a LEHKÝ chytrý telefon.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod grep 25. 4. 2005 12:24

Gloe: samozrejme ze je internet, jenze v casopisu to mas na 4 stranach krasne shrnuty, je to daleko pohodlnejsi nez nekde hledat neco na netu
grep
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 26. 4. 2005 04:33

radekm píše:Nějak si musí vydělávat, myslíš že když prodají časák za 39 kč, že se jim to vrátzí? :wink:!/quote]

Myslel jsem tím, že mi ta reklama pro neznalé připadá trochu matoucí, když takový časopis jako jsou Mobility může uveřejnit něco takového, jako že telefon s rozměry 109x56x19 je malý a hmotností 116g také jistě nepatří mezi nejlehčí.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod KouzelniCZech 26. 4. 2005 10:17

Hodne lidi tu kritizuje reklamu, ktera se v casopise objevuje. Ale vsichni vi, ze si takto musi casopis na sebe vydelavat. Proto by mne zajimalo, jestli byste si byli ochotni priplatit napr. dvacet nebo tricet korun a mit za to casopis, ve kterem by bylo mene reklamy. A nebo se najdou snad taci, kteri by byli ochotni dat za Mobility například dve stovky, kdyby byly uplne bez reklam?
KouzelniCZech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JIRIKI 26. 4. 2005 10:46

Nápad s posouzením mobilu od dvou lidí se mi zdá supr. Taky by se mohla recenze zaměřit na detaily které většinou člověk zjistí, až když má mobil doma a používá ho... třeba větší kritika, nebo pohled na věci, které se požívají nejčastšji,to ale může být u každého něco jiného. (nebo zkušenosti uživatelů-jako kdysi, co uživatelům vadí na mobilu a naopak co si vychvalují). Tipy a triky k mobilům by se taky hodily. Můj názor na reklamy je stejný jako většiny, ale připlatit si by se mi asi nechtělo, takže reklamu strpím... Je fakt že když je vtipná, tak se i rád podívám. Co se týká log apod. tak většina čtenářů mobilit si dokáže obrázek upravit a poslat do mobilu sam, jako já (a to jsem byl na to donedávna antitalent). Titulní stránka s modelkou se asi líbí všem, ale skutečnost je, že když si čtu mobility třeba v tramvaji tak se lidi na mě koukaj jako kdybych četl pánský časopis, což mi zrovna není nejpříjemnější. Teď už mobilitám chybí jenom křížovka :)). Jinak jsem rád za mobility, i když mám většinu článků přečtenou na netu, mít doma časák a číst ho když chci a kde chci se internetem nahradit nedá.
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 26. 4. 2005 17:34

Ještě mě napadlo... neplánujete něco ve smyslu "Mobility Tester"? Ať telefon posoudí i "člověk z davu"? Třeba telefon na týden půjčit tetičce ze Šumperka, ať telefon ozkouší? (To jsou nápady :) )
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 26. 4. 2005 18:01

Petr_Novak píše:Ještě mě napadlo... neplánujete něco ve smyslu "Mobility Tester"? Ať telefon posoudí i "člověk z davu"? Třeba telefon na týden půjčit tetičce ze Šumperka, ať telefon ozkouší? (To jsou nápady :) )e/quote]

Hehe, to by mohlo být zajímavé :D . To by z toho byla taková Mobi(rea)lity show :hm :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 26. 4. 2005 19:21

ConPower píše:
Hehe, to by mohlo být zajímavé :D . To by z toho byla taková Mobi(rea)lity show :hm :) .-/quote]

To bychom měli konečně telefony se kterými se v běžném životě nepotkáme...
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod pepino16 7. 6. 2005 19:43

me se mobility libijou.reklamu uz neresim.ukazte me v dnesni dobe casopis kde nejsou reklamy.jsou potreba k tomu aby casopis prezil
pepino16
Kolemjdoucí

Předchozí stránka