Čtete časopis Mobility?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Co byste rádi viděli na obálce Mobilit?
Jen mobilní telefony 43 %  33%  [ 43 ]
Modelky s mobilními telefony 73 %  56%  [ 73 ]
Jen modelky bez telefonů 9 %  6%  [ 9 ]
Něco úplně jiného 5 %  3%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 20. 4. 2005 08:31

[quote="Já Osobně"tAno, čtu. S předplatným se mi sice četlo lépe, ale teď to taky jde :lol: A proč? Na MM jsem sice skoro denně, ale papírový časopis je papírový časopis. A hezky voní, když jsou čerstvé :nenapadne

Já Osobně 8)=/quote]
Chtěla jsem sem dát i anketu, proč čtete Mobility (protože jsou zajímavé, protože potřebuji nový telefon...), ale dát tam jako možnou odpověď "protože hezky voní", to mě opravdu nenapadlo :-)
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tereza Bočková 20. 4. 2005 08:35

Gloe píše:Ja mam mobility predplacene a nehodlam to meni! :-) Akorat bych mozna vynechal obcasne clanky o MP3 playrech ci notebookach, ale to je jen muj nazor a vim, za nak to misto musite vyplnit! :-) Jo a co ty stu*idni reklami na loga a melodie, ci Java hry? Nezda se vam to uz prehnane?

Zdá, ale bohužel nás to živí :(
šéfredaktorka časopisu Mobility
Tereza Bočková
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jajar 20. 4. 2005 09:24

Já vesměs souhlasím s ostatními, na MM jsem skoro každý den, takže aktuality si většinou přečtu tady, ale jak už bylo řečeno "papír je prostě papír" a dá se číst všude :). Navíc nebudu přece rušit svoji téměř čtyřletou sbírku Mobilit :D :wink: . Co se mi, ale, na Mobilitách zvlášť líbí, je váš tzv. DUEL. Jako taková srovnávací rychlovka mi to přijde jako užitečná věcička.
Sony Xperia Z1 Compact
Dell Latitude E6540
Jajar
Junior

Odeslat příspěvekod M. 20. 4. 2005 10:01

Ja dostavam predplatne k narozkam, takze Mobility ctu uz nejaky ten rok.
Jsou mnohem lepsi nez M&W, taky se daji dobre archivovat.
Mrzi me, ze jste vyhodili recenzi na 7710 (i kdyz na netu jsem ji cetl). To, ze nebude, neni duvod to nevydat, ne?
MM ctu denne, ale v casopise to vychazi jinak, pokud vim.
Taky se divim, ze porad umistujete reklamu Satronu, o nemz se vedly a vedou sahodlouhe diskuze, ze je to silene nepoctivy podnik. Ale jde o prachy, chapu to.
Do casaku bych ani nedaval clanky o hrach, ale ostatni to asi chteji.
Je taky super, ze vydavate Katalog mobilu, ale mel bych par pripominek. Na zacatku to bylo lepsi.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Já Osobně 20. 4. 2005 11:25

Tak v tomhle hlasování mi chybí jedna možnost a zahrnovat to pod "něco jiného" bych nechtěl. Co takhle aby na obálce byli redaktoři Mobilit v plavkách s telefony, na které napsali recenzi? :wink::mrgreen::twisted: Ale to by prodeje asi moc nezvýšilo :hm Tak třeba to udělat jako special edition k Vánocům pro předplatitele jako PéeFko :idea::lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod simpson(smazano) 20. 4. 2005 11:41

Mobility mám predplatené a takto to zostane naďalej. Tie modelky obálku výrazne oživili.
simpson(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 20. 4. 2005 12:06

Čtu je každou volnou chvíly
pota
Junior

Odeslat příspěvekod ladin2 20. 4. 2005 12:07

co mám doma net už žadne noviny či časopis nekupuji z netu se dovím vše co potřebuji za net davam 500 kč a to stačí. před tim jsem tolik utratil za noviny či časopisy
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 20. 4. 2005 13:41

Mobility jsem kupoval pravidelně, teď již jen občas, když je v nich záplava testů, nebo mě zaujme taková nádherná obálka jako na dubnových Mobilitách - nádherná ženská.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 20. 4. 2005 13:48

Ještě jsem zapoměl dodat, že ta modelka na obálce Mobility opravdu oživuje a hlasování, jestli by měla nebo neměla držet telefon je bezpředmětné, protože při pohledu na ni si telefonu v její ručce ani nevšimnu a kdyby držela hadr na nádobí, tak by mi to bylo jedno.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod bloodmen 20. 4. 2005 14:08

Mobility jsem si teďka předplatil, ale jinak jsem si 3 čísla již koupil. Podle mně je to skvělý časopis. Ale pravda je, že by to chtělo více recenzí, více duelů, méně reklam a recenze her bych úplně vynechal. MP3 a notebooky se mi taky zdají jako zbytečnost. A co se týče modelek - určitě zvyšují prodej, ale mně osobně by se tam líbily víc stylové mobily.
bloodmen
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 20. 4. 2005 14:34

mobility čtu, hlavně kvůli těm modelkám :D ne, čtu je rád, mají tam dobré redaktory, skvělé články, prostě super časák.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 20. 4. 2005 16:25

bloodmen píše:Ale pravda je, že by to chtělo více recenzí, více duelů, méně reklam a recenze her bych úplně vynechal. MP3 a notebooky se mi taky zdají jako zbytečnost.z/quote]

Souhlasím - od toho je zde přeci Computer. Dříve se články tohoto typu objevovaly v Mobilitách opravdu často a to se mi nelíbilo. Reklamu bohužel vymítit nepůjde - jedině, že by se našel nějaký hodný strýček Vik. A recenze java her jsou dle mého názoru taky zbytečné. Více recenzí a duelů? Souhlasím.

zquote="bloodmen"]A co se týče modelek - určitě zvyšují prodej, ale mně osobně by se tam líbily víc stylové mobily.v/quote]

A co takhle půl na půl? Půlka vydání s modelkama a půlka se stylovými mobily... ale to by byl problém :(
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 20. 4. 2005 16:27

Už si nepamatuji, kdy se v Mobilitách naposled psalo o nějakém notebooku. Je to minimálně rok. A MP3 přehrávače kolegové také netestují.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Deawo 20. 4. 2005 16:48

To si asi pletou s časopisem bývalím časopisem mobil, ted M&W.............
Mimo se tam oběvuje většinou jen PDA a to je podle mě velmi dobře, že se tam o nich někdy něco napíše.
Deawo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka