Čtete časopis Mobility?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Co byste rádi viděli na obálce Mobilit?
Jen mobilní telefony 43 %  33%  [ 43 ]
Modelky s mobilními telefony 73 %  56%  [ 73 ]
Jen modelky bez telefonů 9 %  6%  [ 9 ]
Něco úplně jiného 5 %  3%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 20. 4. 2005 17:27

Já se musím pochlubit, mám doma snad úplně všechna čísla ještě z dob kdy mobility byly prilohou Computeru az do dneska, jsem s nima maximalne spokojen, zensky na obalce jsou zajimavy oziveni.... Ale musim rict ze treba recenze ctu radsi v mobilitach, na MM jsou na to, abych se plus minus dozedel co to je za mobil (vyjimku tvori symbianovy telefony :) ) se mi zdaji prehnane dlouhy.. A pani sefredaktorka je zajimavy zpestreni, i kdyz mi porad nejde do hlavy jak muze zena delat sefredaktorku casopisu o mobilech.... Ale je zajimyvy, jak ji to jde, jenom tak dál, paní Bartošíková :wink:

Takze: Ať žijou Mobility! :twisted:
MobilerxXx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dalibor 20. 4. 2005 19:03

Mobility čtu pravidelně.nemusí tam reklamy na melodie a java hry
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 19:13

Marek L. píše:Už si nepamatuji, kdy se v Mobilitách naposled psalo o nějakém notebooku. Je to minimálně rok. A MP3 přehrávače kolegové také netestují. /quote]

:pozor2 o MP3 přehrávači se psalo v čísle 01/2005 (Sony Vaio Pocket; str. 62)

O notebookách v 07/2004 (Toshiba Satellite Pro M30; str. 57), 08/2004 (Sony Vaio VGN-S1XP; str. 57) a menší zmínka byla také v čísle 11/2004 (Acer Ferrari 3400; str. 11)... ale to je jedno, důležité je, že teď se už o nich nepíše. :)
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod tom-cz 20. 4. 2005 19:31

podle mě je zbytečné kupovat si časopis když je tu internet a MM. časopis bych si možná kupoval v případě, že bych neměl internet.
a číst recenze na stejný telefon 2x? zas takový fanatik nejsem :roll:
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 20. 4. 2005 19:45

Mobility jsem kupoval, ale už tomu tak není. Mám non-stop přístup na net, takže není problém si články přečíst na něm (popř. stáhnout si čísla Mobilit v PDF). Navíc v mém věku je každá koruna dobrá... Nicméně Mobility jsou špičkový časopis se skvělými články a výbornou grafickou úpravou :tleskani .

A na obálce mi nejvíc vyhovuje modelka s telefonem :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tom-cz 20. 4. 2005 20:39

ConPower píše: Navíc v mém věku je každá koruna dobrá...
tom-cz
Junior

Odeslat příspěvekod BB. 20. 4. 2005 22:28

Měla jsem předplatné, to bylo bezva, teď jsem na netu, tak čtu MM. Časopis je pestrý a zajímavý. Sem tam si ho ještě koupím. Nechybělo mi tam myslím nic.
BB.
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 21. 4. 2005 06:39

Sem tam si číslo koupím, když vidím recenzi na nějaký zajímavý mobil. Časopis kupuji hlavně kvůli tomu, abych měl co číst na WC :) - kde mám klid....
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 21. 4. 2005 15:53

jo, ja ctu mobility rad, ikdyz ctu MM. papir je prece jenom papir... ;)zensky na obalce - to je mi uplne jedno co tam je, hlavni je pro me obsah.. ale ta prvni divka me docela potesila... je to sestra od me spoluzacky... :))
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod Status1 21. 4. 2005 16:10

Pani v novinovom stánku na mňa zakričí: "máš MOBIL i TY??" :hm A ja jej vždy odpoviem: "áno mám Nokiu. A časopis ešte neprišiel? :lol: Takto nejako vyzerá môja kúpa časopisu Mobility.
Hádam si ho nenechám narvať poštárkou do schránky, nie?! :pozor2
Kto sa bojí pozrieť do slnka,
orla nikdy neuvidí...
Status1
Junior

Odeslat příspěvekod moya 21. 4. 2005 18:36

mobility jsem si dříve kupovala.Každý měsíc u trafiky probíhal malý rituálek,který ale poslední půlrok úplně vymizel.Částečně kvůli jinmým časopisům (a to nemyslím Mobil),ale také díky ostatním faktorům.Jedna z věcí,která mi dost vadí je(jsem z dámské strany čtenářů) , že se na titulce objevují polonahé modelky,které drží nebo jinak reprezntují mobil.Je to sice na první pohled pěkné,ale taková dokonale vykreslená fotka mobilu,či kompilace obrázků by na škodu nebyla.Člověk pak má pocit,že kupuje nějaký časopis pouze pro pány,než časopis o mobilní technice a jiné.Změňte alespoň tu grafiku na titulce.Nashle
moya
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod moya 21. 4. 2005 18:44

ještě bych chtěla souhlasit nickem,který tvrdil,že neí takový fanatik,aby četl recenzi 2x.Souhlasím,časopis jsem si kupovala občas.Když někdo z mých blízkých nebo já přemýšlel o novém telefonu nebo ze zvědavosti.Rozhodně ne z fanatismu,ale jen ze zvědavosti.
moya
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ConPower 21. 4. 2005 20:17

tom-cz píše:člověče ty mluvíš jak důchodce :lol:l/quote]

Při nízkém kapesném je dobré 39,- Kč (nebo kolik to Mobility stojí) ušetřit. Navíc mám net, takže všechno vidím na něm.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xcookx 21. 4. 2005 22:00

Ted me moc mobility nebavi protoze jsem stale na MM a taky proto ze uz tam neni tolik zajimavych recenzi jako drive mohli by byt kratsi a za to jich by melo byt vic. :roll:
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod KouzelniCZech 21. 4. 2005 22:15

ConPower píše:
tom-cz píše:člověče ty mluvíš jak důchodce :lol:l/quote]

Při nízkém kapesném je dobré 39,- Kč (nebo kolik to Mobility stojí) ušetřit. Navíc mám net, takže všechno vidím na něm.v/quote]

Osobne si nemyslim, ze cena 39,- Kč je mnoho. Ale docela by mne zajimal nazor i jinych, jestli se jim zdaji Mobility drahe nebo naopak levne.
KouzelniCZech
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka