Čtete časopisy, které konkurují Mobilitám?

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 07:16

Po hrách? na co časopis na hry, když každý (nebo aspoň většina) má internet, kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu. Mobil jsem kupoval dříve, nyní už vůbec, hlavně proto že tam mají hodně věcí zbytečně, za měřenou jen na ůzkou skupinu uživatelů.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 24. 4. 2005 09:25

radekm píše:...kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu...c/quote]
A nebo taky zadarmo! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 11:33

Gloe píše:
radekm píše:...kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu...c/quote] A nebo taky zadarmo! :lol:

to taky, ale já nechtěl odkazovat na warez. :wink: :oops:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod nupix 24. 4. 2005 11:42

radekm píše:Po hrách? na co časopis na hry, když každý (nebo aspoň většina) má internet, kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu.
Moderátor diskuzního fóra Živě.cz ve výslužbě
nupix
Junior

Odeslat příspěvekod pavl 24. 4. 2005 16:19

Kromě si přečtu mobilit jedině M&W, ale to není přímo konkurence, protože se věnuje více i jiným tématům, právě Wireless. Takže to neberu jako konkurenci ae spíše jako počítačový časopis.
Mobility beru spíš jen jako takový souhrn MM, kde jsem pochopitelně denně.
PS: obojí si čtu z knihovny, takže zdarma
pavl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 24. 4. 2005 18:37

Athilles píše:
radekm píše:Po hrách? na co časopis na hry, když každý (nebo aspoň většina) má internet, kde se dají stáhnout hry za poměrně nižší cenu.
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Riddick 25. 4. 2005 05:06

Ostatním asopisům o mobilech moc nevěřím, z recenzí např. YOPu se nikdy nic nedozvím, mají oproti mobilitám většinou velké zpoždění a když už něco uveřejní současně s mobilitami tak se spoustou nepřesností.
"I tučňák je jenom člověk"
Riddick
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 25. 4. 2005 06:10

Riddick píše:Ostatním asopisům o mobilech moc nevěřím, z recenzí např. YOPu se nikdy nic nedozvím, mají oproti mobilitám většinou velké zpoždění a když už něco uveřejní současně s mobilitami tak se spoustou nepřesností.e/quote]

taky stojí pár korun. :roll:
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod traveller 25. 4. 2005 09:36

Mobility si sem tam koupím, ty ostatní prolistuji při čekání na pokladnu v obchodě... Souhlasím s tím, že je to vesměs brak plný reklam. Jediná konkurence býval MOBIL, to již nyní neplatí.
traveller
Junior

Odeslat příspěvekod m_a_z_a_k 25. 4. 2005 20:50

Já čtu jak Mobility, tak i Mobil a Wireless, dříve Mobil. Je to z jednoho prostého důvodu- Mobility čtu kvůli mobilním telefenův a Mobil a Wireless kvůli tomu, že jsou v něm recenze nejen mobilů, ale i PDA a notebooků a v poslední době se také začal věnovat bezdratovým sítím, což jsou věci o které se taky zajímám a v Mobilitách o tom bohužel moc není, čemuž se na druhou stranu zase moc nedivim, protože je to časopis zaměřenej především na mobily.
Což ostatně ale děláte velmi dobře....
m_a_z_a_k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Hajn 26. 4. 2005 12:10

Není to tak dlouho, pár týdnu zpět, co se mi do ruky dostal YOP. Když jsem viděl kdysi jeho první číslo, tak jsem se zhrozil, ale teď jsem byl překvapen. Za tu dobu udělali velký pokrok a teď má YOP nového šéfredaktora (znám ho), který má velké ambice a v podstatě volnou ruku.

Takže já osobně bych YOP nezatracoval, obávám se, že Mobilitám pomalu ale jistě roste silná konkurence.
"Dobrá nálada vaše problémy nevyřeší, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet."
Marek Hajn
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 26. 4. 2005 12:55

Marek Hajn píše:Není to tak dlouho, pár týdnu zpět, co se mi do ruky dostal YOP. Když jsem viděl kdysi jeho první číslo, tak jsem se zhrozil, ale teď jsem byl překvapen. Za tu dobu udělali velký pokrok a teď má YOP nového šéfredaktora (znám ho), který má velké ambice a v podstatě volnou ruku.

Takže já osobně bych YOP nezatracoval, obávám se, že Mobilitám pomalu ale jistě roste silná konkurence. /quote]

Mňo, nevidím to v dohlednu do takových šesti sedmi let... 8)
radekm (novy)
Junior

Předchozí stránka