Soutěže v Mobilitách

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 19. 4. 2005 18:52

Posíláte své hlasy do různých anket nebo soutěží v časopise Mobility? Posíláte fotky do soutěže Fotomobility (foto.mobilmania.cz)? Jaká výhra by vás určitě zlákala k účasti v soutěži?
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 4. 2005 19:13

Jasně že posílám :) Jsem takový soutěživý typ :D Zkusil jsem poslat fotku, uvidím jak dopadnu. Ale musel jsem si půjčit fotomobil :oops: Ta BT handsfree jako výhra jsou dobrý nápad, i když předplatné se také hodí... A ty soutěže o mobilní telefony jsou vážně akorát. Ono se na těch soutěžích asi nedá změnit nic k lepšímu :mrgreen: Možná frekvenci :lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bungo 19. 4. 2005 19:18

To ja bych se ucastnil kdyby byla cena napr pouzdro Krusell dle vlast. vyberu nebi jine prislusenstvi na mobil... urcite ale ne snurky na krk...

Jedna mi ted prisla ot Terezy Bartosikove protoze jsem neobnovil po dvou letech predplatneho mobility. Ale az prijdou nejake penize a prestanu zrat omitku, zase predplatne obnovim :o)))

Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 4. 2005 19:22

Bungo píše:To ja bych se ucastnil kdyby byla cena napr pouzdro Krusell dle vlast. vyberu
Taková soutěž už na MM byla :wink: Stačilo vymyslet básničku :mrgreen: Ale moje básnička se redakci nelíbila :cry: Nějak si nevybavuju, kdy byla v Mobilitách soutěž o šňůrku :shock:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Osiris 19. 4. 2005 19:29

[quote="Já Osobně"t Ta BT handsfree jako výhra jsou dobrý nápadp/quote]
K těm uchům je to naprosto originální.Klidně bych byl pro více originálních výher.Jinak soutěž super.
Acer TravelMate 4502lmi
One Touch Club>N5110:C35i>M50>T630
Osiris
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 19. 4. 2005 19:36

Osiris píše:K těm uchům je to naprosto originální.n/quote]
Myslím, že nejdřív byla sluchátka a až potom se k tomu připláclo odpovídající téma :) Je fakt, že soutěže v Mobilitách vesměs originální jsou :tleskani

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 19. 4. 2005 21:10

Jsou originální! A to je dobře!

Osobně mám nejradši soutěže o předplatné...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 19. 4. 2005 21:24

Jo, obcas se ucastnim i te foto souteze. Skoda jen, ze tech telefonu, jako vyhry, nemate vic! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 20. 4. 2005 08:29

Gloe píše:Jo, obcas se ucastnim i te foto souteze. Skoda jen, ze tech telefonu, jako vyhry, nemate vic! :twisted:

Dočkáte se, už se to chystá :)
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JIRIKI 20. 4. 2005 09:10

S fotomobilitami soutěžím každý měsíc a výhra předplatné mobilt je celkem užitečná a lákavá (i když jsem ještě ani jednou nevyhrál). Co se týká ostatních soutěží tak se mi líbí, že jde soutěžit i na netu (mobil roku). Jinak mě mrzí, že u soutěží o mobil se musí platit, ale docela to chápu. Však jsem se tento měsíc taky zapojil do soutěže o LG. Jen tak dále!!!
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 20. 4. 2005 09:24

Neposílám žádné... ani na MISS, ani Superstár.. nikde. Nezlákala by mě žádná výhra, neb šance na ni jsou minimální = nulové. Asi jsem škrt :)
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod JIRIKI 20. 4. 2005 09:53

traveller píše:Neposílám žádné... ani na MISS, ani Superstár.. nikde. Nezlákala by mě žádná výhra, neb šance na ni jsou minimální = nulové. Asi jsem škrt :)e/quote]

Z toho si nic nedělej, mě superstar, miss apod. taky neuchvacují=zbytečně vyhozené peníze za hlasování. Ale mobility, to je jiná!
Jdi do boje z vesela, nebo? mrtví, kteří se neusmívají jsou oškliví. (LONDON)
JIRIKI
Junior

Odeslat příspěvekod M. 20. 4. 2005 10:05

Posilam hlasy do hitparady, fotku jsem poslal jen jednu. Sice ji otiskly, ale nevyhrala :(
Jinak ty drahy SMS jsem poslal tak jednu, kdyz byla soutez o P900 (myslim).
M.
Expert

Odeslat příspěvekod simpson(smazano) 20. 4. 2005 11:44

Privítal by som, keby pri súťažiach boli uvedené aj čísla pre slovenských čitateľov, tiež by som sa rád zúčastnil súťaže.
simpson(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dalibor 20. 4. 2005 19:36

soutěží se učastním jen zřítka vyhry by mohli být třeba notebooky nebo
kapesní počítače a jiní věcí :D
dalibor
Junior

Další stránka