Čtete časopis Mobility?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Co byste rádi viděli na obálce Mobilit?
Jen mobilní telefony 43 %  33%  [ 43 ]
Modelky s mobilními telefony 73 %  56%  [ 73 ]
Jen modelky bez telefonů 9 %  6%  [ 9 ]
Něco úplně jiného 5 %  3%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod Nesa 29. 5. 2005 00:22

Takže stejně jako já si většina lidí kupuje mobility kvůli WC, aby jsme se tam nenudili. :))

Na první pohled to není dobrá vizitka, ale na ten druhý to je čest.
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Titus Historicus 10. 6. 2005 10:13

Kdyz se tak nad tim zamyslim tak 1.mobility jsem dostal za vizitku na invexu 2000 :D,takze je ctu uz hezkych skoro 5let a od te doby mam vsechna cisla pekne uschovany v krabici.
Na netu jsem porad a druha stranka ktera se mi denne nacita ve skole je MM.cz,dozvim se tam vic nez v casaku, alena druhou stranu casopis je nepostardatelny pritel cloveka kdyz se jede s partou na hory nebo se nudi na prednasce :wink:
A vsem preju redaktorum a prispivatelum mooooooooc dekuji a preji jim hodne uspechu :mrgreen:
Titus Historicus
Alcatel OT Club > Siemens M35 > Sony J70 > Siemens CF62 > ...no uvidíme... !
Titus Historicus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod romulus 10. 6. 2005 21:11

Já si nemůžu pomoct, ale opravdu vám neklesá prodaný náklad? Vždyť v Mobilitách meziročně nechutně stoupl podíl reklamy, nebo to tak aspoň vizuelně působí.
Mobility si koupím občas (cca jednou za 3 měsíce) a vždycky si pak vynadám, že jsem za těch 39 korun měl radši třeba dceři koupit plyšáka...
romulus
Junior

Odeslat příspěvekod ice.dogg 10. 6. 2005 21:29

Protože Mobility nemaji konkurenci!!!Yop, Svět mobilu ajiné jsou na nic třeba v nejnovějším Yopu jsem se dočetl že K750i važi 136g.
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 11. 6. 2005 07:14

ice.dogg píše:Protože Mobility nemaji konkurenci!!!../quote]
je to v něčem jiném. Žádný z časopisů Computer Press nemá konkurenci, prsotě jsou tam profíci. 8)
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod romulus 11. 6. 2005 13:18

Časopisy Computerpressu mají konkurenci v internetu. O mobily se zajímám denně a po přečtení Mobilit jsem neměl pocit, že jsem se něco dozvěděl. Čekal bych od nich něco jiného, než jen dablování informací, které jsou už na webu. Například více tabulek (kam zmizely přehledy telefonů, které bývaly v každém čísle?), grafů a delších textů, které se na webu čtou špatně.
Z reklam podle mně mají smysl, jen ceníky firem s cenově zajímavým zbožím, ale to asi bohužel záleží na inzerentech...
romulus
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 15. 6. 2005 15:17

Já mobility čtu a rozhodně ne jenom kvůli záchodu. Sice v nich málokdy najdu něco, co jsem na MobilManii nečetl, ale ty tématické články mají rozhodně své kouzlo. A recenze? Když potřebuju rychle zjistit něco o některém telefonu, tak vyhrabu časopis (mám je hezky přehledně seřazené :) ) a nemusím hned zapínat počítač.

Recenze her mi nevadí, jednou jsem si dokonce jednu z recenzovaných stáhnul. Bohužel recenze nekritizovala herní dobu, takže jsem nečekal, že onu hru během jednoho dne dohraju.

Na obálce by měly být spíš telefony. Říkám to z toho důvodu, že modelky jsou sice fajn (a ta tuším ve 4/2005 byla opravdu pěkná, mám na mysli tu se Siemensem SF65), ale málokterá z nich je můj typ, zato se téměř v každém čísle objeví recenze telefonu, který je můj typ a radši než nějakou škaredou slečnu s plochým hrudníkem bych na obálce příštího čísla viděl Sony Ericsson K750i v plné své kráse.
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod ice.dogg 15. 6. 2005 15:29

romulus píše:Časopisy Computerpressu mají konkurenci v internetu. O mobily se zajímám denně a po přečtení Mobilit jsem neměl pocit, že jsem se něco dozvěděl. Čekal bych od nich něco jiného, než jen dablování informací, které jsou už na webu. Například více tabulek (kam zmizely přehledy telefonů, které bývaly v každém čísle?), grafů a delších textů, které se na webu čtou špatně.
Z reklam podle mně mají smysl, jen ceníky firem s cenově zajímavým zbožím, ale to asi bohužel záleží na inzerentech...
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 19. 7. 2005 17:18

Mám Mobility už dlouho předplacené a zároveň čtu i Mobilmanii - vyhovuje mi to, když tady něco přehlídnu, aspoň si to přečtu pěkně postaru, a z delšího čtení na kompjůtru přece jen bolí oči víc než při čtení z papíru :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod janah09 19. 7. 2005 20:20

MOBILITY miluju, pravidelně kupuji cca 5let schovávám čísla, katalogy (občas kupuji i "Mobil" a jiné, ale v ostatních je strašně moc chyb, takže Mobility jsou bezkonkurenční, jak v přesnosti informací, tak grafická úprava, tak nápady, témata- jen bych brala víc MT-recenzí a méně notebooku, foťáků atd!!..taky nabídky operátorů mě moc nezajímají...a ano chybí GRAFY, TESTY, SROVNÁNÍ-i když souboje se mi líbí!!...a hlavně mi chybí katalog MT na posledních stránkách (podobně jako v katalogu mobilit) -srovnání podle parametrů..-zabere to 4stránky a dost mi to tam chybí!!!
Jinak hlasovala jsem pro modelky s MT, ale ráda bych tam viděla SEBE!!!!- přivydělávám si jako modelka, a pro mobility, bych jako správný mobilmaniak pracovala zadarmo!!!! ...kontaktovala jsem kvůli tomu i Tomáše Doseděla, který byl pro..ale pak to vyšumnělo, že jsem z prahy, že je to daleko (a že už maj na to brněnskou agenturu...a mě to fakt mrzí!!!!! :(
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod Dolik 26. 7. 2005 18:52

janah09 píše:méně notebooku, foťáků atd!!..taky nabídky operátorů mě moc nezajímají...j/quote]

A kdy jsi tam videla naposledy notebook nebo fotak, to mi fakt rekni...
Dolik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Frenky 26. 7. 2005 19:17

Já odbíral Mobility pravidelně 3 roky, teda dokud jsem neměl internet,teď už ho mám a zdá se mi to jako vyhozené peníze i když to je výborný časopis a vždy se na něj těšil jak bude ve schránce
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod Frenky 26. 7. 2005 19:20

Souhlasím s Hot_Spotem že je lepší papírová verze,z monitoru bolí oči a takhle si posedět u dobrého časopisu tak to je pohoda,.Ovšem někdo nemá peněz nazbyt a tak musí obrácet každou korunu.Někdy pročítám 3 ročníky starých Mobilit
Frenky
Junior

Odeslat příspěvekod J2 26. 7. 2005 21:10

Jsou dobrý, jenom je mám skoro hned přečtený. Ale to není vaše chyba...:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Předchozí stránka