To co jsem napsal na MobilManii napíši i zde:
Časopis si kupuji,abych získal informace o mobilní technice. Nechápu proč na straně č.20-21 je přes 3/4 stránky tak velký obrázek dvou lidí,kteří hledí do dálky? To mne jako má zajímat?To opravdu nemáte o čem psát (o tom silně pochybuji) a nebo se snažíte zaplnit volné místo?
Obrázek,který nemá informační charakter přece nepotřebuje tak velký prostor? Když se ale podívám na celou grafickou strukturu časopisu tak je mi jasné,že se snažíte zaplnit prázdná místa.
Mobiliy 6/2011:
strana 4-5
Velikost obsahu na dvoustránce a ještě v provedení pro lidi,kteří špatně vidí.
Tak toto je od Vás opravdu směšné. Podívejte se na obsah časopisu CHIP,který má cca 149 stran a jeho obsah je velmi přehledně uspořádán na jedné stránce (ještě menší než ta vaše).
strana 20-21
Obrázek:
Dva lidé hledí do dálky Hezké,ale já si Mobility nekupuji proto,abych se kochal "nic neříkajícími" obrázky.Pro mne jsou důležité informace a obrázky informačního charakteru. Obrázek jistě ANO,ale proč je na dvě strany a ve velikosti,která by slušela spíše malému plakátu? To si už ale opravdu děláte srandu.
strana 26
Obrázek slečen v plavkách na půl stránky. Super. Že by motivace od Playboy? Díky,ale nemám zájem. Na to si kupuji jiné časopisy.Spíše bych uvítal obrázek nějakého mobilu nebo další zajímavý článek. Slečny mi nevadí....naopak...,ale ta velikost.
strana 28 - 29
To už opravdu přeháníte

Zde prezentujete velké bezvýznamné obrázky "slečny na pláži" a spol.,které mi jsou opravdu ukradené..... a u dalšího článku " A hrajeme si dodnes",který je k tématu mobilních telefonů dáte minimalistické obrázky z her,které ani nejsou pořádně vidět.
To si mám vzít na obrázek "DOOM RPG" lupu? Super......
Já už dále pokračovat nebudu. Promiňte,ale máte mne za hlupáka? Opravdu se domníváte,že své peníze budu dávat za časopis,který je z velké části tvořen VELKÝMI obrázky slečen na pláži s mobilem v ruce nebo obrázky krajinek a romatických zákoutí naší planety,kde se povaluje opět další slečna s mobilem?
Kupuji si časopis CHIP a jsem ochoten za něj zaplatit 180Kč. Mobility stojí 49 Kč a když odečtu reklamy,velké obrázky "slečen na pláži s mobilem v ruce"

,tak ve finále mi toho na čtení moc nezbude.Promiňte,ale já toužím po informacích a "krajinky v mlhavém hávu",kde někdo někam telefonuje jsou mi ukradené.
Díky,ale myslím,že toto byl můj poslední časopis Mobility.
časopis k náhlédnutí zde:
http://www.zive.cz/archivcasopisu/mobility.asp?MID=985