od firstiik 23. 7. 2011 22:08
To si takhle čtu:"...Asus Eee Pad Transformers, který Honeycomb" v domění, že text bude pokračovat otočím, a tam nadpis k dalšímu odstavci Android tabletový, což nevim, jestli to psal básník za dob komunismu, nebo to je taky chyba. Tak jsem si zbytek textu domyslel,přeskočil jsem nadpis odstavce, a po přečtení že aby se tento tabletovej os důrazně odlišil od smartphounovyho tak je to verze 3.0, což zrovna moc důrazný neni, a někomu kdo to pořádně nezná to nic neřekne, přeskočil i zbytek článku.
A při čtení recenze o N9 jsem málem dostal infarkt, když jsem zjistil, že má interní paměť závratných 64 mega bajtů. Je mi líto dát za časipis maxim 90 korun, ale za záchodový čtení s fůrou chyb po mě 50 korun nechtějte.
EDIT: "Dotykový telefon s plnohodnotnou klávesnicí mají už skoro všichni výrobci, nyní se k nim přidal i Sony Ericsson." No cože... ste trochu zaspali dobu, SE už nějakou dobu telefony s plnohodnotnou hardwarovou klavesnici prodávaj, dokonce maj stejnej přídomek PRO, Vivaz PRO, Xperia mini PRO... Jste trošku zaspali dobu, teď už opravdu postrada smysl si vas kupovat, to co vím tomu se směju, horší je, když si přečtu něco co neznám, a věřim, že to je pravda.