pro lutonskerho.-co je to přímá reklama žijeme v demokracii

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gloe 21. 4. 2005 23:29

2 ladin2: Hele, 1. aprila uz bylo! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 4. 2005 23:47

To mě pobavilo..
Přeju moderátorům, at jim to píska dobře a ne jako v současném českém fotbale a méně "exotů" jako je ten zakládající s tou žalobou :lol:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ivo M. 21. 4. 2005 23:50

Každopádně kdyby někdo moderátorům nabízel kapříky stejně jako rozhodčím ve fotbale, to by všichni najednou sekali latinu a chtěli být moderátory fóra :wink:
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 21. 4. 2005 23:53

Ja ja ja ja, chci bejt moderator - je mi jedno jaky diskuse! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 4. 2005 23:57

Ivo M.: No ale kde by jsi ty kapry chtěl chytat? Rybníky už dávno vybílil Horník :) ..
Doufam, ze to takhle zustane to slozeni moderatoru a nedostane se do rukou ladinovi apod.. Myslim, ze delaji svoji praci dobre.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 22. 4. 2005 10:46

Pravidla jsou daná, 99% lidí je bude dodržovat a ani si nevšimnou, že tu jsou moderátoři a administrátoři, ale vždy se najde někdo kdo bude slovíčkařit, hledat za vším všechno a porušovat daná pravidla. Od toho tu ti moderátoři a admini musí být.
Příspěvek ladina2 nechám bez komentáře, obrázek si snad každý udělá sám.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pavlek 22. 4. 2005 10:56

Přesně. Vždy se najde nějakej ´´chytrák´´ :o , kterej se bude snažit být něčím zvláštní. Ale myslim že tady se Ti to hochu NEpovede :pozor2
Pavlek
Junior

Odeslat příspěvekod lukys 28. 4. 2005 08:16

Nechci vyvolavat nejake "nepokoje", ale tohle
Marek L. píše:Může se samozřejmě kritizovat, diskutovat i nesouhlasit, nemá to ale moc smysl. Rozhodnutí moderátora fóra je svaté.e/quote]

mě tak trochu nastvalo. Myslim si, ze moderatori,admini,operatori,... by se nemeli povazovat za kdo vi co. Jsou to take lide,kteri mohou udelat chybu a pokud ji udelaji meli by ji priznat. S chovanim moderatoru na diskuzich nemam moc zkusenosti, ale na DC jsou operatori kteri si mysli, ze jsou kdo vi co a muzou vsechno, pokud nekoho vykopnou/zabanujou nepravem a nebo zareaguji velmi prehnane a dotycny poskozeny se ozve, operator na nej vyjede, a okamzite hleda sebemensi duvod proc ho znova vyhodit. Pokud i Marek L. patri do teto skupiny je to smutny. Chapu, ze se zde musi udrzovat poradek, ale myslim ze veta "Rozhodnutí moderátora fóra je svaté." je prehnana
lukys
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 28. 4. 2005 08:31

lukys: Tady ale nejste na DC a jedina prace moderatoru a adminu je, udrzet foru vysokou informacni hodnotu. V priapde, ze nebudete porusovat stanovena pravidla, nebude jediny duvod k zasahu z nasi strany.
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 28. 4. 2005 08:53

Lukys: Na fóru je několik tisíc lidí. Pokud by se měl každý zásah moderátora dlouze probírat a diskutovat, nedělali by moderátoři nic jiného než by vysvětlovali.

Na fórech je to proto opravdu tak, jak jsem napsal: moderátoři odpovídají za to, že diskuse budou na dobré úrovni a mají práva podobná rozhodčím při fotbale nebo hokeji. Pokud hráč na rozhodčího „vyjede“, i ve sportu se dočká vyloučení nebo osobního trestu.

Za svá rozhodnutí se moderátoři nezodpovídají směrem k hráčům, jsou ale kontrolováni shora.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Tlumex 28. 4. 2005 09:04

No to nic na veci nemeni ze to byla dost arogantni odpoved! Ale na druhou stranu srovnavat tuhle diskuzi s DC je dost uhozeny na DC++ si hraje na velikany kazdy maly dite a ma bohuzel neomezenou moc a podle toho to tak nekde i vypada! To bych sem nepletl,protoze si myslim ze zdejsi moderatorsky tym ma vyssi uroven :wink:
Snad :hm
S25->ME45->S65->CX65->M65 ->SE750i -> P1i -> Gigabyte gsmart S1205, Gigabyte 1345, Samsung galaxy duos, Samsung Core
Skoda 125L ->Opel OmegaB 2.0 16V GL-> Toyota Auris 1,6 LUNA
Opel te musi bavit :-)
A me uz nebavi :-D
Tlumex
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 28. 4. 2005 11:36

Ono je nekdy opravdu tezke rozlisit co je a co neni reklama. Ovsem kdyz se nekdo zepta kde koupit jistou konkretni vec a pripadne za kolik, mam za to ze odpoved neni reklama. Zvlast tehdy, kdyz je uvedeno vic moznosti jednom prispevku. Odmitnout nekomu poradit jen proto, ze by to mohla byt reklama, me prijde ponekud nefer.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod dejvidek 28. 4. 2005 11:43

Fido+ píše:Ono je nekdy opravdu tezke rozlisit co je a co neni reklama.

Zas tak těžké to není. Odkazy na obchody se tolerují, vždyť je tu na to i fórum. Co se netoleruje a tolerovat nebude je chování jako předvedl "mobilak". Co je moc, to je moc.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod syrrius 28. 4. 2005 16:08

Ja bych to neresil kdyz si nekdo mysli ze jeho prispevek by tu mel zustat tak ma stejne smulu moderatori,admini,operatori jsou neco jako bohove . pokud se rozhodnou ze ti to smazou tak ti to smazoua ty s tim neudelas nic.nej by bylo kdyby se kazdy ridil aspon timhle: http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=105
pak by se tu nemuselo resit ze nekomu strasne vadi ze mu smazali prispevek :-)
Er.Ga 628_Alc.Ot maxdb_Nok.3210_Nok.3310_Nok.3315_Nok.7110_Nok.5510 Nok.6210_Nok.3300_Nok.7250_Nok.3650_Nok.N-gage_Nok.6260_Nok.9210 Nok.6230i_SE.W810i_LG.Chocolate_SE.W880_SE.C902_Nok.E50_Sam.Star_Nok.E90....
syrrius
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 28. 4. 2005 16:16

taky jsem byl chvíli moderátorem, a to mi neuvěříš kolik exotů jsém muse l ukazňovat.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka