Mobility 12/10 v prodeji

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 8. 12. 2010 11:10

Poslední číslo časopisu Mobility roku 2010 přináší spoustu tipů na zajímavé mobilní dárky pro vaše blízké. Pokud chcete věnovat rovnou telefon, nabízíme přehled nejlepších modelů, které nás v roce 2010 zaujaly. Věnujeme se rovněž nabídce operátorů, všimli jsme si také časopisů, které pro vás vydávají. Nenechte si ujít detailní představení nového operačního systému Bada od Samsungu a také test prvního z několika Alcatelů, které se opět zabydlují na českém trhu.

Testovali jsme: Zio Premium P1 a Lupus L1, Alcatel OT-880, Nokia 2680 Slide, Mivvy 112d, Nokia 1616, Aligator A330, HTC 7 Trophy, Nokia X3, Sony Ericsson Cedar, HTC Desire Z, HTC Desire HD

Děkujeme za postřehy a připomínky.
Přílohy
Kopie - obalka.jpg
Kopie - obalka.jpg (17.27 ) Zobrazeno 7533 krát
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod paulis2 9. 12. 2010 13:46

Tak bohužel, ačkoliv je datum vydání 9.12.2010, jde zřejmě jen o papírovou hodnotu. Reálně časopis do Liberce ani nebyl poslán... smutné... "Inu zřejmě nejsme Praha, tak nemáme nárok."
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 9. 12. 2010 14:10

závoz časopisů může někdy pozlobit, ovšem, pokud toužíte po Mobilitách v den vyjití, doporučuji předplatit, ušetříte a ještě dostanete dárek :)
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 12. 2010 14:16

Však se tu v posledních měsících furt psalo, jak nechodí předplatitelům včas...
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod paulis2 9. 12. 2010 14:27

Tušil jsem, že mi pane Kocera, doporučíte předplatné :-) Však to má logiku. Předplatitelem jsem byl dlouhé 4 roky, ale vzhledem k opožděnému doručování, kdy mi časopis chodíval i tři, čtyři dny poté, co již byl volně na stáncích, jsem předplatné zrušil. Myslím, že ani Vám by se nelíbilo platit dopředu a v podstatě nedostat žádnou výhodu.

Nezbývá než čekat, třeba Mobility někdy v budoucnu dorazí... Zajímavé je, že se to snad týká jen Mobilit..alespoň je o tom jevíce slyšet ze všech stran :-(
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lenka2003 9. 12. 2010 14:54

Jsem stejného názoru. Také mi v poslední době časopis nechodí včas. Na stánku bývá dřív, než ve schránci. Ani já už nebudu prodlužovat předplatné. Ale je mi divné, že to nikomu nevadí....že přichází o zákazníky.
lenka2003
Junior

Odeslat příspěvekod šuhaj 9. 12. 2010 15:39

Tak ani v Brně v mé schránce není. Po Novém roce mě končí předplatné a prodlužovat ho nebudu, časopis si přečtu od kolegů co ho mají ze stánku. Jo nějak to v této republice nefunguje.
šuhaj
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 9. 12. 2010 18:42

Me taky mobility nedorazili. V lete mi konci predplatny a taky uz nebudu prodluzovat. Sice jsem si to rikala i letos,ale porad jsem tak nejak doufala,ze se to napravi.Bohuzel se tak nestalo.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod jpacák 9. 12. 2010 19:43

Ivo Kocera: závoz časopisů může někdy pozlobit, ovšem, pokud toužíte po Mobilitách v den vyjití, doporučuji předplatit, ušetříte a ještě dostanete dárek :)

To si z nás, pane Kocero, snad děláte legraci! Předplatné mám, ale časopis nikde! Navíc mi Klub předplatilů odmítá vydat číslo v PDF formátu, přesto že jsem přihlášený! Vy to tedy vedete!
jpacák
Junior

Odeslat příspěvekod šuhaj 10. 12. 2010 09:43

Poslední dárek byl jen pro nové předplatitele. Časopis chodí pozdě (v Brně) už delší dobu, po přesunu předplatného k MF mě ještě změnili adresu takže putoval po sídlišti celý týden, ještě že se nekrade (v malém). Buďme ale objektivní, za tohle redakce nemůže.
šuhaj
Junior

Odeslat příspěvekod Fueller 12. 12. 2010 14:01

Chyby v článku: Na dlouhé zimní večery - zákaznické časopisy mobilních operátorů.
Časopis Impuls je možné získat i ve značkových prodejnách T-mobile;
Časopis Čilichili si může prostřednictvím SMS objednat zákazník jakéhokoliv operátora.
Fueller
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulis2 12. 12. 2010 21:00

Mobility sice zapracovali na odstranění špatných faktů, byť i zde jich pár najdeme (např. SE Cedar vážně nenatočí VGA video), ale spíš mě šokují někteří recenzenti. Zejména jedna redaktorka, která snad neměla v ruce žádný telefon a většinu obvyklých funkcí popisuje jako Alenka v říši divů. :-(
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FloW 8. 1. 2011 14:33

Tak zrovna tyhle mobility by se mi docela hodili ale ať už jsem sháněl v Liberci v Jablonci nad nisou nebo v okolí nikde ani zmínka... škoda...
FloW
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 8. 1. 2011 16:56

Kdy si je sháněl? Teď už možná nebudou... ale půjdou zpětně objednat.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod FloW 10. 1. 2011 19:29

Trafika na fugnerově a v globusu v Lbc nic a v jablonci to byla trafika na podhorský nevím třeba jsem tam byl pozdě...
FloW
Junior

Další stránka