Já Osobně

Chtěla jsem sem dát i anketu, proč čtete Mobility (protože jsou zajímavé, protože potřebuji nový telefon...), ale dát tam jako možnou odpověď "protože hezky voní", to mě opravdu nenapadlo

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Gloe píše:Ja mam mobility predplacene a nehodlam to meni!Akorat bych mozna vynechal obcasne clanky o MP3 playrech ci notebookach, ale to je jen muj nazor a vim, za nak to misto musite vyplnit!
Jo a co ty stu*idni reklami na loga a melodie, ci Java hry? Nezda se vam to uz prehnane?
bloodmen píše:Ale pravda je, že by to chtělo více recenzí, více duelů, méně reklam a recenze her bych úplně vynechal. MP3 a notebooky se mi taky zdají jako zbytečnost.z/quote]
Souhlasím - od toho je zde přeci Computer. Dříve se články tohoto typu objevovaly v Mobilitách opravdu často a to se mi nelíbilo. Reklamu bohužel vymítit nepůjde - jedině, že by se našel nějaký hodný strýček Vik. A recenze java her jsou dle mého názoru taky zbytečné. Více recenzí a duelů? Souhlasím.
zquote="bloodmen"]A co se týče modelek - určitě zvyšují prodej, ale mně osobně by se tam líbily víc stylové mobily.v/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků