Mobility 7/11

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod obluda zelená 15. 7. 2011 14:11

No jo, ale tam, je jich vždy málo, zdaleka tam nejsou všechny.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jenda994 16. 7. 2011 16:51

Tak to mě moc mrzi páč sem se na něj hodně těšil.
Jenda994
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 17. 7. 2011 18:49

Ja recenzie moc necitavam. Ked idem kupovat mobil citam na internete na viac strankach.
mna zaujala pitva mobilu a precital som si aj mobilny slovnicek. Pribudli niektore nezname slova. Tie slova si mozem aj vygooglit, ale mat ich takto pohromade je lepsie.
V aplikaciach na strane 84 je aplikacia nejblizsi bankomat. Na ovi to pise Ľutujeme, táto položka nie je k dispozícii vo vašej krajine. Ked pojdem do ciech a chcem najst bankomat asi si to budem musiet stiahnut nikede na uploade. Ci to vsak bude pracovat v cechach so slovenskou simkou v roamnigu?
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JAZZ MAN 18. 7. 2011 14:32

Jako mobilní slovníček i téma displaye i jejich popis už tady nedávno byly,tak nevím proč zase znova no.V minulém čísle jste oznamovali recenzi HTC Sensation,proč tady teda není?Místo blbého myphonu jste ji tam měli dát(nebo jste ji neměli?,tak nevím proč to oznamujete a následně nesplníte) ,opravdu... a ještě k minulému číslu-že vychází další(dnešní) číslo v červenci 2001?,to bych ještě stačil zachránit dvojčata v New Yorku.Opravdu je tak těžké se nevěnovat krásným obrázkům až tak moc a raději se před uzávěrkou věnovat obsahu časopisu? :-- ,příště zvážím předplatné. :-(.A že mi dojde do schránky dřív než na stánky?,o tom raději pomlčím,anebo ne.Na stánkách je to třetí den po "vydání" nového čísla a ve schránce taktéž :oboze
Nokia 6310i,HTC DESIRE X 4.1.2 unofficial sense 5,MOTOROLA International 3200(telefony)
PC-AMD Athlon 2 x3 450 ,8gb kingston hyper,Sapphire HD 7770,Asusu m5a97,seasonic 500w,windows 7 home premium 64-bit,SSD Crucial m4 120gb,hdd ezex western digital 1TB.
JAZZ MAN
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 18. 7. 2011 17:33

Tak koukám,že to jde stále o 9ti k 5ti... Asi jsem se na to předplatný vykašlala tak akorát...
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 18. 7. 2011 19:02

Mna recenzie moc nebavia. Radsej nejaky kuriozny mobil opisat. A rad citam temy. Kedysi ste pisali napr preco ma sms 160znakov apod. Teraz som videl v slovnicku rozne nove technologie Neviem ktore este neboli popisane. To by som rad cital.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod CarlCarlson 18. 7. 2011 20:15

Mobilní slovníček se mi líbil, ale hodně mě zklamalo Srovnání displejů. 3/4 článku se píše jak to vůbec funguje, což už bylo v čísle před několika měsíci. Nakonec je tedy srovnání na pár odstavců. Tenhle článek mě naštval.
CarlCarlson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 19. 7. 2011 06:21

Články včetně testů mobilů jsou dost povrchní a ošizené. Časopis mám v Hypernově "přečtený" za 5 až 10 minut. Tolik za mě ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Carismatico 22. 7. 2011 00:31

V tomto díle jsem narazil na značné množství chyb, např.

HD video video v rozlišení 720 x 480 bodů někdy označováno také jako 720p. Nemělo by být správně 1280 x 720 bodů?

