Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
A nebo taky zadarmo!radekm píše:...kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu...c/quote]
Gloe píše:radekm píše:...kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu...c/quote] A nebo taky zadarmo!
radekm píše:Po hrách? na co časopis na hry, když každý (nebo aspoň většina) má internet, kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu.Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
Athilles píše:radekm píše:Po hrách? na co časopis na hry, když každý (nebo aspoň většina) má internet, kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu.(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
- radekm (novy)
- Junior
Riddick píše:Ostatním asopisům o mobilech moc nevěřím, z recenzí např. YOPu se nikdy nic nedozvím, mají oproti mobilitám většinou velké zpoždění a když už něco uveřejní současně s mobilitami tak se spoustou nepřesností.e/quote]
Marek Hajn píše:Není to tak dlouho, pár týdnu zpět, co se mi do ruky dostal YOP. Když jsem viděl kdysi jeho první číslo, tak jsem se zhrozil, ale teď jsem byl překvapen. Za tu dobu udělali velký pokrok a teď má YOP nového šéfredaktora (znám ho), který má velké ambice a v podstatě volnou ruku.
Takže já osobně bych YOP nezatracoval, obávám se, že Mobilitám pomalu ale jistě roste silná konkurence. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků