od paulis2 13. 11. 2009 15:19
Tak mi včera jako předplatitelovi Mobility přišly. Skladba článků je opět zjaímává, je co číst.
Ale...doslova jsem se zhrozil, když jsem si přečetl recenzi na Sony Ericsson Yari. Autor zřejmě telefon příliš dlouze netestoval, či neví co je moderní a pohodlné hraní na mobilních telefonech. Jinak si nedokáži vysvětlit, že v článku nezmínil nikterak dobrý herní výkon, který za současnými SE (W995, W715 atd.) značně pokulhává. Řeč nemůže být ani o herním komfortu, kterému brání titěrné kontextové klávesy (dochází ke záměně se sluchátkovými klávesami) a nepříliš pohodlná alfanumerická část.
Mladí lidé, kterým je telefon nepřímo předurčen budou s telefonem určitě poslouchat hudbu. Logicky tak nastává otázka, kde je 3,5 mm jack konktor. Na telefonu opět chybí a co víc, redukce není přibalena ani v základním balení.
Podobné, byť o ěnco menší zděšení, nastalo u recenze na SE Aino. Nevím kde autor vyluštil, že se jedná o platfromu A300. Stačí si vedle sebe dát modely Yari a Aino a chvíli se procházet nabídkami. Vše je naprosto totožné, jen "natažené" z důvodu velkého displeje na Ainu. Je to zančně matoucí informace, která by se v takovémto časopise určitě neměla objevit. Na konci recenze autor kritizuje cenu přístroje. S tím víceméně souhlasím, ale nbylo na škodu zmínit, že cenu celkem začně zvedá relativně bohaté základní balení. I přesto si i já myslím, že by cena měla být o nějaký tisíc nižší.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max