Čtete časopis Mobility?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Co byste rádi viděli na obálce Mobilit?
Jen mobilní telefony 43 %  33%  [ 43 ]
Modelky s mobilními telefony 73 %  56%  [ 73 ]
Jen modelky bez telefonů 9 %  6%  [ 9 ]
Něco úplně jiného 5 %  3%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 4. 2005 23:53

Nečtu nekupuji. Nejsem zas tak udělanej do mobilních telefonů a stačí mi mobilmania na internetu. Ale na obálce by modelky měli zůstat 8)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 21. 4. 2005 23:56

Prozatimni vysledky z hlasovani: Modelky s mobilnimi telefony - 56 %! Je videt, na co CR narod mysli! :lol: :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 22. 4. 2005 16:12

Já na to taky myslím ;) ikdyž jsem hlasoval jenom pro mobily
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 22. 4. 2005 21:13

KouzelniCZech píše:Osobne si nemyslim, ze cena 39,- Kč je mnoho. Ale docela by mne zajimal nazor i jinych, jestli se jim zdaji Mobility drahe nebo naopak levne../quote]

Já souhlasím, ale při kapesném 150,- Kč na měsíc, a sem tam nějaké ty bonusy, neutrácím "zbytečně" peníze za to, co můžu mít lépe (a pro mě i zadarmo) na netu.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 08:20

ConPower píše:
Já souhlasím, ale při kapesném 150,- Kč na měsíc, a sem tam nějaké ty bonusy, neutrácím "zbytečně" peníze za to, co můžu mít lépe (a pro mě i zadarmo) na netu.i/quote]

pro mě 39 není moc, ale ani málo. většinou se obětuju, ale pak si nekoupím svačinu. :cry: Ale teď poslední dobou už čtu jen recenze na MM.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 24. 4. 2005 09:27

radekm píše:Ale teď poslední dobou už čtu jen recenze na MM. /quote]

No právě, na co "zbytečně" utrácet bezmála 40 korun, když to mám každý den na netu?
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 09:43

ConPower píše:
radekm píše:Ale teď poslední dobou už čtu jen recenze na MM. /quote]

No právě, na co "zbytečně" utrácet bezmála 40 korun, když to mám každý den na netu?n/quote]

a ještě přehlednější, všechno mám na jedné stránce, možná se to čte líp. :hm
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 25. 4. 2005 13:37

radekm píše:a ještě přehlednější, všechno mám na jedné stránce, možná se to čte líp. :hm>/quote]

Navíc si to připadně můžeš vytisknout :) .
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 25. 4. 2005 15:24

Mobility mám předplacené, čtu je už nekolik let, ale přijde mi, že poslední dobou se zhoršily. Dřív byly více technicky zaměřené. Když srovnám dnešní a třeba 2 nebo 3 roky stará čísla, tak se šíleně liší.

A bohužel s aktuálností je to taky na štíru, ale s tím se nedá nic dělat. Recenze už nečtu:-( protože se v nich málokdy dozvím něco, co v recenzi na webu nebylo :-( Ale to je taky normální jev.

Takže čtu jen novinky a zajímavosti, o kterých se na MM tak často nepíše.

Bohužel tady je každá rada drahá, protože největším konkurentem Mobilit je právě MM, na které je všechno dřív a ve větší míře. A nespraví to ani to, že Mobility jsou tištěné a můžu si je přečist ve vlaku nebo na WC ... :-) To MM nakonec taky (na 9300).

Takže verdikt je takový, že Mobility mi chodí každý měsíc, jsem za to rád, ale už je nehltám tolik jako dřív...
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 25. 4. 2005 15:27

A ještě dodám, na to jsem zapomněl. Ačkoli bych rád, aby Mobility byly zase víc techničtější, budu jedině rád, když modelky na titulce zůstanou. Obzvlášť ta poslední je moc hezká... :-)
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod maly.vena 25. 4. 2005 21:30

:tleskani Ahoj,mám předplacené Mobility už několik let,odebíral jsem i Mobil a Telefon(ten už skončil).Řekl bych,že Mobility jsou ,méně technické a tím zábavnější.Uvítal bych více odkazů na zajímavé stránky na netu.Jinak nemám žádné připomínky.Ty modelky na obálce jsou dobré.MV. :D
maly.vena
Junior

Odeslat příspěvekod m_a_z_a_k 25. 4. 2005 21:45

Mobility čtu už asi pátým rokem a po celou dobu jsem spokojeným předplatilem. Dokonce jsem je naučl číst i ostatní členy rodiny.
Je sice pravda, že na MM jsou některé články daleko dřív než v Mobilitách, ale na druhou stranu jsou určitá místa, kam je trochu nepohodlně si brát notebook a telefon...(WC)...a tam jsem rád za to, že si můžu přečíst klasické Mobility.
Tím samožřejmě nechci říct, že je čtu jen tam! Prostě si rád přečtu papírový časopis, a to nejen na WC...:-)))
m_a_z_a_k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 25. 4. 2005 21:59

...(WC)... :lol: Tak to jo! S tim mi nezbyva nic jineho, nez souhlasit! Zpusob, jak si to sr*ni zprijemnit! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stripped 27. 4. 2005 07:23

Klasický časopis je něco jiného než blikající obrazovka pc a tak ho odebírám pravidelně. :D
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 28. 4. 2005 14:51

tobě monitor bliká? Mě teda ne, a hlavně nemusím složitě listovat, když něco hledám.
radekm (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka