Stránka 1 z 8

Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2013 21:51
od Winvik_BANKA
Na viacerych pocitacoch sa mi zobrazuje Mobilmania takto:

http://www.ulozisko.sk/obrazky/593731/Schranka_01.jpg
http://www.ulozisko.sk/obrazky/593732/mobimania.jpg

Co to je? Nikdy predtym to nerobilo. Robili sa nejake zmeny v kode, alebo co?

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2013 22:14
od Naecken
U mňa v poho.

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2013 22:17
od Zdenecek5
Takhle se mi to zobrazuje jen na velmi pomalém internetovém spojení, jinak v pohodě, nebude to tím? A co když to otevřeš v jiným browseru? I když také používám FF a problém nemám...

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2013 22:44
od Kniter
Ja pouzivam len FF a tiez som to uz zaznamenal. Ale dalsie nacitanie to opravilo. Za rok sa mi to stalo len niekolkokrat, pri pouziti mobilneho pripojenia. V dni ked bolo pomalsie pripojenie aj viackrat.
skus operu turbo http://help.opera.com/Windows/11.01/sk/turbo.html
alebo chrome

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 2. 2013 22:48
od ze.us
Zrejme se ti nestihl nacist CSS soubor, F5 to nespravi?

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 2. 2013 10:09
od nitram47
mne to občas urobí na mobile, refresh to opraví

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 2. 2013 20:30
od Winvik_BANKA
Refresh to opravi tak na 3. krat a nacitava sa to aj 1,5 minuty. Internet mam podla mna velmi rychly, skusil som si urobit len tak namatkovo speedtest a nemyslim si, ze je to pomalym internetom
Obrázek
Takze internetom to nie je.

Skusil som aj iny browser, Internet Explorer a s rovnakym vysledkom:
http://www.ulozisko.sk/obrazky/594211/mobimania7.jpg

Na mojom starom PC s rovnakym Firefoxom (3.6.28) mi nacita v poriadku. Neviem co s tym je.

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 2. 2013 21:35
od ze.us
Winvik_BANKA píše:Na mojom starom PC s rovnakym Firefoxom (3.6.28) mi nacita v poriadku.

Mozna by si W7 zaslouzily novejsi Firefox. To se ti jeste nevnutil? Radsi napred vyzkousej na portable verzi, at mi pak nespilas :)

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 2. 2013 22:08
od Winvik_BANKA
Vnucoval sa, ale vypol som si aktualizacie. Skusil som teda Portable Firefox 19.0, ale s rovnakym efektom:

http://www.ulozisko.sk/obrazky/594236/mobimania7.jpg

Mam zacarovany pocitac alebo co

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 2. 2013 22:17
od Kniter
ja mam firefox vzdy najnovsi, momentalne 19. Pri kazdej verzii to sem tam spravilo. Niekedy pomohol az 3 refresh. Ale robilo to vynimocne a napr 2hodiny v urcity den a potom sa to spravilo.
Na mobilom internete cca 1Mbit/s ping 120, mi to robilo castejsie, ako na pevnom tiez 1Mbit (ping neviem).
Na celeron 3,4Ghz 2GBram, GF7600GS mi to robilo castejsie ako na atom 1,6Ghz, 1GBram. Ale v urcitych obdobiach. Nebola ani noc, ze by sa server zalohoval.
ale posledne dni som to nezaznamenal, takze to tiez nebude tymto serverom. Skor providerom, alebo pocitacom.
Mne napr vcera a dnes pri nacitani hlavnej stranky fora sefkachar, nacita vsetko normalne, ale nereaguju ziadne odkazy. 1 refresh pomoze. Potom to funguje uz bez chyby.

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 3. 2013 08:47
od seterwohipikule
Opera ani Chrome mi to nedělá. V telefonu taky ne. Nesetkal jsem se s tím.

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2013 00:12
od shodam
Mám úplně stejnou zkušenost. V posledních dnech se mi mobilmania pořádně nenačte, ať používám jakýkoli prohlížeč. Zkoušel jsem Explorer, Chrome, Mozillu i Operu a všude stejné. Přitom na druhém počítači mi to běží bez problému:-( Nepomáhá refresh, vymazání cookies, přeinstalování, prostě nic...

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2013 13:27
od dejvidek
Problém bude někde u vás, nemám problém s načítáním mm jak doma na desktopu, tak v telefonu.
dejv

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 3. 2013 19:17
od Winvik_BANKA
Už mi to frčí dobre. Nič som nemenil, ani Firefox neaktualizoval.

Re: Zle zobrazenie Mobilmanie

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2013 16:14
od Winvik_BANKA
Teraz mi vobec nejde nacitat na pocitaci ziadny z webov Zive, Mobilmania..... ale na mobile ano. Divne, ale nikdy predtym sa mi to nestalo