RETINA displej nemá rozlišení 960 x 480 bodů ale 960 x 640 bodů. Poloviční rozlišení na šířku si ani nedokážu moc představit :))

Nokia N9 - pro uložení vašich dat je dle varianty telefonu k dispozici 16 MB nebo 64 MB úložiště. Ty jo, může si podat ruce s mojím Siemensem M65 :))

Jinak k samotnému červencovému číslu nemám ani tak výhrady až na větší množství chyb, jen bych třeba ocenil u high-endového zařízení Galaxy S 2 minimálně stranu, kde budou pouze snímky z fotoaparátu. Recenze na S8530 Wave z hlediska aktuálnosti mě pobavila, trošku pozdě :)

Celkové hodnocení? Průměr. Jak zde padlo, rovněž i já měl časopis přečtený za deset minut. Když se poohlédnu nějaké to léto zpět, dřívější čísla byly o několik let z hlediska obsahů lepší.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod JAZZ MAN 22. 7. 2011 19:56

Mě jenom stále udivuje,že se s tím pořád nic nedělá :-( .Hlavně už ani Ivo Kocera to nekomentuje,to je smutné.
Nokia 6310i,HTC DESIRE X 4.1.2 unofficial sense 5,MOTOROLA International 3200(telefony)
PC-AMD Athlon 2 x3 450 ,8gb kingston hyper,Sapphire HD 7770,Asusu m5a97,seasonic 500w,windows 7 home premium 64-bit,SSD Crucial m4 120gb,hdd ezex western digital 1TB.
JAZZ MAN
Junior

Odeslat příspěvekod firstiik 23. 7. 2011 22:08

To si takhle čtu:"...Asus Eee Pad Transformers, který Honeycomb" v domění, že text bude pokračovat otočím, a tam nadpis k dalšímu odstavci Android tabletový, což nevim, jestli to psal básník za dob komunismu, nebo to je taky chyba. Tak jsem si zbytek textu domyslel,přeskočil jsem nadpis odstavce, a po přečtení že aby se tento tabletovej os důrazně odlišil od smartphounovyho tak je to verze 3.0, což zrovna moc důrazný neni, a někomu kdo to pořádně nezná to nic neřekne, přeskočil i zbytek článku.
A při čtení recenze o N9 jsem málem dostal infarkt, když jsem zjistil, že má interní paměť závratných 64 mega bajtů. Je mi líto dát za časipis maxim 90 korun, ale za záchodový čtení s fůrou chyb po mě 50 korun nechtějte.
EDIT: "Dotykový telefon s plnohodnotnou klávesnicí mají už skoro všichni výrobci, nyní se k nim přidal i Sony Ericsson." No cože... ste trochu zaspali dobu, SE už nějakou dobu telefony s plnohodnotnou hardwarovou klavesnici prodávaj, dokonce maj stejnej přídomek PRO, Vivaz PRO, Xperia mini PRO... Jste trošku zaspali dobu, teď už opravdu postrada smysl si vas kupovat, to co vím tomu se směju, horší je, když si přečtu něco co neznám, a věřim, že to je pravda.
firstiik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 25. 7. 2011 08:29

díky všem za připomínky, za nedostatky se omlováme

N9 - opravdové hodnoty paměti se nám alespoň neztratily z infoboxu na konci
Honeycomb - řádek textu na úvodní straně utekl při sazbě
Sony Ericsson TXT Pro - kombinace hardwarové klávesnice a dotekového displeje není samozřejmě nová, ovšem tady se jedná o telefon Sony Ericsson bez operačního systému
oznámení HTC Sensation - telefon se objeví v srpnovém čísle, do červencové uzávěrky se nestihl, jelikož jsme jej přes slib získali pozdě k testu
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 25. 7. 2011 08:57

A není jedno, že bez operačního systému? To je akorát trapná výmluva.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ivo Kocera 25. 7. 2011 09:21

jen jsem vysvětlil zmínku o prvenství modelu SE - kombinace QWERTY a bez OS, o výmluvu nejde
Ivo Kocera
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod paulis2 25. 7. 2011 22:38

Každý měsíc tady čtu, omluvám se, omlouváme se, omlouváme se. Děje se to tak často, že to již ztrácí váhu. Můžete pro příště rovnou psát "nám je to jedno, kašleme na vás".

Opravdu mě fascinuje, jak může přes 3-4 korektory/ky občas projít takových chyb. Redakce je vesměs složena z lidí, kteří se v oboru pohybují 5 a více let. Jak je pak možné, že jsou v textu fataální faktické chyby? Sakra, vždyť jste měsíčník!!! O tolerovanosti by šlo hovořit v případě, že byste vycházeli 2x měsíčně a bylo jasné, že času je opravdu málo.
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka